reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej!!!

Stefanka to może napisz co u Ciebie :-p bo co u nas to jest mniej więcej napisane w poprzednich postach... :-p;-) Co tak rzadko wpadasz? Jak Gajunia?

Dota to tak na łatwiznę? Wozisz pity gdzieś? Moja mama co roku kupuje nowy program w wyborczej i samo się liczy, a potem drukuje :-D Chyba się jutro wybiorę na pocztę i wyślę naszego pita...

Nastawiłam pranko z białymi. Jutro wypiorę partię kolorów i zacznę prać kurtki zimowe. Kupiłam takie worki próżniowe, to popiorę, wysuszę, zapakuję, odessę odkurzaczem i do szafy. Trzeba miejsce oszczędzać bo nie ma go za wiele :-D

Majoszka ale sie rozpisalas:-D;-) no ale najwazniejsze,ze wszystko ok!!!!:tak:;-)

jeszcze Aga nam zostala;-)

Paula noooo;-)zawozimy do biura rachunkowego...raz dwa i zrobione;-) jeny jaka Ty robotna dziewczyna...;-)

o rany jak moje Krzyśki szaleją.....szalenstwo!:rofl2::-D

kurcze paula troche sie martwie bo wydaje mi sie ze moje posty sa niewidzialne dla doty :( pisze do mnie tylko wtedy jak chce sie ze mna poklocic a tak normalnie to nic a nic.
nie wiem moze mam cos nie tak z kompem ?? albo pisze atramentem sympatycznym ??
u nas wszystko gra i buczy :)
nie rozpisuje sie bo nie chce zabierac miejsca innym.

dota ale chyba krzysia nie trzymałaś na siedząco do tej 17? :-D
a z t. znałam się dużo wcześniej (w zasadzie od dzieciństwa) ale wiosna namieszała na dobre :tak:

my pity rozliczamy sami a program ściągamy z pity.pl :tak:

paula ale masz plany :-p oby się zrealizowały :tak:

rany, mała dopiero w wannie. spała w dzień prawie 4 godziny bo była zmęczona wspinaniem się na wysoką ślizgawkę :-D no ale ja siama ;-)

reklama
uuu... Kata to długi wieczór przed wami... :-D:-D

U nas też etap "sama, sama..."

Julinka mi się chyba pochoruje... W sobotę jak pracowałam to D zabrał ją do swojej siostry, a tam były chore dzieciaki. I oczywiście jak to chłop nie pomyśli... wrrr... no i gile, chrypa i mały kaszelek... ehhh... :baffled: wieczorem jej dałam syropek, popiła kachą ale zakasłała przez sen i zwymiotowała... bidulka... :-( podleczę ją sama, zobaczymy... :sorry:;-)

Stefanka nie przejmuj się... ich strata... a może boją się do Ciebie odezwać... :-D:-D:-D

ooo... Sylwka... siemaneczko!!!

Do góry