reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ciekawie wyglada fryzurka:tak: to bedziesz blondi???;-) no to ta niebieska kurtka bedzie super pasowała;-)

reklama
mamy kilka....:-p
rozpisalismy sobie nawet na kartce...:-D:-D:-D:tak:
i dalej nic nei wiemy :szok::-:)rofl2:

MAJA,NATALIA,ZUZANNA,AGATA,WIKTORIA,JULIA,AMELIA,EMILIA,LENKA,NINA............

niektóre śmiesznie pasują do nazwiska....:-) np.Maja-ale nam się podoba już Kuba miał być Mają :-p
chciałam Lenka-ale mój kuzyn daje swojej córce (Iwona jest w tym samym tyg.ciązy co ja)-to tak głupio takie same imiona.....

wołam Kubę (BO TAK CICHO W POKOJU SIE ZROBIŁO) -a on krzyczy NIE....!!!! NIC ROBIĘ!!! :-D:-D:-D:-D

jakaś francowata mucha nam się obudziła-siedzi gdzieś w oknie na poddaszu-w futrynie i bryczy wredna!!!!!

Ostatnia edycja:
Czesc...:-) Dojechalam, dojechalam....:-)
U mamy fajnie, tylko leje w tym Szczecinie zupelnie jak w Anglii...:baffled:

Dota- zawsze mozesz mnie podraznic...:tak::tak::-D
Kata- te kolory Doty, to pewnie od tego ze rano juz zarzyla porcyjke endorfin.....:-D;-)
Kasia- ja stawiam na E milia....:-D:-p;-);-)brzmi prawie jak e- mail.....:-D:-D;-)A tak serio, to Lenka rzeczywiscie super! Szkoda ze juz zaklepane....:cool:

Kasia mysl....ciekawe co wymyslisz;-)

ooo Paula hej! jej Ty to jestes dobra zona:tak:wałowke mezowi....;-)

Katka i ja jestem bardzozłamatka....mhy;-)

kurde mewa mi narobiła na szybe....wiesniara jedna:baffled::-D pewnie Alex ją przysłała:-p

ide okno umyc:crazy:

reklama
kasia ładnie ładnie :tak: gdybym miała jeszcze jedną córeczkę to nosiłaby imię helenka albo hania :-)
alex to przywiozłaś deszczyk ze sobą ;-) ma się rozpogodzić :tak:
dota :-D

mykamy na spacerek...

Do góry