reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Magda bo my to chyba jak te słonie.... 22 miesiące:-D więc może marzec 2008:confused::-D

Agatko, ja Cię proszę nie przesadzaj. Normalnie to przesądna nie jestem - ale jeszcze wykraczemy ;-) a się śmieję bo rano jak stwierdziłam że jestem jak słoniątko ale całe szczęście że 2 lat nie muszę brzuszka dźwigać :-D

no wiem wiem, właśnie się dowiadywałam czy muszę mieć skierowanie od lekarza, żeby mnie przyjęli do szpitala na wywoływanie ( bo mój gin powiedział że dopiero 7 dni po terminie mi napisze :wściekła/y:) Ale na szczęście nie muszę mieć skierowania, wystarczy że pójdę w terminie.
Ale Ataata, przecież Ty masz jeszcze troszkę czasu, nie martw się na zapas !

;-)no my juz po wizycie, ale wszystko na odpowiednim wątku.

prawde mowiac nie mam humoru...
zajrze pozniej,
zycze wam milego wieczoru;-)

Agata, Magdalenka, jeszcze sie skonczy tak, ze Wy szybko urodzicie, a my z tymi naszymi objawami bedziemy sie meczyly do konca grudnia :-)
Choc mi obiecali, ze po 10 zaczna przyspieszac :tak::tak:

Weroniczka, te obliczenia wagi - mysle, ze one sa malo wiarygodne. Mi pod koniec pazdziernika wyliczylo 1880 g, a teraz niby po miesiacu 4000g???? Trudno w to cos uwierzyc.
Z drugiej strony lekarz bez usg stwierdzil na czuja, ze duze Bobo, brzuch caly wypelnia. ehhhh

Ja dzis sie po pierwszej obudzilam z cholernie bolesnym skurczem i tak nie spalam 2 godziny. Mam nadzieje, ze to juz sa takie nieco rozwierajace te skurcze, bo jesli to tylko takie male treningowe pikusie, to decyzja czwartkowa o naturalnym porodzie byla najgorsza decyzja. no okropnie dzis bylo, okropnie!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A nie chodzilam, zeby nie przyspieszac. Kurcze, dopiero jutro wieczorem moze sie zaczac!:-) Bez taty niech mi sie nie wazy!!

Soida ja się tą wagą w ogóle nie przejmuję bo jeśli dzidzia jest zdrowa to znaczy że jest ok. A wagę każdy ma swoją. Moja siostra urodziła się w terminie z wagą 2500g i była zdrowiuteńka.
A ja dziś odkryłam co zrobić żeby znacznie złagodzić ból nerwowy ręki z samego rana. Kiedy zaczynał mnie chwytać usztywniłam cała rękę łącznie z palcami ( nie zginałam jej) i ból był łagodniejszy ale tylko lekko zgięłam i zaczynało boleć. Więc 5 godziny leżałam nie ruszając ręką. I jakoś przetrwałam. Tylko mi palce spuchły. Ale co tam. Będzie dobrze.

A tak z innej beczki wróżyłyście sobie wczoraj? Bo przecież były Andrzejki.

Czesc Dziewczyny :-)
Jak sie czujecie? Ja dzis koszmarnie :-( nie wiem co jest wczoraj poszlam spac po 21.00 wstalam dzis po 7.00 i nie wyspalam sie:no: moze moj organizm potrzebuje wiecej snu teraz:dry:
No ale nie bede narzekac :no:
Weroniczka to cudownie ze znalazlas jakis sposob na ta reke :tak: chytra jestes ;-)

soida masz racje trzymaj reke na pulsie :tak:

Viki jak sie dzis czujesz?

reklama
Do góry