reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzień dobry hehe
niech będę pierwsza ;)
Sylwia Gratki dla Marcela. Wiktor mi się cofnął kompletnie z nocnikiem. Kombinuje jak może, żeby nikt gonie przyłapał, ze kupę chce zrobić i robi w jakims kątku. A jak go kto ktos zobaczy to krzyczy, żeby na niego nie patrzeć. Ech. Boję się że nie zdążę Go przyuczyć przed przedszkolem.
Dotka kupcie Krzysiowi Rowerek nie żałujcie ;)
Aga a czemu w tym Budapeszcie nie wszystko ok?
Paula ciekawa mieszanka lecznicza, chyba sobie w pracy taką zafunduję po tej nocy nieprzespanej ;)
Alex na szczęście w tym czasie mam inne plany ;)
dzisiaj zauważyłam, ze Wiktor podobnie jak ja ma pozatykane zatoki i czesto buzią oddychał a usypianie to był koszmar :((((
idę, bo nawet ta mieszanak Paulowa nie pomoże ;)

Buziolce

reklama
hejkaaa:-):-):-):-)

Madzia szalona kobieto jak sie dzis wstawało?????;-) mam nadzieje,ze nie śpisz;-)

Pryzy dobre to z Twoją mamą...hihi:-D

Sylwia super! gratulacje! i denerwuj sie ,najpierw siusiu a kupke tez sie nauczy robic:tak:

Weroniczka i ja nie wiem...ja raczej kupie barwniki i juz!;-)

dzidzia smacznie śpi...ide sobie na kawke....:-)

udanego dniaaaa:-):-):-):-)paaaaaaaaaa:-):-):-)

A! jeszcze drzewka;-)

Ostatnia edycja:
dzień dobry
choć u nas dziś już od 5:30 :szok::szok::szok::wściekła/y:
Kuba się obudził i nie miał zamiaru zasnąć ponownie-i tak siedzimy ..............
potem skoczę z nim na dwór niech sie wyszaleje-no i nie mogę sie z chałupy ruszyć bo dziś znów ten kurier....mam nadzieję że się zjawi......:zawstydzona/y:

muszę też pochwalić sie moim kawalerem-Kuba chodzi po domu na spacery śpi już bez pieluchy
w nocy budzi sie i woła siusiu,a na dworze zaryzykowałam dwa dni temu i puściłam go koło domu bez pampka-zapytałam go czy nie chce siku-mówił że chce to nasiusiał do kałuży...i strasznie mu sie to podobało :-D:-D:-D teraz kałuże powysychały to siusiamy na trawkę :-p

chyba zaczniemy kłaść młodego później spać-bo wstaje za wcześnie
kąpiemy go ok 19-ej i o 20 już śpi -teraz szybciej robi sie jasno i później ciemno może dlatego???tak wcześnie wstaje....

co tam jeszcze....
słonko u nas świeci-a u Was?????

miłego dnia laseczki.

a...no i zapomniałam Wam odpisać
Paula -ja też sobie kiedyś pomalowałam kudły bibułą-ale tą prostą :-D:tak: kilka pasemek na dzień wiosny jeszcze w szkole...a potem długo długo mi schodziło...:szok::-D:-p
Dotka-hej.jak tam kąpiel??? zazdroszczę Ci z tym spaniem Krzysiolinka.
Sylwia-hej hej...;-) brawo dla Marcelka
Magda-toś wyskoczyła z tą pierwszością :-D:-D:-D hej ;-)

ja kupiłam barwniki w stonce z takimi dodatkami żeby potem jajo postawić.
a co do bibuły-to myślę że to mogłyby wyjść jakieś pastelowe kolory...ciekawe czy jajko załapie kolor???
Weronika-może zobaczycie...jeszcze sie nam spodoba i za rok dziewczyny wszystkie będą krepiną malowały :-D:-D:-D

Kasia super! Kuba duzy chłopiec:tak: a z tym zasypianiem moze rzeczywiscie niech pozniej chodzi....nasz chodzi o 22. i wstaje po 9. ;-)
i u nas bardzo ładna pogoda:tak:

aaaa Alex zabko jak sie spało??;-) świeci słoneczko??? no mam nadzieje,ze swieci...hihi;-)
cmok!;-)

Jutreznko jak w pracy???;-)

Kasia no wlasnie wczoraj mi mówilas zebym spróbowała z łódką i zachecic malego do kapieli....no i udało sie!!! mały z checią wszedł do wanny i długo sie bawił:tak:dziekuje!

dziewczynkom moze wytłumacze o co chodzi-moje dziecko ma znowu wstret do kąpieli, nie chce sie kapac i juz! Ciocia Kasia kupiła malemu plywająca łódke do wanny i powiedziala,ze jak mały nie chce sie kapac to zebym napusciła wody i pokazała mu jak ładnie lódka plywa.....w taki sposob moje dziecko z checia wskoczyło do wanny;-)

dzień dobry niewyspany.
Skoro wy mi nie pomogłyście z bibułą to sobie sama poradziłam. A co. Wczoraj wieczorem zrobiłam jedną pisankę na próbę i faktycznie to działa. Tak więc będę miała w tym roku pięknie kolorowe pisanki:)

reklama
Do góry