reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kacha no to ci niunia zasnęła:-)słodko

paula no u nas tez sypie i sypie i zimno, az sie nie chce nosa wystawiac za drzwi:tak:

a no i zobaczylam sobie ten filmik z tzg:szok: hehe dali czadu:-p

reklama
Kurcze dopiero teraz ten filmik zobaczyłam, już sobie wyobrażam reakcję jakby w polski TZG coś takiego było :-D Przecież to byłby normalnie skandal rangi światowej :-D Obrońcy krzyża zmieniliby się w obrońców moralności i by pod siedzibą tvn szopki urządzali :-D
Dzięki za komplementy dla Dziuni :-) Przeniosłam ją z tego jumpera do leżaczka i już się wyspała ;-)

no i odejść nie mogę :-D:-D:-D

Kata ja ostatnio byłam... wstyd się przyznać...:zawstydzona/y: przed ciążą... i teraz będzie co robić... :-( ale muszę się za to wziąć...

A w wiosną (może w marcu) idę na prawko... to takie wcześniejsze postanowienia noworoczne... :-D

reklama
Do góry