reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

no i sama nie wiem....:confused:
bo już nie wymiotował więcej
za to jak sie wyspał ponad 2 h
to opylił obiad jak nigdy......:szok:
może nic mu nie jest????
w słońcu nie siedzi....
bo go zawsze zastawiamy.....teraz jak sie w piaskownicy bawił -to miał parasol wbity w ziemię...
ale kto tam może wiedzieć...
ah.....dzieciaki.:-)
będę go lukac -czy nic nie rozwija sie dalej. (odpukać)

Dotka-a który piłkarz z Argentyny Ci sie najbardziej podoba????:-D

Kuba siedzi na nocniku -kupsztajna robi...
i mówi
"NIE UDA MI SIĘ....OJ JEZU......".:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
buuuuuuu....... gol! ide lepiej do kuchni, zrobie miesko na parze;-) i sałatke cezar....

Kasia no to obserwuj go...

ja tam na piłarzy nie patrze:-p:cool2:

Dotka-dobra dobra.......:-D a co siedzisz tyłem do tV :confused::-)

kurka zapomniałam że mój J ma dziś imieniny...i nawet mu życzeń nie złożyłam :szok:
dopiero jak teść zadzwonił z życzeniami to mi sie zakapowało....
co ze mnie za żona :szok::-D:shocked2:

młody bryka jak szalony-opylił całą bułkę suchą kilka chrupków,kolację,i wlał w siebie ok pół litra herbatki...
chyba ma sie już dobrze???

a komu teraz kibicujecie????

Hello!!!:-)
Mozliwe ze jestem pierwsza dzisiaj????!!!!!!
Pewnie milo weekend spedzacie:) My sie dzisiaj poobijamy i sie relaksujemy na maxa... Kolezanka nas z walowka pozegnala z imprezki to nawet gotowac dzisiaj nie musze:-)
Tylko cos mi dziecinka maly katarek dostala wiec mam nadzieje ze jej szybko przejdzie...
Kasiamaj, no nie moge, z Kubusiowego tekstu:-D:-D:-D Ale to musialo smiesznie brzmiec z jego ust :-D
Widze ze nasze kibicki ostro dopinguja, a ja nawet nie wiem kto z kim gra:-) Chociaz jakby mnie tak ktos posadzil przed tv, to bym pewnie sie wkrecila, bo nie raz tak bylo, tylko ze przy moim R mi to nie grozi:-D
Dotka, mniam uwielbiam cesara:-)
Kata, no to fajnie ze wam okolice upiekniaja i macie gdzie pojezdzic:tak:
No to bawcie sie dzisiaj dobrze Grudnioweczki! Milego dzionka!

dzien dobry

witam w V RP ;-):-D:-D:-D, nasi gora !!!!

melduje ze zyje i nie mam chwili nawet zeby poczytac, moze juz niedlugo i wszystko sie unormuje.

pozdrawiam kochane

Hej Kobity:-)

U mnie dzisiaj dzień pakowania, dobrze że mama i siostra przyjadą zająć się dziećmi to przynajmniej na spokojnie będę mogła wszystko zrobić:tak:

Śniło mi się dzisiaj że weszłam na BB a tu wieści od Kasimaj że urodziła córeczkę Mariannę:tak::-D

heloł
wróciliśmy z jeziora cali i zdrowi, chłopaki opaleni wypluskani a ja nie wiem po czym mam zakwasy. Nogi mnie bolą jakbym miała kamienie podoczepiane:szok::szok::szok: ale fajnie było:tak::tak::tak:
magdalenka- ty zdrajczynio :no::wściekła/y:;-)fajnie że jestes:tak:

kurka zapomniałam że mój J ma dziś imieniny...i nawet mu życzeń nie złożyłam :szok:
dopiero jak teść zadzwonił z życzeniami to mi sie zakapowało....
co ze mnie za żona :szok::-D:shocked2:

zgoń na ciążę :-) kobiety w ciąży maja pamięć przyćmioną:-D
elcia- macie już dach nad głową?;-)
sylwia- udanego pakowania, żebyś nic nie zapomniała:tak::tak:

no i co tam więcej hmm
a niedługo będę miała stażystkę do przyuczenia ma mnie zastąpić na czas macierzyńskiego, ale podejrzewam że za dużo jej nie nauczę bo pod koniec lipca to na bank idę na zwolnienie:tak::tak:nie uśmiecha mi się uczenie kogoś czegokolwiek mnie nikt nie uczył jak tu przyszłam sama musiałam dochodzić co i jak:sorry2: ale cóz, mam nadzieje że będzie kumata:tak::tak::tak:

Hej dziewczynki.
Wczoraj wieczorem wróciliśmy z Ropy. Fajnie było ale krótko. No ale co ja na to poradzę. A dziś R ma wolne i chcieliśmy pojechać na jakąś wycieczkę a tu pogoda do bani:(

Kasiamaj i co Sylwia miała proroczy sen?

I widzę że obstawiałyści która teraz będzie w ciąży. Hm. Może faktycznie czas na Jutrzenkę;-);-)
Zmykam na allegro bo muszę małej jakiś sukieneczek poszukać bo mi powyrastała.

reklama
hej
my od rana na nogach
pojechałam na pobranie krwi i czekaliśmy z Kuba ponad 40min.:szok::wściekła/y:-wściec sie można jak tym kobietom sie spieszy...z tym pobieraniem.
wyniki będę miała dzisiaj. robiłam sobie wątrobowe.bo tak mnie ost.boli.
Kuba marudziłze już mu gorąco i że nie chce siedziec....koszmar.
ale przetrwaliśmy.
potem skoczyłam jeszcze do położnych zbadać tętno małej. -jest ok.
i zakupiłam kilka bodziaków na krótki rękaw bo nie miałam.
właśnie sie piorą.:tak:

Sylwia-łoooooo rany Marianna.....:szok::-D
Weroniczka-nie jeszcze Sylwia nie wyśniła mojego porodu.jeszcze jutro wizyta ost.i zapada decyzja który dzień w tyg.
Elcia-wracaj wracaj.dla Ciebie też buziaki.
Dota-pewnie sie znów opala :-):-p
Aga-to czeka Cię nie lada zadanie-z tym uczeniem...:-)
Pryzy-on często takiego rodzaju teksty wali....
najciekawiej jak gdzieś przy ludziach.:-)

miłego dnia laseczki

zaraz zbieram tyłek i musze papryczki ponadziewać na obiad.

Do góry