reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam i ja.
Melduję ,że żyjemy , mamy się całkiem dobrze ale oprócz tego,że mam jakieś okropne zapalenie pęcherza to nic się nie dzieje.
Życze duzo zdrówka dla chorasków i usciski dla wszystkich.

reklama
Wrzucam na zachętę ;-) kilka fot :-p

Zobacz załącznik 331821 Zobacz załącznik 331822 Zobacz załącznik 331823
pencil.png

Hej!

Paula, no nareszcie się odezwałaś. Co do echinacea (pisałam już kiedyś :-p): ja podawałam - 2x15 kropli (dwa pierwsze dni), 2x10 kropli (8 kolejnych dni).
A co do przedszkola, to powinni nie liczyć dziecku za wyżywienie w nieobecne dni - u nas tak jest. Może u was też da się coś zrobić. NO i trzymam kciuki za jutrzejszą rozmowę.
A ja chcę obciąć włosy na krótko, ale nie wiem jak, hmmm

Aneczka, żurawinkę polecam do podgryzania:tak:

Asia u nas też odliczają jedzonko za nieobecność ale mimo wszystko sporo trzeba zapłacić ;-) odliczą mi od czesnego (550zł) tylko 136zł :sorry2: pogadam może da się coś zrobić... :sorry2:

Dzieki za wskazówki ;-):-)

Hej!

Baby, co nic na głównym nie piszecie?

Paula i jak po rozmowie? A przedszkole to pewnie prywatne macie, co?

Agi dawno nie było. Halooooooooo
I Stefa się obija. W ogóle WSZYSTKIE się opierdzielacie. Lenie;-)BUDZIĆ SIĘ, WIOSNA IDZIEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!

A ja dziś po 2- tygodniach niby odpoczunku wróciłam do pracy. O jeżuuuuuuuuu, ale mi się nie chce jeździć. No i walnęłam na przywitanie w jednej klasie 15 pał, hehehehe......

Hejo Ślicznotki :-)
Figlarna Alex termin mam na 11 września (10 rocznica zamachu na WTC):-)
Dziewczynki jeśli chodzi o przedszkolę to my płacimy tylko za dni kiedy dziecko jest obecne. Teraz Oliś ma zapalenie ucha, siedzi w domu, więc nic nie płacimy.
Paula i jak po rozmowie?
Majoszka jak tam dzieciaczki? Mam nadzieję, że lepiej :tak:
Asia ostra jesteś :-D Tyle pał na dzień dobry :-D
Duużo zdrówka życzę wszystkim chorowitkom, niech już ta wiosna będzie :tak:

Dziękuję Wam Kochane za gratki :tak:
Podzieliłam się z rodzicami wiadomością o ciąży i szkoda gadać. Doszło do tego, że im powiedziałam, żeby się odezwali jak zmądrzeją. Ja już po prostu nie mam siły do nich. Zawsze myślałam, że na ojca mogę zawsze liczyć, ale się chyba przeliczyłam. Ja mu zawsze wszystko mówiłam, a teraz nie wiem, czy on przypadkiem nie udawał przede mną i czy wszystkiego dalej matce nie powtarzał. Trudno, nie muszą się cieszyć moim szczęściem, mam gdzieś to co myślą, chociaż trochę to boli.

Asiu ja to wiem, Ty to wiesz, wszyscy naokoło wiedzą, tylko nie oni :sorry2: Trudno się mówi, ja już im nie ulegnę, i jak nasze kontakty mają wyglądać tak jak wyglądały to lepiej, żeby ich w ogóle nie było. Zaraz ze mnie wyrodną córkę zrobią, że się nimi nie interesują, ale mam już to gdzieś. Za długo im ulegałam i przytakiwałam, a nie pozwolę sobie na niszczenie naszego życia.

dobry wieczór...tak krzyczycie że aż uszy bolą ;))))
u nas lepiej...-jutro idziemy na sprawdzenie...i przed wizytą u pediatry jeszcze do laryngologa z małą i tym uchem...żeby zobaczyła mamy skierowanie.
mam nadzieję że będzie już tylko lepiej...

teraz bąki śpią..ale w dzień dają nieźle popalić wieczorem to mam łeb jak sklep.... ;) ;(

dziękuję że pytacie. ;)
zdrówka dla chorowitków.
miłego wieczorka... ;)))

reklama
Hej!!!

No ja po rozmowie. I nie wiem... Salon firmowy Loreala, ekskluzywny, wybajerzony... Tylko kiepsko z papierami bo rejestrują na początku chyba na 1/4 albo na pół etatu. Tak zrozumiałam... W marcu przejdę serię szkoleń a potem praca.

Czekam na telefon pod szefowych ;-) Jak mnie chcą to spróbuję ;-)

Idę na "m jak..."

Do góry