reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej hej;-)
Ja dzis po pracy wiec pozno dotarlam.
No iiiii Bratek na szkoleniu w Wawie a ja bidna sama:-(
Kasia nie martw sie na zapas.Moze to po tym dawnym stanie zapalnym wezly zostaly powiekszone?No a jak nie to cos innego co da sie szybko wyleczyc.Najwazniejsze to byc dobrej mysli.To podstawa nawet jak okazuje sie ,ze trzeba sie na cos troche poleczyc:tak::tak::tak:
Dotka ja kolo tego placu zabaw przejezdzam jak do pracy jade.Kiedys moze wpadne ale drogo tam bo 39 za dziecko:baffled:
Paula czekam na fotki z waszego pokoju.Uwielbiam nowe mebelki i wszelkie zmiany w mieszkaniu
Kurcze chyba wiecej nie odpisze i pojde spac bo dzis wstalam przed 6ta a jutro musze o 7mej i do przedszkola Wicia zawiezc.No i potem nocka a potem z Wiciem do okulisty.:baffled::szok::wściekła/y::wściekła/y:JA CHE SPAAACC!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No to papa;-);-)
P.S. Matko dlaczego takie spiochy jak ja musza tak wczesnie wstawac co?

reklama
hejka

co do moderownia, to zostawiam decyzje docie, bo widze ze wiekszosc glosow padła na nią;)
no ale jesli dota nie chce to nie mam nic przeciwko temu by kata byla moderatorką.

u nas chorobowo, tzn wczoraj dzwonili z przedszkola ze paweł ma 37.5 i jest taki niewyraźny.
niby nic mu nie bylo, ale byl taki inny. wieczorem zwymiotował, temperatura wciaz wzrasta do 38,5, tak ze dzis jest w domku.
nie wiem czy czyms się zatruł czy jakis wirus jelitowy go dopadł.

damian po tygodniu lezenia z gipsem poszedł od wczoraj do szkoly bo juz nie mogł wysiedziec w domu...jakos daje rade z tym gipsem, byle do piatku bo w piatek jedziemy go zdjąć.
to tyle co u nas.
ide na kawke a za godzinke do dentysty wrrrrrrrrrr

Hej hej....:-)
Kata- nie spalam cala noc.....:no: Och ten Krzysio.....:-);-)
Viki- oj, to zdroweczka dla was....

A wiecie co, ja myslalam, ze Kacha ma przy awatarze moderatora i tak wczoraj napisalam, ale teraz patrze, ze nie ma...... :dry::sorry: Ale ja to jestem jednak zakrecona.....:cool: A czemu mi sie wydawalo ze miala....? :dry::confused:

U nas znow pochmurno......:wściekła/y:Ach ten listopad!:crazy:

Hej:-)
Jakos udalo mi sie wstac i nawet dobrze nam poszlo.
Teraz patrze za okno i tak sobie mysle ,ze ...
Chyba pojade do kulezanki na kawke z Tosiem:-p
Kasia jak sie miewasz? humor lepszy? Glowa do gory , nie bedzie zle;-)
Dota i Kata pasuja mi na moderatora:tak:
Hmmm na kogo zaglosowac..No nie wiem, moze Dota bo blizej mieszka;-):-DJeszcze potem spotkam ja gdzies na spacerze i mi cos zrobi.Z nia to nigdy nie wiadomo:eek::rofl2:
No to jade paaa

Hej:-)

My dzisiaj pospaliśmy do 8.30:tak: Teraz wcinam sniadanko, potem ogarnę chałupkę i spadam na kawkę do koleżanki. Póżniej na zakupy żywieniowe i tak jakos nam dzionek zleci:tak: Ostatnio naprawdę całymi dniami mam coś do roboty i wszystko na wysokich obrotach. Naprawdę nie wiem jak ogarnęłabym to wszystko jakbym musiała pracować:szok:

Viki zdrówka dla Pawcia.
Kasiamaj proszę mi tu żadnego czarnowidztwa nie uprawiać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jeszcze nie masz wszystkich wyników więc bądź dobrej myśli bo to naprawdę połowa sukcesu. My trzymamy za Ciebie kciuki.

Dota na prezydenta!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

no i teraz sie przyznac,kto mi zle zyczy,no no kto????
ponarzekam ok?

obudziłam sie dzis taka chora...goraczka, biegunka,wymioty...
jelitówka? chociaz meczyłam sie do 11. teraz mam tylko goraczke..

narazie leże, apetytu nie mam...bede zyła,coo?;-)

no to sie wyzaliłam:-D

ide sobie co by Was nie zarazic...

trzymajcie sie!!!!paaaaaaaaaa:-)

ps.dzieki!

Dota- biedactwo!!! Ale to nie ja....:no: To pewnie trema przed objeciem wladzy....:-D;-)
Kuruj sie, kuruj...:-)

Sylwia- a ja jeszcze mialam Cie zapytac , a to tak zawsze taki wywiad srodowiskowy robia w domu rodzicow przed przyjeciem dziecka do przedszkola? Ja nie slyszalam w mojej okolicy... ale pewnie co przedszkole, to inne zasady....
I nie bedzie Ci smutno troche? ;-)Chociaz pewnie nie, bo Oliwka wypelni Ci wolny czas, co?:-)

Dota no wiesz..:no: Tak sie przejelas tym moderowaniem???;-):-p
Kuruj sie kobitko.
Viki zdrowka dla chlopakow zycze;-)
My zupelnie zdrowi tez nie jestesmy:sorry: dzis leczenie supreminem i inhalacjami z majeranku bo wszyscy mamy brzydki katar:confused2:
Dobra idziemy jesc a potem do roboty.
Buziaczki papa

reklama
Alex nie wiem czy jest tak wszędzie, koleżanki z innych przedszkoli też miały taką wizytę. Smutno chyba mi nie będzie przynajmniej nie z samotności, jedynie co to będę się martwiła na początku czy placze tam ale jestem dobrej myśli bo będzie chodzil ze swoim best friendem czyli kuzynem Dawidem:tak: On już tam chodzi i właśnie dzisiaj pierszy dzień po dwóch miesiącach został bez płaczu:-D

Dotka zdrówka, lepiej się kuruj bo nie ma czasu na chorowanie bo trzeba wątek moderować;-)

Do góry