Ale ze mnie sierota, napisalam posta i zanim wyslalam, to sobie stronke cofnelam; gdzie ja mam glowe, bo mi wszystko wcielo?
Nie zazdroszcze Wam upalu; u nas cieplo z tendencja do deszczyku i ponoc mozliwe burze, ale jest czym oddychac i przyjemnie, sloneczka tez nie brakuje - tak jak lubie:-)
Dzieki jeszcze raz dziewczyny, mam nadzieje ze to juz ostateczna wersja plci naszego malucha i na powaznie musze sie nad imieniem zastanowic, ale babka nie mowila ze jej sie wydaje ze chlopak, tylko ze bedzie chlopak

Tak wiec troche nowa rola przede mna
Kasia, a jak tam Twoje samopoczucie? Polepszylo sie? Dzieciaki nie daja za bardzo w kosc? :-) Ja narazie mam mozliwosc zeby poodpoczywac sobie, wiec korzystam bo do wiekszej roboty to sie niestety nie nadaje, a firanki az mnie wolaja o pranie (o oknach nie wspomne

)
Asia, nie stresuj sie za bardzo, coraz mniej juz czasu do rozwiazania i pewnie szybko wrocisz do formy
Alex, za to do nowego domku wprowadzicie sie juz bez tego graciarskiego balastu

Czasem dobrze taki przeglad zrobic

A urzadzanie sie na nowo tez ma swoj urok:-) A ten nowy dom i okolice bardziej wam sie podobaja?
Kurcze ide sobie sniadanko zrobic bo na jednym bananie jestem od rana i cos mnie ssie.... Mamy jakies swieto w poniedzialek wiec sie dlugi weekend szykuje, to chyba trzeba jakies BBQ zorganizowac

Milego dzionka!