reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kacha, dobrze ze dystrybutor zawsze swiezy, cieply towarek ma i w pelnej gotowosci, to zawsze troche czasu dla Ciebie zaoszczedzonego;-)
Ja tu chyba przestane zagladac, dopoki u mnie nie bedzie 15 stopni w cieniu;-), bo zadoluje calkiem:baffled: Nie wiem czy z mloda do przedszkola pocinac, bo rano ma byc -7 czy cos stopni,ale odczuwalna -20:baffled:
W ogole nie wiem w koncu czy cos mojemu dziecku dolega... Goraczki juz nie ma kataru praktycznie tez, ale jakas upierdliwa sie zrobila, marudna, nie chce spac po poludniu, a i wieczorem cos tam probuje delikatnie protestowac, ze nie chce (po czym po 10 min odlatuje)... Ale jak ja wczoraj na godzinke przycisnelam, zeby spala, to jakies plamki dostala (myslalam, ze to cos zakaznego), ale mozliwe tez ze od goraca, bo pokoj od strony slonecznej sie nagrzal do 25 stopni i w sumie troche to jakby potowki byly, ale do teraz jej ta skorka taka dziwna zostala, zwlaszcza na pupie i nozkach, ale zasadniczo na calym cialku, takie drobne jakby czerwonawe krosteczki, ale plaskie, to z naczy gladka skora a nie chropowata...
Macie pomysl co to moze byc? Przy poprzedniej chorobie pokrzywka jej wychodzila na calym ciele, ale po chwili znikala...
Kurcze jakos tak dziwnie jak dziecko nigdy nie chorowalo, a teraz sie co chwile cos czepia... Niby narazie takie *******ki, ale jednak....

Jutrzenka, nie daj sie, jeszcze chwilka i zlapiesz oddech w weekend:tak::tak:
Paula, no tak to bywa z tymi postami, mnie to strasznie zniecheca, zeby probowac odtwarzac;-)
Weroniczka, smaka mi narobilas, dobrze ze dzisiaj kupilam sobie activie sliwkowa, to tez dziabne przed spankiem...

Do juterka, bo mnie straznik teksasu sciga do spanka!;-)

EDIT: wychodzi na to ze stosuje przeklenstwa na forum;) to co mi wygwiazdkowalo, to mialy byc "pierdółki", ale bez polskich liter troszke inaczej zabrzmialo :D hehe

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry:-)

Majosia dobry,dobry:tak:

Pryzy straznik teksasu???:-D:-D:-D hihihi....i teraz nie czytaj-u nas teraz w cieniu +16....u Was tez sie zrobi ładnie:tak: nie wiem co Kajuni moze byc??? moze cos z przedszkola sie przyplatało....oby szybko minęło!zdrówka!:-)

Jutreznko kochana:-):-):-) juz piatek !!!:-)

ponoc ta piekna pogoda ma sie skonczyc na łikend-a wiecie dlaczego???
bo taka jedna Katka sobie zazyczyła deszczu:growl::rofl: no i ma padac:cool2:

Paula fajny post napisalałas??? to pewnie był tylko do mnie:-D;-)

Kacha starosć nie radosc:-p:-D

oj... ide uszykowac ciuchy dla Mufinka-dzis załoze mu tylko bluze (musze zmałpowac po Alex:-p) ale czapeczke chyba wezme taką cienką;-)

słonecznego piatku!!!PAAAAAAAAAAAAAAAA:-):-):-)

Hej hej...:-)
Kata- nie , nie mialam czasu szperac wsrod znajomych... podpowiedz mi....:cool2:
Dota- udanych spacerkow...:-)
Weroniczka- to Malgosia juz tak ladnie chodzi?
Jutrzenka- juz prawie weekend....:-)
Paula- u mnie tez sie cos dziwnego dzieje... tez pisze juz drugi raz... ale moj post byl i jest krotki....:-D

Milego dnia wszystkim

hej
jutrzenka- ty się poważnie zastanów czy przyjmować ten ewentualny awans;-) nie no żartuje i wytchnienia w pracy życzę. Na szczęście już piątek:-)
paula- no właśnie to kasowanie się postów jest bardzo denerwujące:sorry2: mi też się nie chciało już pisać jak mi się skasował:zawstydzona/y:
pryzybela- dziwna ta wysypka, nie mam pojęcia co to może być. A może Kaja ma na coś uczulenie i stąd ta wysypka i gorączka:sorry2:
alex- miłego dnia i tobie:-) a jak tam u was ze smoczkiem?
kasiamaj
- bry bry:-)

a ja tez ostatni dzień w pracy i od poniedziałku mam urlop aż do 6 kwietnia hurra, a co tam:-):-)
będę miała trochę czasu żeby naprostować rozpieszczony charakterek mojego dzieciusia;-):-D:-D może wezmę się w końcu za te pieluchy:sorry2:

Hej hej.

Dziś R ma urlop bo musiał pozałatwiać urzędowe sprawy. Ale już wszystko załatwił i ma cały dzień wolny. Wieczorkiem pojedziemy na zakupy świąteczne a dziećmi zajmie się moja mama.
Alex Małgosia w chodzeniu jest prawie na tym samym etapie co Tadeczek. Ona jest niesamowicie sprawna. No ale mając 8 miesięcy postawiła pierwsze kroki :)
No i tyle bo idę zbierać maluszki na spacerek bo cieplutko ale się chmurzy.

hej
help help jeny ja newiem gdzie rece włozyc masakra z atydzien swieta a ja w polu kupe szycia i jeszcze wprosili sie znajomi jutro na noc masakra a ja padam na twarz wrrrrrr
spadam bo chyba mnie ranek zastanie a na 15 do roboty

Jo! I nie odzywam sie do Doty Z:-p.... Bom zielona z zazdrosci;-);-)
A z okna taki piekny widok mam.... sloneczko piekne, na szczescie niedlugo sie troche ociepli:tak:

Aga tez wzielam to pod uwage, ale nic specjalnie mloda nie dostaje nowego:baffled: W przedszkolu tez praktycznie nie je, wiec juz nie wiem.... Dzisiaj ja chyba jeszcze zostawie w domu, bo chociaz wyglada na zdrowa, to jeszcze troche nowych plamek jej na buzce wyskoczylo, za to z cialka praktycznie zniknelo... W ostatecznosci do lekarza sie kopsniemy...
No i udanego urlopu i "nawracania" Lukaszka:tak:
Elcia, dasz rade... i wykorzystaj znajomych do opieki nad Oliwka, a sama zajmij sie swoja robota :-)
Weroniczka, no to taki troche dzien dziecka macie?:-) No i popatrz jaka Malgosia spryciula... Ma sie od kogo uczyc to chlonie umiejetnosci. Zdolna dziewczynka:tak:
Alex, Kasiamaj, dziendobry!

A my sobie przed spankiem ogladnelismy wczoraj komedie "raj dla par" czy jakos tak... I potem R wyjatkowo mily sie zrobil dla zonki hehe...
Ale najsmieszniejsze ze mialam potem taki sen powiazany lekko z tym filmem... Ale takie bzdety ze az za duzo opowiadania... Powiem tylko ze jest tam taki instruktor jogi, niezle zbudowany (a raczej wyrzezbiony), normalnie to mi sie takie miesniaki nie podobaja, i na pewno jakos erotycznie nie dzialaja na mnie, ale we snie mylam mu wlosy u mojej babci w wannie:confused: (zaznaczam ze tylko mylam wlosy) Do tego facet pod pacha mial penisa (w sumie dwa chyba mial, ale nie widzialam:-p):szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Erotycznym snem trudno to nazwac, bo to raczej smieszne bylo, zwlaszcza ze zapomnialam dodac, ze on te wlosy mial brudne jakby z blota, ale to kupa byla:baffled::-D (niby nie czulam smroda ale mialam taka swiadomosc) i teraz sie zastanawiam jak on sobie te wlosy usmarowal????hehe
Czy ktos sie podejmie zinterpretowania tego snu? :-):-):-)

A tak na powaznie to ide dziecie z fotelika wyciagnac, bo juz sniadanko chyba zjadla...
I milego dzionka!.... Chyba sie trzeba w weekend za jakies pisanki zabrac co?:-)

reklama
pryzybela- :szok::szok::szok: cóż za sen:-D:-D:-D no nie wiem jak to zinterpretować:-D:-D:-D
elcia- no właśnie jak znajomi będą to niech zabawiają Oliwkę:tak::tak:

a ja wzięłam dziś wypłatę i połowę wydałam na rachunki i pampersy:szok::szok::szok: ale pocieszam się ze jeszcze 4 raty kredytu studenckiego i będzie lżej o 300 zł. No chyba ze weźmiemy inny. No i M. idzie od 1 kwietnia do pracy:tak::tak::tak:

Do góry