reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kata ale mnie rozbawilas tym myciem termomixa, nie jest to niestety dodatkowo zmywarka do naczyn, choc przyznam przydala by sie :-):tak:;-):tak::-D

no i co polezalam z malym ale i tak nie usnelam, zawsze sie nagadam ze pospie a pozniej nie spie, ja mam tak jak pryzybelka nie bardzo umiem usnac

reklama
Dotka, widac, ze Ci w duszy cosik gra:tak::tak:
No to tez sie cieszcie tym weekendem i wypocznijcie sobie rodzinnie:-),
Kata, no to tak cos w rodzaju wspolnoty mieszkaniowej mamy i kazdy w miare mozliwosci ma pomagac, a takie wspolne porzadki to sa na wiosne i na jesien robione... To nasza pierwsza wiosna tutaj, wiec nie wiem co bedziemy robic, ale jesienia liscie z R grabilismy:-) W sumie fajnie, bo troche ruchu i przy okazji dba sie o czystosc okolicy:-)
A przy okazji tej calej imprezy mamy mala znizke na czynsz:-)
No i widzisz, to jednak i cos sobie tez kupilas:-)

ewe ja kiedyś zasypiałam na stojąco. ale wstałam przed 5 do pracy ;-)
pryzy przy zakupach t. to pikuś ;-)
fajna taka społeczna inicjatywa. u nas by to nie przeszło - za duże leniuchy mieszkają :-( jeszcze dobrudzić sprzątaczce potrafią
dota ja już zakupów w tym tyg. nie robię :-) dzisiejsze mi wystarczą :rofl2: jedziecie gdzieś na weekend?

hej hej
u nas cieplutkooo wiec duzo czasu spedzamy na dworze.
pryzy u nas w 3 maja mamy wolne ale nikt sie do czynu spolecznego nie garnie :))
viki kiss kiss
ewedja nie wiem czy juz moze pisalas ale w razie czego jeszcze napisze. jak ten termofix heheh ???
chyba zaraz pojade po zakupy...

Hej!

Muszę się Wam pochwalić - FILIP DOSTAŁ SIĘ DO PRZEDSZKOLA!!! JUPIII!!! Ale jestem szczęśliwa, normalnie kamień z serca mi spadł.. Ufffffff..... Fakt, że nie do tego, do którego chcieliśmy na pierwszym miejscu, ale do tego, które też wchodziło w grę. Złożyłam wnioski w sumie do czterech i do jednego się dostał. Rzut beretem, bo generalnie ulica równoległa, 2 minutki pieszo:tak::tak::-):-):-)
Z tego wszystkiego to nie wiem, co komu napisać;-)
Kata, zdrówka dla Kini:tak:
Ewedja, no to mieliście wyżerkę.
Aga, nie martw się, że nie miałaś pracy. Na pewno po weekendzie będzie więcej, hehehe...
Pryzy, fajna akcja. Szkoda, że u nas takiej nie ma. Ludzie to potrafią tylko śmiecić i nawet z okna przed blok. Brudasy jedne... Ech... Po weekendzie, to przed oknami zawsze taki syf, że aż trudno uwierzyć, że to stolica kraju. Wstyd mi za takich ludzi. Warszawiaki z bożej łaski... Ech...
Paula, co Jula dziś śmiesznego wymyśliła?
Alex, latacie na rowerkach? A gdzie takie można kupić?;-);-)
Sylwia, Ty i motor? Przecież ten pęd wiatru Cię zdmuchnie z siedzenia, kruszyno...

I to na razie tyle. Pozdrawiam, pewnie wpadnę później. Do miłego:tak:

p/s. Posadziliśmy dziś drzewko. Filip z zacięciem na kolanach ugniatał ziemię, hehehe. Jak zgram zdjęcia to pokażę.

hejo

melduje sie na pokladzie ale czyba nic madrego nie sklece.

Dzis w pracy masakra, nawet nie mialam czasu poczytac. Teraz przelecialam posty ale nawet nie wiem co i komu

tylko Asi pogratuluje przedszkola, super

i naprawde nie wiem co jeszcze, wybaczycie ;-)

Hej!!!

Właśnie klientka wyszła... Ale miło się gawędziło :-)

Zaraz chyba zawinę się do wyrka bo jutro od 8:30 zaczynam pracę ;-)

Dziecko mi padło nawet nie wiem kiedy... :rofl2:

Asiu... hmmm... muszę pomyśleć co dziś wywinęła? Chyba nic nadzwyczajenego... Poza tym że od samego rana klnęła... to ja nie klnę tyle co moje dziecko... :baffled::no:

I gratuluję PRZEDSZKOLAKOWI :-)

ehhh ja nie wiem do którego przedszkola młodą dać... :baffled::dry: na każde w sumie narzekają... :baffled:

No Asia- gratulacje! I dobrze, ze blisko bedzie to przedszkole... A z latajacych rowerkow sie nie smiej... ja czasami malego tak wioze, ze gdyby nie pasy, to by fruwal....:-D:-p:sorry2:

Paula- nie wiadomo, czy Jule w ogole to jakiegokolwiek przedszkola przyjma, skoro tak klnie jak szewc....:-p:-D:-D;-)

witam sobotnio

ale pustki :-) pewnie spacerujecie ;-)

asia to super wiadomość gratuluję! tym bardziej, że bliziutko
i dzięki w imieniu kini. nocka była do kitu :-( budziła się, płakała, i chyba zbiegło się wszystko naraz: zalegająca i przeszkadzająca flegma i ból brzuszka (bo dzisiaj po toalecie zupełnie inne dziecko ;-))
jeszcze jakby tego było mało wczoraj wywaliła się na spacerze i zdarła sobie skórę na wierzchniej części dłoni i obtłukła kolano
plasterek z kubusiem jej przykleiłam ale najpierw dziwinie na niego popatrzyła i powiedziała, że kubuś puchatek jest zły a on miał minę zamyśloną tak naprawdę ale zmarszczone czoło :-D
w nocy znowu ryk bo plaster się odkleił ale wytłumaczyłam i zasnęła :tak:
teraz drzemie, mąż gdzieś tam w mieście a ja zaraz idę z cejrowskim na randkę ;-)
i asia nie tylko w warszawie śmiecą :sorry2: u mnie co rusz puszki po piwie latają przez okno, opakowania po chipsach itp.
my też chcemy zasadzić kini brzózkę :-) asia powiedz mi gdzie kupowałaś i gdzie sadziłaś bo mnie t. nastraszył, że nie mogę se w lesie brzozowym posiać bo mi wytną ;-)
jutrzenka pracusiu wybaczymy :tak:
paula to ty się od juli nauczysz mięchem rzucać na nowo :-D
alex a co ty red bulla pijasz? :-D

ależ pięknie dzisiaj....

reklama
hej
u mnie piękna pogoda, już prawie wszystko zrobiłam co miałam na myśli a nawet więcej:tak::tak: mały śpi
asia- to fajnie ze dostaliście miejsce w przedszkolu i już nie będziecie musieli się tłuc autobusami z Filipem:tak::tak:
kata- ty się tam nie zapomnij z tym Cejrowskim;-):-D:-D
coś mnie boli w lewym boku, nie potrafię zidentyfikować źródła pochodzenia tego bólu albo to od kręgosłupa albo nerka, czasem mnie tak wcześniej bolało ale z czasem przechodziło a teraz mnie boli od wczoraj:sorry2:

miłego dzionka wam życzę słoneczka:-):-):-):-)

Do góry