reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ciao ciao

kurde u nas dzis slonka brak i czekam juz az zaki pojdzie na drzemke to ja razem z nim bo zaraz na siedzaco usne

Paula nie wstalam dzis tak wczesnie i nici ze sprzatania, ale D dzis w domu to chociaz pozadki z zakim w zabawkach zrobili

alex gratki dla brata, moja siostra w przyszlym tygodniu ma egzamin na prawko na auto ciekawe jak jej pojdzie

viki
powodzenia dla Damiana i mam nadzieje ze bez przygod dojedziecie na zawody

majoszka
wywal ten katar

dobrze ze mi zostalo zarcie z wczorajszego pokazu to dzis nie gotuje :tak::tak::tak:

no a ja nie mam zbytnio co robić bo program mieliśmy zmieniany i coś nie wyszło i nie działa. Najgorsze jest to że zrobiłam pół roboty i wszystko przepadło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ewedja- u mnie to jest tak że ja jak liczę na to że łukasz się połozy spać a ja z nim to on najczęściej robi problemy z zasypianiem:sorry2:no to masz w sumie wolne od gotowania, fajnie:tak::tak:
kasimaj- to ładnie Kubuś pospał, mój Łukasz tez ostatnio jakiś zahipnotyzowany bajkami:szok:

Cześć Laski :-)

Viki Sylwia Ci napisała jak włączyć zaawansowaną odpowiedź :-)

Aga to Ci się roboty narobi... Ale dasz radę ;-) :-)

Kasia zdrówka ;-)

Co do bajek Julkę tylko teletubisie zajmują... :baffled:

Sylwia przekimałaś się? :-);-)

Idę zaraz robić obiad... Dziś robię gulasz dla dziewczynek ale drobiowy... Może zjedzą ;-)

A wieczorkiem mam klientkę (taką jedną forumowiczkę) na pasemka.

Miłego dniaaa!!!

Witam piatkowo!
Ale produkcje macie ostatnio dziewczyny:szok: Ale fajnie chociaz sobie poczytac, bo z humorkiem piszecie:tak: (tylko Dotka temat zapodala z tym dzieckiem... jejciu ja to panikara jestem i jak tylko sie Kaya kreci nie tam gdzie trzeba, to sie dre zeby odeszla, bo to chemia.... nigdy nie wiadomo, co dziecku do glowy strzeli:baffled:)
Nie dam rady Wam poodpisywac, wiec wybaczcie, ale jeszcze lekko zmulona jestem tym przeziebieniem, zwlaszcza ze calkiem ladna pogode mamy, a praktycznie w domu przesiadujemy...

Aha, Dotka u nas tez w kapciach Kaya nie chodzi praktycznie, ale do przedszkola jej zakladam i tam nie da sobie sciagnac... A teraz nowe kupilismy, to tak jej sie podobaja, ze sama sobie w domu zaklada... A ja to tez tak mam ze najchetniej na bosaka chodze (ostateczie w skarpetach), ale pewnie dlatego ze ciepla podloge mamy, bo jak jestem gdzies gdzie po nogach ciagnie, to sie chetnie przepraszam z kapciami....
Aga,no to pewnie bedziesz miala nawal roboty jak program zacznie dzialac.... Ale do tego czasu, to sie poobijaj troche;-)
Ewedja, a ja mam codziennie mozliwosc zeby sie ze 2 godziny przekimac jak Kaya spi, a tymczasem nie umiem usnac w dzien:baffled: A wiesz,ze niechcaco mi dobry pomysl zapodalas, zebym R pogonila do porzadkow w zabawkach mlodej:-) Tylko ze ja zawsze przy okazji polowy sie pozbywam, a R na 100% nie bedzie wiedzial ktore odstawic:baffled:
Kasiamaj, wyslij Kacie zdjecie zurku w rewanzu za oscypka:-D I zeby sie z tego kataru nic nie rozwinelo...
Sylwia, Ty i tak masz dobrze ze swoimi dzieciakami, bo nie sa specjalnie okrutne dla mamusi i daja wypoczac;-) :tak:
Viki, wlasnie sobie tez pomyslalam, zebyscie bezpiecznie na te zawody dojechali:tak: I tak sie zastanawiam na czym takie zawody polegaja? Bo chyba nie, kto wiecej przeciwnikow rozlozy na lopatki?:-)

Dobra ide sie troche oporzadzic i jakies leki sobie i mlodej zapodac...
Milego weekendu wszystkim!
Zwlaszcza tym do ktorych nic nie napisalam:-)- i tak o Was mysle:tak:

dobra pryzybela, nie podlizuj sie....:-D;-)
No to ja Tobie tez milego weekendu, he heh...:-)

Czesc w ogole...:-)
My juz po pierwszym spacerku, ale zaraz pewnie polecimy na drugi. Na razie Oliwier spi, potem cos zjemy i pewnie polecimy, moze nawet na rowerek....

HEJ KUMOSZKI

tak na szybko:

viki masz w myszce scrolla? kliknij nim na ten przycisk na dole odpowiedz na ten temat, wyskoczy ci nowe okno od razu z zaawansowaną edycją ;-)
kasia dziękuję ale jeszcze mam :-)
ewe ale chyba za każdym razem ten termomix był myty? :-D bo menu baaardzo różnorodne
pryzy wiemy wiemy :*

buziaki dla reszty!

t. ma dzisiaj urlop, małą odtransportowaliśmy do dziadków i pojechaliśmy do rzgowa na zakupy - grzechotnik i viki wiedzą gdzie :-)
obkupił się tylko t. bo na mnie jeszcze nie wyprodukowali tego co chcę :-D
a zeszłam się jak dziki osioł :rofl2:
mała jakaś niewyraźna, w nocy dokuczała jej flegma i dzisiaj muszę ją wyżej położyć. pokasłuje, gardełko czerwone i w ogóle jakaś osłabiona :-(

Alex, troszke wazeliny jeszcze nikomu nie zaszkodzilo;-)...
Przy okazji, to tez bym sobie na spacerek wyskoczyla i pewnie wyskocze jutro, bo mamy sprzatanko pod blokiem;-) Wiecie, taki maly, sasiedzki czyn spoleczny:-)... I zeby bylo smieszne, to swieto pracy Kanada tez obchodzi, tylko ze nie 1 maja:-)(ale nie pamietam kiedy, bo ja i tak sie ciagle obijam:zawstydzona/y:)
Kata, Ty to podobna do mojej sis jestes.... moja mama tez sie zawsze smiala, ze jeszcze nie wyprodukowali tego co Madziowa chce:-). Ale ona sobie wymyslila ze chce konkretna rzecz i zadne inne je nie interesowaly... Swoja droga ciezko sie towarzyszy takiej osobie w zakupach:-)
Tez musimy sie z R na male ciuchowe zakupy wybrac, bo pare rzeczy mu potrzeba, ale chyba go wolami bede musiala zaciagnac:-)
I zdrowka dla Kinka... kurcze biedne te dzieciaczki...

pryzy a co to za czyn? :-) często tak?
powiem ci, że nie jechałam z nastawieniem żeby coś kupić więc nie marudziłam :-p no może tylko do momentu jak się czegoś chciałam napić :rofl2:

reklama
jestem na chwilke....;-)

zycze Wam ciotki udanego łikendu!!! zdrówka,ładnej pogody,udanych zakupów...co tam jeszcze???yyyyy....relaksu,relaksu....;-):-):-)

"...To co re re relaksuje spokój koi oddala co boli,to mnie re re relaksuje, tak..."echh siedzi mi w głowie..hihi:rofl2:

u nas zrobiło sie cieplutko oby tak dalej - i u nas i u Was;-):-):-)
paaaaaaaa:** bisous!

Ostatnia edycja:
Do góry