reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula, to mieliście przeżycie z ością. Brrr... Ryby są pycha, ale te ości, trzeba uważać... Normalnie ty to masz dryg kobieto: fryzjerka, a teraz chirurg amator... Dobrze, że zachowałaś zimną krew...
A patrzyliście na stronie internetowej euro agd? Bo czasem u nich w sklepie internetowym można kupić taniej niż w stacjonarnym taki sam model...
A ja się zaraz zbieram do kąpania Filipa:tak::tak: A później może jakiś film obejrzę, ale w tv nic nie ma:-(

reklama
No wlasnie Kata:-p co to za post:-D fajnie ta Twoja gadula mówi:tak:;-)
Paula no ba! spostrezgawcza jestem....hihi:-D;-) jejku a z tą ością:szok: to dzis byłaś wrecz chirurgiem;-)

Alex,oj Alex....no wez mi tak nie pisz...noooo:cool2::-D to najlepszego mamusiu!
Asia jeszcze macie 2 tygodnie i chyba 3 dni i ferieeeeeee:-)

aaaa! Paula w tych wiekszych sklepach sprzedawcy mogą troche opuszczac ceny-mają tam jakis limit....my jak kupowalismy jesienią lodówke, to maż sie zapytał czy mają mozliwosc obnizenia ceny to koles powiedzial,ze zawsze mają ale nie kazdy pyta...i jakies 300zl mniej zaplacilismy;-) wiem,ze to zalezy na kogo sie trafi...ale zapytac mozna;-)

nawet trzeba :tak: u nas nawet w mniejszych sklepach można utargować ;-)
w euro na stronce rzeczywiście taniej ale pod warunkiem, że ma się swój transport bo w innym przypadku trzeba doliczyć koszt przewozu i wychodzi cena sklepowa

Asia- chirurg amator...:-D:-D no nie moge... a tak na prawde malo kto wie, ale Paula metalurgiem tez po godzinach jest...cos kiedys sama wspominala...:-D;-)
Paula- nie no, na serio, to rzeczywiscie strach... jeszcze by Ci sie D udusil albo co...brrrr....okropnosc....
Dota- a co, prawda w oczy kole, co? :-p:-D;-)

:-D:-D:-D:-D:-D ładnie to tak obgadywać Paulę :-D:-D :-p
A no trzeba sobie radzić... tak cholernie ciężko było wyjąć tą ość... pensetka krótka więc trzymałam ją za sam koniec opuszkami palców, łyżeczką dociskałam język w dół ale udało się... mówię wam to trwało minutę a upociłam się ze stresu :-D:-D:-D

Kata ale wywyiad :-D chcę dużą bo 185 i tanią więc wybór padł na -Amica. Z opinii wynika że jest fajna, cicha, funkcjonalna... Amica FK322.3AA - Lodówka Amica w RTV EURO AGD

Asia no na stronie ją wyfilowałam ale wolałabym na żywo najpierw zobaczyć ;-) No i decyzja jeszcze nie pojęta bo D chce srebrną... żadne wypasy typu cyfrowe wyświetlacze mi nie potrzebne a coś takiego mi się podoba... ;-)

Paula, co do lodówki, hehehe, mam identyczną. Kupowaliśmy ją jakiś czas temu... Jestem zadowolona. Cicha, pojemna, ale ma jedną wadę... Trzeba rozmrażać, bo nie ma tego no frosta. Ale odmraża się bardzo szybko.. Ja robię to ok. raz na pół roku... No i od 4 lat nie zepsuła się ani razu, a już przeżyła swoje podczas przeprowadzki.
Kata, Kinia świetnie mówi. Kiedy mój tak zacznie?
Dota, co to za ferie? Jedyne 6 dni wolnego, ot taki przedłużony weekend...., a roboty będzie więcej niż tego odpoczywania.

Jeny, ale u nas śnieżyca. Normalnie szok

reklama
Do góry