reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

oj babki babki :-D:-D:-D:-D

cały dzień mam wrażenie że mi coś po plecach łazi....
i jak patrzę to nic nie mam...
już J wynajęłam żeby zobaczył...i nic....
meldować która mnie tam smyra :confused::szok::-p

byli u nas dziadkowie-mój tata przedłużał umowę na tel.i przy okazji podjechali.
ja też do poniedziałku musze wygadać to co mam na karcie i biorę abonament.

młody sie plumka w wannie i pewnie zaraz zaśnie-bo tak sie umęczył.

byliśmy dziś w stonce (Katka byłaś?) wyprzedaż mają niektórych artykułów.
po 5-10-15 zeta.
kupiłam małej dwa pajace i body po 5 zeta.(kiedyś brałam dla Kuby i były dobre jakościowo)

młoda mi sie obudziła i tak sie rozpycha że jeszcze trochę i do klawiatury sięgnie :szok::-D

MACIE POZDROWIENIA OD VIKI -na razie ma urwanie głowy z wykonczeniem koło domu...kładą kostkę, sadzą kwiatki i krzaczki...V jest na statku. dzieciaki mają sie ok.
pisała że jak się ogarnie to wpadnie do nas na bb.

o Sylwek sie odezwał :-)- prawie równo ze mną ;-)
Katka-dobre :-D

to ja spadam....
miłego wieczorka i spokojnej nocki.:cool2:

reklama
Dotka dzięki za kciuki - poszło dobrze,oby tak dalej. A tak w ogóle ja też przy Alexie nie wiedziałam co to mdłości za to teraz...

Dziewuszki wybaczcie że nie odp każdej z osobna ale padam.
Chociaż tylko słówko
Kasiu cieszę się że wszystko dobrze i oby ten tydzień minął Ci spokojnie, a jeśli mała chce już postukać w klawisze to daj jej, a co tam
Paula dziewczyny mają rację zamiast gadać to wzięła byś się do roboty. Julka taka the beściara że drugie też na pewno wyjdzie super.

A ja miałam wczorajszą nockę straszną. Urwałam się na chwilkę wieczorem do koleżanek na spotkanko, a że D musiał iść do truskawek to na pół godz Alex był u szwagierki a ta znów puściła mu scooby doo. Tyle razy jej mówiłam żeby nie puszczała mu tej bajki a ta i tak swoje. On niby to ogląda ale ja mu tego nie puszczam bo później w nocy się boi. I jak wróciłam po 22 to przed 23 obudził się z płaczem że pająki i robaki po nim chodzą. Nie umieliśmy go uspokoić. W końcu się położył i zasnął, ale na 10 min i powtórka z rozrywki. I tak do 3. Myślałam że skonam. Cały dzień marudny że szok bo nie wyspany.

Ale się wygadałam. Idę się kąpnąć i spać bo zaraz padnę.
Dobranoc.

hmmm czy ja dobrze trafiłam?
tak długo mnie nie było...drogi zapomniałam!

Kal.aga...znacie taką???? jak znacie, to dobrze
normalnie mi napisała, że WY mi grozicie, do leniów wyzywacie...a ja taka biedna zahukana i zaganiana jestem ;P
serio !

Kurde baby, ja wiem że to zbrodnia do Was czasu nie mieć...ale nie mam!

please.gif
forgive me !

PS. Baśka...jak dobrze czytam...GRATULACJE !

Ostatnia edycja:
dzień dobry :tak:

-Madziula-witaj zbłądżona owieczko :-);-)
-Baśka-no widzisz jaka ja wredna jestem spać Ci nie daję....:-ptylko smsy po nocach wysyłam :szok::-D

ja dziś nawet nawet sie trzymam...tylko żołądek mnie boli.:-(

pogoda piękna...co tu robić?????

miłego dzionka laseczki :tak::-)

dzien dobry!!!!

Paula zyjesz???? a czym sie tak zalatwiłaś?piłaś?:-p;-)bieeednaa;-)

Magdalenkooooo witaj!!!!!!!!!!!!!! zostań z nami!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)

i to wszystko.....upał taki to same rozumiecie.....ale pozdrawiam Was cieplutko i myslę o kazdej;-):-);-):-)

A!!! jeszcze Viki;-) pozdrawiamyyyyy!!!! :-)

my juz po plazy:-):-):-) łooo jeny, jak to nasze dziecko się wybawiło w morzu ,na piasku...potem zjadł wszystko co przywiezlismy i znowu sie bawił....a ja sobie tylko fotki pstrykałam i lezałam:-D;-) nooo to mi sie podoba!:-)lubie takie wakacje!:-)

Ewedja ogladasz dzis????????????????????;-) musze piwko wlozyc do lodówki;-)

udanej soboty!!!!!! trzymajcie sie! uwazajcie na siebie!!!:-):-):-)

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-):-):-):-):-):-)

Hej Babeczki! Melduje sie ze zyjemy, tylko taki tydzien zawalony byl czasowo....
Nawet dzisiaj zmykamy na urodzinki do Kayi kolezanki wiec wesolo bedzie, ale znow nas fala upalow zalewa, wiec nie da rady w domu siedziec:-)
Nawet nie poczytalam co u Was, ale sie postaram stopniowo nadrobic:tak:
Milego weekendu!!!!!

reklama
bry

u nas dzisiaj parno ale popołudniu bierzemy paszczaka i jedziemy rowerkami pozwiedzać miasteczko :-) dużo inwestycji w toku więc pospacerujemy świeżymi alejkami i parkami :-) może jakieś zdjęcia pocykam? :-p
no, ale to dopiero po meczu. wczoraj też z t. oglądałam i mi nie uwierzył, że holandia wygra :-D ale to były emocje!

dota mnie pozdrów chłodniutko bo mi i tak za gorąco :-p
czy widziałaś mnie kiedyś w lateksie? :-D ale kto wie kto wie... może kiedyś... muszę śledzić najnowsze trendy nie? :-p
paula ty się chyba żarciem strułaś bo wódka to by cię wyleczyła :-p
magda a ja na ciebie strzelam focha bo kiedyś się o ciebie pytałam i się nie odezwałaś. phi! :dry:
basia jakaś niekumata ta szwagierka czy co? :angry: jak ma zamiar puszczać alexowi bajki to scoobyego zabierz a podrzuć takie co może oglądać
kasia byłam ale nic ciekawego u nas nie ma tzn. raczej nic mi nie jest potrzebne ;-)
z żołądkiem już ok? :-(
aga to internet cię teraz przegonił :-D
sylwia :*

Do góry