reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Magda bo my to chyba jak te słonie.... 22 miesiące:-D więc może marzec 2008:confused::-D

Agatko, ja Cię proszę nie przesadzaj. Normalnie to przesądna nie jestem - ale jeszcze wykraczemy ;-) a się śmieję bo rano jak stwierdziłam że jestem jak słoniątko ale całe szczęście że 2 lat nie muszę brzuszka dźwigać :-D

no wiem wiem, właśnie się dowiadywałam czy muszę mieć skierowanie od lekarza, żeby mnie przyjęli do szpitala na wywoływanie ( bo mój gin powiedział że dopiero 7 dni po terminie mi napisze :wściekła/y:) Ale na szczęście nie muszę mieć skierowania, wystarczy że pójdę w terminie.
Ale Ataata, przecież Ty masz jeszcze troszkę czasu, nie martw się na zapas !

;-)no my juz po wizycie, ale wszystko na odpowiednim wątku.

prawde mowiac nie mam humoru...
zajrze pozniej,
zycze wam milego wieczoru;-)

Agata, Magdalenka, jeszcze sie skonczy tak, ze Wy szybko urodzicie, a my z tymi naszymi objawami bedziemy sie meczyly do konca grudnia :-)
Choc mi obiecali, ze po 10 zaczna przyspieszac :tak::tak:

Weroniczka, te obliczenia wagi - mysle, ze one sa malo wiarygodne. Mi pod koniec pazdziernika wyliczylo 1880 g, a teraz niby po miesiacu 4000g???? Trudno w to cos uwierzyc.
Z drugiej strony lekarz bez usg stwierdzil na czuja, ze duze Bobo, brzuch caly wypelnia. ehhhh

Ja dzis sie po pierwszej obudzilam z cholernie bolesnym skurczem i tak nie spalam 2 godziny. Mam nadzieje, ze to juz sa takie nieco rozwierajace te skurcze, bo jesli to tylko takie male treningowe pikusie, to decyzja czwartkowa o naturalnym porodzie byla najgorsza decyzja. no okropnie dzis bylo, okropnie!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A nie chodzilam, zeby nie przyspieszac. Kurcze, dopiero jutro wieczorem moze sie zaczac!:-) Bez taty niech mi sie nie wazy!!

Soida ja się tą wagą w ogóle nie przejmuję bo jeśli dzidzia jest zdrowa to znaczy że jest ok. A wagę każdy ma swoją. Moja siostra urodziła się w terminie z wagą 2500g i była zdrowiuteńka.
A ja dziś odkryłam co zrobić żeby znacznie złagodzić ból nerwowy ręki z samego rana. Kiedy zaczynał mnie chwytać usztywniłam cała rękę łącznie z palcami ( nie zginałam jej) i ból był łagodniejszy ale tylko lekko zgięłam i zaczynało boleć. Więc 5 godziny leżałam nie ruszając ręką. I jakoś przetrwałam. Tylko mi palce spuchły. Ale co tam. Będzie dobrze.

A tak z innej beczki wróżyłyście sobie wczoraj? Bo przecież były Andrzejki.

Czesc Dziewczyny :-)
Jak sie czujecie? Ja dzis koszmarnie :-( nie wiem co jest wczoraj poszlam spac po 21.00 wstalam dzis po 7.00 i nie wyspalam sie:no: moze moj organizm potrzebuje wiecej snu teraz:dry:
No ale nie bede narzekac :no:
Weroniczka to cudownie ze znalazlas jakis sposob na ta reke :tak: chytra jestes ;-)

soida masz racje trzymaj reke na pulsie :tak:

Viki jak sie dzis czujesz?

reklama
Do góry