reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ej dziewczyny nie wiem co o tym myslec ale jutrzenka mi powiedziala ze jak bede jej przychylna to mi wysle kilo kielbasy wiejskiej :szok:

Łoooo matkooo, te moje dzieciaki to niezniszczalne są, kiedy one w końcu zasną :baffled:
Viki następnym razem będzie lepiej :tak: To pewnie rodzice tak dzieciom gadają i później te dzieciaki mają o sobie takie a nie inne mniemanie :sorry2:
Aga jak tam po chrzcinach?
Asia powiadasz, że małż sernik zrobił, no to będzie się działo ;-) Zachwalaj go pod niebiosa to co tydzień będzie robił ;-)
Paula a jednak Jula przywraca moją wiarę w to, że nie tylko moje dzieci to nocne marki :-)
Stefanka, ale mi smaka na wiejską narobiłaś :-D

Hej gaduły.
Ale nasze foru ożyło ostatnimi czasy:) Fajnie. Szkoda tylko ze ja nie mam czasu na odpisywanie i pogaduchy. Chociaż teraz ciut więcej będę mieć bo wreszcie zakupiłam dzioeciakom prezenty Mikołajowo-Świąteczne:) Dla Małgosi zrezygnowałam z tego fisher price bo to jednak zbyt droga impreza. Używane ZOO z 6 figurkami po niżej 80 zł z wysyłką nie schodzą. A to zbyt dużo. Za to kupiłam jej lalkę z nocniczkiem i butelką. Napewno będzie szczęśliwa bo bardzo lubi bawić się lalkami.

morelowa przykro mi:(
Stefanka Jutrzenka Ci wiejską zaproponowała? A mnie tylko kg salcesonu;-)

hej.
witam się poniedziałkowo.
zasiadłam sobie żeby popisać a tu masz..babo placek-młoda ma chimery :szok::szok::szok:
zaraz idę Was poczytać.
ale najpierw zobaczę co ta moja goryluszka (jak to Kuba mówi) :szok::-p:-D na siostrę chce?

Hej zabki w ciapki:-p
Kacha , Paula wspolczuje moi o 20tej maja zakodowane ,ze idzie sie spac i nie wyobrazam sobie zeby bylo inaczej:no: Kiedys byli u nas znajomi i chcielismy ich troche przetrzymac to o 20.30 powiedzieli ,ze chca juz spac:-D
A ja zaraz jade na zakupy z moja mamcia.Kupujemy jej kurtke ,mi czapke a dzieciom rekawiczki.
To narazie paaa;-)

reklama
Dzień doberek w ten słoneczny, ale śnieżny dzień :-)
Aneczko, zazdraszczam ;-) Moim nic się nie da zakodować, indywidualiści pełną gębą :-)
A Wam się coś nie pomyliło? ;-) Wybory to chyba w zeszłą niedzielę były :-)
Czekam na Olisiowy autobus i się doczekać nie mogę, pewnie przez ten śnieg gdzieś się toczy dopiero :baffled:

Do góry