reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej!

Widzę, że plany wakacyjne macie na całego. Tylko pozazdrościć, bo my w tym roku chyba uziemieni w domu. Ale jak się nie ma miedzi, to się w domu siedzi, niestety ... :(
Kasiamaj, szybkiego powrotu do domu z maleństwem:tak:
Viki, ja polecam Ustronie Morskie, Mielno ( ale to bardziej rozrywkowy kurort)...no i Władysławowo, ale to już znasz...

Też zazdroszę odpoczynku od dzieci sam na sam z mężem. Ja spędzę to sam na sam z samą sobą, bo od poniedziałku idę do szpitala. A mam nadzieję, że góra dwa, trzy dni.
A teraz wzięłam się za malowanie pokoju. Z nudów, hehehe....
Pozdrawiam!

reklama
hejka:-):-):-)

Asia to zdrówka dla Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:
a Mielno malutkie misteczko, odpoczac mozna;-)zreszta wszedzie nad mozem teraz jest uroczo-mi to wystrczy plaza,plaza,plaza...
a ja mieszkałam w Mielnie dwa lata...hihi....podczas studiów;-)

Kasiamaj jest juz w szpitalu, wykupiła sobie pokoj z łazienką, wszystko na niebiesko....ponoc jest bardzo ładnie:tak::tak: jutro o 9 ma cięcie. Tak wiec trzymajmy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nooo Madzia mecz niezły:tak::tak:
Czyli z Wami jestemy umówieni w Łebie:-):-):-) ciesze się!!!!
czekamy na reszte;-)

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Hej!!!

O nas co prawda nikt nie pyta ale się meldujemy ;-)

Pędzi dzień za dniem... fajnie tak bez drugiego ogonka ;-)

Asia u nas to samo... Nie jedziemy nigdzie bo kaski nie ma :-(

Majoszka trzymam kciuki!!! :-)

Viki kończ te ogrody i wpadaj do nas częściej :tak:

Magda hej :-) też kibicka?

Dota i co wstaliście o tej 6? :-D Pewnie nie bo o 10 coś tam skrobnęłaś :-p

Ewedja jak Zaki w przedszkolu?

W niedzielę chrzciny Amelki, trzeba coś kupić... ale ona ma tyle wszystkiego że ło matko... :szok:
Ja piekę ciasta i tort ;-)

Poza tym to łazimy ile wlezie po dworzu... Fajnie tak... :-)

Witam!!
Dotka dzięki za info od Kasi. Ja pisałam do niej z samego rana to jeszcze nie wiedziała o której CC.

Byłam rano na badaniach i załapałam się na wizytę do gina. Powiedział mi że jeszcze tydzień takiego wymiotywania i idę do szpitala pod kroplówkę:-(. Mam nadzieję że mi przejdzie do tego czasu. A na razie przepisał mi jakieś saszetki do wody dla kobiet w ciąży które wymiotują. Uzupełniają elektrolity i jeszcze tam coś.
Kazał mi mało jeść co 3 godz a jak w między czasie poczuję ssanie to najlepiej napić się wody,ale też tylko trochę.

Dziś mamusia za mnie stoi więc mogę trochę odpocząć.

Dobra nie będę marudzić.

Odpoczywajcie no i trzymać kciuki za Kasiulkę.

Ps: Paula nie martw się u nas tak samo z kasiurką także zostajemy w domu. Ten remont mnie wykończy.

oooo widze dziewczyny sie szykuja na meczyk? cisza taka;-);-)

komu kibicujecie???? piwko schłodzone?
jaa Espagne;-) chociaz nie ma co ukrywac,ze Germany grają świetnie...moze byc ciekawie dzis;-)

kurna Baska to az tak sie meczysz??? oby to juz przeszło!!!! sio sio!!!
wysłałam Ci dzis kartke;-)

Paula nooo ;-)nie wstałam:sorry2::-D:-D ale jutro wstane! serioooo....chybaa:-D
niee juz nas spakowałam, rano tylko termos z kawką i sniadanko;-)
Dobrze ma rodzinka z Tobą:tak: torty,ciasta wszystko potrafisz;-)

mła!!!
:*****:-)

hej

ja w pracy nie mogłam zaglądnąć bo robimy płace i jeszcze jest ta moja uczennica:sorry2:
miałam iść do lekarza ale urlop ma dopiero w przyszłym tygodniu:sorry2:

o proszę kasia - już niedługo się rozdwoi. Trzymam kciuki żeby poszło sprawnie i bez problemów.
basia- coś poważnie z tymi wymiotami. Oby ci przeszło:tak::tak:
viki - to teraz dopiero zacznie ci się poważna rola jako rodzica. Słyszałam że jeżeli w tym wieku straci się kontakt z dzieckiem to cięzko później odzyskać, bo tak jak piszesz koledzy są ważniejsi:sorry2:

dobra narazie znikam bo musze się umyć nie wiem czy uda mi się jutro zajrzeć bo mam kupę roboty:no:
miłego dzionka

dobry wieczór

co do wakacji to powiem wam szczerze ze niby chce sie bez dzieci ale to nie jest latwe bo i tak pozniej sie mysli i teskni...nie mniej jednak z jednym dzieckiem jest w miare....a u mnie to jest po prostu kosmos bo paweł robi to co damian, wszystko chce to co damian wiec jest problem bo chce w morzu głeboko sie kapac..., karuzele te co damian, zabawki te co damian, dosłownie wszystko...i wiecie ..w domu to jakos czlowiek sobie z tym radzi ale gdzies tam....jest po prostu meczarnia...

a juz najgorsze ze paweł chce byc non stop z damianem, i np jak on idzie grac w pilke z kolegami to on rowniez zasuwa po boisku..i oczywiscie wszystkim przeszkadza...
a koledzy w wieku damiana sa najbardziej dla niego odpowiedni...

echh

mam nadzieje ze troche odpoczne

tak poza tym to u nas dzis znow domowo ogrodowo...boże juz mam dość..mowie wam...
ale w zasadzie jeszcze jutro dwie wywrotki ziemi przyjadą...mają to rozsypać, uwalcowac no i posiać trawe...i KONIEC!!!

no a w piatek musze na sląsk pojechac bo facet ktory wynajmuje moje mieszkanie nie zaplacil mi za czerwiec...juz powinien za lipiec dac kase..niby mial problemy...wział kredyt i tydzien temu przelał mi kase na konto..ale kasy nie ma,caly tydzien sciemnia na maksa.... a od wczoraj juz nie odbiera telefonow...wiec musze jechac i palanta wyprowadzic...wrrrrrr

dzien dobry!:-)

Ciekawe jak tam Kasia??? pewnie w tej chwili ma cc, moze juz po....napisze do niej ok.12 nie bede teraz przeszkadzac.....napiasałam do Jacka ale ciszaa....

a my dzis wstalismy 0 6 i pojechalismy na plaze:-):-) kawka,sniadanko...szum fal i pusta plaza:-):-):-):-):-):-)

miłego dnia dziewuszki!:-)

ooonawet fotke zrobiłam

59111176.jpg

reklama
Jacek napisał:

Kasia urodziła!!!:-):-):-)

Natalka :-):-):-)
4,2 kg
58cm

Teraz Kasia odpoczywa a Jacek siedzi z małą:tak::-)

jejku ale mi serce bije...GRATUALCJE kASIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry