reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ale spokojnie dziś na forum :-D:-)

Dobry wieczór!

Ja dziś pomyłam okna, poprałam firanki, poprałam kurtki zimowe (tzn. pralka poprała :-D ) wysprzątałam mieszkanko, zrobiłam rosołek i jeszcze poszłam z Julinką na 3h spacer :-) aa no i na koniec zrobiłam klientce nieszczęsną dekoloryzację która trwała prawie 4h :szok::tak: ;-)

Poza tym to piękna pogoda u nas dziś było 19 stopni w cieniu :-) BOSKOOOO!!!

Pryzybela :-D:-D:-D ale masz sny! :-D:-D:-D strach interpretować :-D
A co do krostek to nie mam pojęcia... :no: ale oby szybko zniknęły :-)

Aga odpoczywaj kobieto i przywracaj porządek w rytułałach :-):tak:

Jutrzenka oby szybko się uspokoiło w pracy :-)

Elcia mają znajomi wyczucie :-D Życzę wytrwałości i nie narzekaj tak... ;-)zawsze parę groszy wpadnie ;-)

I co tam jeszcze?

Idę coś wszamać i pod prysznic.

Za 2h D będzie w domku :-):tak::-)

reklama
Iza Twój sen mnie zabił, monitor zaplułam :-D:-D:-D:-D:-D
Kurcze kiedy to moje dziecko się przestawi i zacznie normalnie zasypiać:confused: Zamiast spać gada do zabawek, a Oliś znowu mruczy coś przez sen :sorry2:

Kacha, no coz, R tez sie ze mnie nabijal:-D A ja czesto takie nocne odpaly mam tylko ze nie zawsze pamietam dokladnie;-)
A to markowanie to po prostu u Was rodzinne i tyle, a wyspisz sie na emeryturze :-):-):-)
Paula no widzisz, Ty sie dwoisz i troisz zebys na weekend jak najmniej pracy miala, a wiecej czasu dla D, a on pewnie znow na rybki prysnie;-)
Aga, to super wiesci z ta praca! :) Trzymam pciuki!:-)
Stefanka, hello! Nie chce sie czepiac, ale mam madzieje, ze posprzatasz po tych zebrach, bo strasznie napaskudzily:-D A Ty sie zawinelas i w kime poszlas!:szok:

No to milego i cieplego weekendu!

Hej!!!

D poszedł z Julcią na spacer, tzn. pojechali nad Wisłę... :-D

A ja czekam na klientki... ;-)

Pogoda trochę nieciekawa bo pochmurno i wiatrzysko wieje... :baffled:

Miłej soboty wszystkim...

Dobry wieczór
u nas pogoda się zepsuła -wrrrr...
wieje pada....
robiliśmy dziś porządki wiosenne w domu-dużo rzeczy było na strych do wyniesienia.
Pryzy-kurka na wacie....to masz sny ciekawe że tak Ci powiem.....:-D:-D:-D:-D
Aga-fajnie że M znalazł pracę.

co tam jeszcze idę sobie -bo mam ochotę poszperać w lodówce...
może loda sobie zrobię z bitą śmietaną i owocami.....
hmmm.....:confused::-):-p

ojej jakie tłumy :szok: czytania na pół dnia :-D

cześć babeczki w przerwie na sprzątanie :-)
ło mamo! sprzątnęłam dzisiaj dopiero połowę kuchni :baffled: ale robię generalkę ;-)

pozdrawiam!

alex kliknij u mnie we wspólnych znajomych na nk ;-)

he he kata- znalazlam....:tak: Natalia? Chodzilam z nia do podstawowki....:tak::-)I mieszkala kiedys klatke ode mnie.....:tak::-)
Stefanka- wstalas? Zrobic Ci sniadanie?:-p:-D;-):-)
Pryzy- wstydz sie Boga!!!:szok::-D;-)
Kasiamaj- u nas tez sie popsulo....:sorry2:

alex :tak::-) a ja z natką się znam z innego forum - ślubnego :-p

pamiętacie kobitki o przestawieniu czasu? ;-)

aaaa - przedwczoraj byłam z małą na dworze, w piaskownicy na placu zabaw.
przyszła dziewczynka 5-6 lat z nowymi foremkami
kinia do niej podbiegła i oprócz niej jeszcze dwie dziewczynki w wieku też 5-6 lat
a ta od foremek wzięła w garść piach i krzyczy na moje dziecko: ty się z nami nie bawisz! sio sio! i sru tym piachem w młodą :wściekła/y:
kinia wzięła piachu w rękę, patrzę i sru na tą dziewczynkę :szok:
podbiegła do mnie prawie z płaczem i mówi: dziewczynka mówiła sio sio :-(
matko! jak mi żal było mojego paszczaka :-( jakoś jej wytłumaczyłam zachowanie tej dziewczynki ale normalnie taki instynkt wojownika mi się obudził, że gdyby nie dziadek tego dziecka to normalnie bym przemówiła jej do rozumu :wściekła/y:
kinia nie zna takich zachowań, z wszystkimi się chętnie, bawi, dzieli zabawkami. być może to się zmieni i ja też muszę się przyzwyczaić :sorry2:
ech... a to dopiero początek...

reklama
hejo

tydzien pracy mnie umeczyl ale dzis nie lepiej, od rana sprzatalam, pralam mylam okna wieszalam firanki. ufff az mi nogi w d... wchodza. Jeszze nie umylam podlog i nie popralam ciuchow bo posciel i firanki sie praly.

potem ok 16 przyszedl R brat z zona, moja sis i mama, posiedzielismy oblalismy moje wkroczenie w nowe dziesieciolecie heheheh

rany ja sie w takim tempie wykoncze :szok::szok:

co robicie

ja dopijam winko ;-):tak:

Do góry