reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ej dziewczyny nie wiem co o tym myslec ale jutrzenka mi powiedziala ze jak bede jej przychylna to mi wysle kilo kielbasy wiejskiej :szok:

Łoooo matkooo, te moje dzieciaki to niezniszczalne są, kiedy one w końcu zasną :baffled:
Viki następnym razem będzie lepiej :tak: To pewnie rodzice tak dzieciom gadają i później te dzieciaki mają o sobie takie a nie inne mniemanie :sorry2:
Aga jak tam po chrzcinach?
Asia powiadasz, że małż sernik zrobił, no to będzie się działo ;-) Zachwalaj go pod niebiosa to co tydzień będzie robił ;-)
Paula a jednak Jula przywraca moją wiarę w to, że nie tylko moje dzieci to nocne marki :-)
Stefanka, ale mi smaka na wiejską narobiłaś :-D

Hej gaduły.
Ale nasze foru ożyło ostatnimi czasy:) Fajnie. Szkoda tylko ze ja nie mam czasu na odpisywanie i pogaduchy. Chociaż teraz ciut więcej będę mieć bo wreszcie zakupiłam dzioeciakom prezenty Mikołajowo-Świąteczne:) Dla Małgosi zrezygnowałam z tego fisher price bo to jednak zbyt droga impreza. Używane ZOO z 6 figurkami po niżej 80 zł z wysyłką nie schodzą. A to zbyt dużo. Za to kupiłam jej lalkę z nocniczkiem i butelką. Napewno będzie szczęśliwa bo bardzo lubi bawić się lalkami.

morelowa przykro mi:(
Stefanka Jutrzenka Ci wiejską zaproponowała? A mnie tylko kg salcesonu;-)

hej.
witam się poniedziałkowo.
zasiadłam sobie żeby popisać a tu masz..babo placek-młoda ma chimery :szok::szok::szok:
zaraz idę Was poczytać.
ale najpierw zobaczę co ta moja goryluszka (jak to Kuba mówi) :szok::-p:-D na siostrę chce?

Hej zabki w ciapki:-p
Kacha , Paula wspolczuje moi o 20tej maja zakodowane ,ze idzie sie spac i nie wyobrazam sobie zeby bylo inaczej:no: Kiedys byli u nas znajomi i chcielismy ich troche przetrzymac to o 20.30 powiedzieli ,ze chca juz spac:-D
A ja zaraz jade na zakupy z moja mamcia.Kupujemy jej kurtke ,mi czapke a dzieciom rekawiczki.
To narazie paaa;-)

reklama
Dzień doberek w ten słoneczny, ale śnieżny dzień :-)
Aneczko, zazdraszczam ;-) Moim nic się nie da zakodować, indywidualiści pełną gębą :-)
A Wam się coś nie pomyliło? ;-) Wybory to chyba w zeszłą niedzielę były :-)
Czekam na Olisiowy autobus i się doczekać nie mogę, pewnie przez ten śnieg gdzieś się toczy dopiero :baffled:

Do góry