reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kacha, nie mów?? Naprawdę?? No to gratuluję...
Aga, a to komp niedobry:shocked2: I gdzie tam od razu adrenalinki, ale tęsknię za Wami, bo nie ma z kim pogadać, przez 24h cisza, a jak coś się będzie działo to od razu wszystkie się zlecą, hehehe... :-DA tak to nuda...

reklama
Dzięki Dziewczyny :-)
Asiu naprawdę :-) Cały czas koparę z ziemii zbieram :-) Planowaliśmy zacząć starania od grudnia, ale tego roku, a nie poprzedniego, a życie za nas zdecydowało :-)

No prosze chcialyscie zeby cos sie wydarzylo i prosze.;-):-)
Kacha GRATULACJE!!!!!!!!
matko jak mnie wszedzie atakuja te kobiety w ciazy:sorry2:
To musi cos oznaczac no nie?:-p:-D
Przepraszam ,ze malo wpadam ale glowe mam zaprzatnieta teraz zabiegiem Witka:-(
17go ma miec usuwany 3ci migdal i podcinane podniebienne:baffled: Boje sie poprostu potwornie i juz zaczelismy zalatwiac formalnosci zwiazane z zabiegiem.
Buziaki dla Wszystkich i Chyba jeszcze Szczesliwego Nowego Roku wam nie zyczylam.Wiec zycze duuuzo zdrowka i pociechy z dzieci i malzonow:-):-):-):-):-)

witam

kacha normalnie mnie zaskoczylas hehe gratuluje i trzymam kciuki za pomyslny przebieg ciazy i zdrówko dzidziusia:tak:

magda..no to rzeczywiscie dziwne te wyniki.... ale nie stresuj sie na zapas i powtórz badania.pewnie wszystko bedzie dobrze.no i super ze wiktor polubil przedszkole:tak:

aga no to gratki za zakup nowego sprzetu i oby dzialal juz poprawnie;-)no i zdrowka dla lukasza:tak:

jutrzenko jak tam u was? jak sie czujecie?

u nas nic nowego...jutro jade na slask, zabieram damiana a v zostaje z pablem w domu. poumawialam sie z kolezankami i oprocz tego ze mam w cholere spraw do pozalatwiania , bede miala tez bardzo towarzyski weekend:tak::-p wracam w niedziele wiec troche odpoczne od meza hehehe

hej hej

ASIA KALAGA no co wy niewierzycie mi???cos kliknełam i d... wszystko zniknelo serio
a wiec od nowa

my na sylwku bylismy w szkole i super sie bawilismy
wrócilismy o 6 rano ja to w siebie tyle wlałam ze szok a trzezwa jak niepowiem kto bylam , mała pieknie przespała cała noc wstała oakurat jak weszlismy do domu ale sie jeszcze zdrzemnała do 9 to pospałam niecałe 3 godz

KACHA GRATULACJE kobito ty to masz produkcje:))

ANECZKA trzymam kciuki za zabieg oby wszystko było ok

KALAGA zabardzo chwalilas chyba kompa i teras masz ...:))

MAGDALENKA zdrówka dla Wiktorka no i jak tam dietka????

KASIAMAJ jak tam po wizycie u lekarza???

JUTRZENKA jak tam??? jak Kubus??? zdrowi juz??

STEFANIO jak tam w pracy po pracy i wogóle jak tam ??? było cos/???? hihihih

dla reszty PAULI VIKI DOTY SYLWI BASI(a własnie jak tam sie czujesz???)KATA-WOJ WERONICZKI ALEX pozdro i buziole

I SPECJALNIE DLA ASI I CO???? PISZE DŁUGI POSTHIHIHIHII

EDIT Viki a co juz ci sie mezus znudził hihi

Hej dziewczynki.

U nas znów było chorobowo. Dorwała nas wszystkich paskudna jelitówka. Ale wygląda na to ze mamy to już za sobą. Do tego w niedzielę wieczorem mieliśmy wypadek samochodowy, który na szczęście skończył się tylko rozbitą maską samochodu. Ale wyglądało dość groźnie bo facet wjechał nam prosto pod koła na skrzyżowaniu i dość mocno uderzyliśmy mu w bok auta. Na szczęście nie robił problemów i od razu powioedział że jego wina i wszystko ( zresztą słusznie) wziął na siebie. Ale co się starachu najadłam to moje.

Ela czyli skoro na Sylwka tak popiłas to znaczy że mdłości nie były na młode kości;-);-)
Magda daj koniecznie nam znać jak już będziesz cokolwiek wiedziała. Trzymajcie się dzielnie.
Viki udanego wypadu na Śląsk. Mnie się marzy taki weekendowy samotny wypad do Warszawy. I chyba powoli dojrzewam do tego i się w którąś soboty wybiorę :)

Witka!
Kal.aga
zdrówka dla Łukaszka! NIe przejmuj się 3 latki tak mają..przynajmniej niektóre a na pewno mój WIktor hehe. Dzisiaj byliśmy na kilejnych badaniach i u pani doktor i jeszcze czeka nas wizyta wieczorem....i mówie Ci masakra. Każde z miejsc nawiedził tajfuno-Wiktor aaaaaa - ale już przestałam się tym przejmować!
Kacha - Gratulacje!
Aneczka trzymajcie się dzielnie! bedzie dobrze!
Viki, jak to odpoczniesz od męża? czyżbyś już go miała za dużo? ;-)
Elcia fajnie sie pobawiłaś, to dobrze wróży na cały rok ;) A dietka...poszła się .....
Weroniczka to i Was złapał wirus, zdrowiejcie! i dobrze, ze nic Wam się nie stało! Uważajcie na siebie!
Asia jak się czujesz? chyba lepiej, skoro taka zaczepna jesteś ;)

Jak już wspominałam dziś powtarzaliśmy badania i byliśmy u lekarki. Wyniki bardzo zbliżone. Pani doktor zawyrokowała o niedoleczonej infekcji bakteryjnej przepisała nowy antybiotyk. Na hasło baroelioa parsknęła..może to i dobrze, nie wiem - ale wyniki będą za 2 tygodnie. Zaraz wybieramy się na prywatną wizytę. Dam znać

:-):-):-) Hej!!!

Kacha :-D GRATULACJE!!!! :-):-):-) Szaleni jesteście :-):-D

Magdza powodzenia u lekarza, oby to nie było nic poważnego ;-):tak:

Aga jak komp? ;-)

Ania czemu ma służyć to podcinanie podniebienia? :sorry2:

eee Viki to poszalejesz? :-) fajnie!

Weronika zdrówka dla was!

Asia :-) jak samopoczucie? :-)
Pytałaś o postanowienia noworoczne? U mnie w planach prawko i praca ;-) Aczkolwiek na salon minął mi zapał... Lokale takie drogie... :baffled: Ten co mi się bardzo podoba ok. 50m2 prawie 2 tyś. :szok: ło matko... powariowali... I żeby go zaklepać to już bym musiała zacząć płacić łącznie z kaucją :szok: A wniosek dopiero w lutym mogę złożyć... Poza tym w tv mówili że mało kasy w tym roku na dotacje... :dry:

Ela wooowwww. ale post :szok::-D:-D:-D

Jutrzenka zdrowiejecie?

D lada moment wyjedzie z pracy to w nocy dotrze... dość ma już tego śmigania w tą i w tamtą... ale co sie dziwić... :dry:
W piątek chyba młodą w domu zostawię bo w przedszkolu dyżur to dzieci łączone będą. Nie wiem jeszcze...
A tak to nuda... pracy mało, dziś wysprzątałam całe mieszkanie, chociaż taki pożytek ;-)

Pozdrawiam was!

Heloł!

Jutro wolne, ale niestety w piątek ja idę do pracy ( na dodatek 7h), więc nie mam dłuuugiego weekendu:-(
Paula, samopoczucie różne, raz lepsze raz gorsze. Szczerze, to jest gorzej niż w ciąży z Filipem.
Nie wysypiam się, nie dość, że Filip wstaje o 5 -6 to jeszcze cierpię na bezsenność i mdłości.
Blee...
To Jutrzenka pytała o postanowienia :-), ale fajnie, że jakieś są. Ja to już nic nie postanawiam, bo wychodzi jak zwykle.
Magda, daj koniecznie znać jak po wizycie... I wiesz, trzeba towarzystwo jakoś sprowokować, hehehe... i ja skorzystam bo przynajmniej zapomnę o tym, że mi niedobrze...
Viki jak to? Małżona na bocznicę i szaleństwo ze Ślązakami?;-):-D
Elcia, ale się napracowałaś nad tym postem, dla mnie możesz pisać takie częściej a nie raz na pół roku, hehehehe... I fantastycznie, że imprezka sylwestrowa udana. Wkroczyliście szampańsko w nowy rok...
Aneczka, jakie podcinanie podniebienia?:baffled: A nie wędzidełka podjęzykowego przypadkiem?? Bo podniebienia to podciąć się nie da.
I powiem szczerze, że nie taki diabeł straszny. Tylko ważne jest, aby pod podcięciu wędzidła od razu zacząć ćwiczyć u logopedy, bo niestety jak się go nie rozciąga po zabiegu to szybko znów przyrasta. A co do migdała, to też nie ma się co bać. Będzie gut..
Jutrzenka, jak tam? Zdrowiejesz??

reklama
Asia i Paula nie podniebienia tylko 3ci MIGDAŁ i Podniebienne(migdałki) :-D
O podcinaniu podniebienia faktycznie jeszcze nie słyszałam:blink:
A boję się nie tyle zabiegu co znieczulenia ogólnego i to ono spędza mi sen z powiek:-(
A Wicia ja też nie puszczam w piątek do przedszkola bo on nie lubi jak są grupy lączone.

Do góry