jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
ja czekam na J i jedziemy z dzieciakami na sprawdzenie do pediatry.
Viki-dziwny ten kaszel taki...sama nie wiem...babka bytała się nas czy jak byliśmy w Ameryce czy nam wymaz ze skóry robili...???mówiłam że tylko z nosa i krew...
może dziś da skierowanie jeszcze do innego..specjalisty?
mówiła że to może alergiczny...ale tak myslę że może od tych grzybów..bo od czego by jeszcze????
Kasia R brata corka tez bardzo kaszle, osluchowo ok ale kaszel ma meczacy i taki dziwny. Byli u alergologa i to podobno alergia, do tego wyszly jej jajeczka glisty ludzkiej w kale i to tez moze podobno powodowac kaszel bo roznie dzieci reaguja.
a tez mam skierowanie na poseiw dla kuby.
A fotki piekne
witajcie
nasz początek roku nie jest zbyt udany. Łukasz wczoraj cały dzień wymiotował i jeszcze w nocy.
a z lepszych wiadomości to kupiliśmy nowy komputer (ale to jeszcze w starym roku) śmiga jak szalony
Aga zdrowka dla Was, i fajnie z tym kompem. Ja tez mam do wymiany ale narazie kasy nie mamy zeby kupic. Jak splace aparat to wezmiemy dla mnie lapka i kompa dla R (tzn jakies czeci nie wiem co on tam chce)
czuję się średnio, tzn. męczą mnie mdłości i ciągle muszę coś przegryzać albo pić.
Asia a kiedy masz termin Ty nasza ciezarowko-aferowko ;-)
masakra, odebrałam wyniki Wiktora OB 83
w piątek idziemy powtarzać. Borelioza - wynik wątpliwy :/ (ostatnio był ujemny) kuźwa.
Na szczęście dziecko wygląda zdrowo.
Łeb mnie boli.
Magda kurcze a co lekarz na to?? Co podejrzewa? Jak po wizycie Zycze zdrowka
Przepraszam ,ze malo wpadam ale glowe mam zaprzatnieta teraz zabiegiem Witka:-(
Ania spoko, bedzie dobrze, to chyba zabieg bardzo popularny i czesto robiony, wiec wszystko bedzie ok.
bede miala tez bardzo towarzyski weekend wracam w niedziele wiec troche odpoczne od meza hehehe
Viki milego weekendu
Weroniczka wspolczuje stresu, dobrze ze nic Wam sie nie stalo.
Paula ja pytalam o postanowienia ;-). Zycze Ci zeby sie udalo ich dotrzymac. I powodzenia
Viki, Paula, Asia, Elcia dzieki, u nas juz lepiej, wczoraj bylam z kuba u lekarza i osluchowo juz ok, kazala jeszcze inhalacje raz dziennie robic i Xyzal dawac przez 2 tyg. W poniedzialek juz do przedszkola, pierwszy raz od swiat, ciekawe co bedzie .
Kacha gratulacje !!
a ja mam dlugi weekend, juupi :-)
ogladacie ten nowy serial prosto w serce, ja patrzylam i chyba mnie wciagnal