Weroniczka
Klub grudniówek'07
No więc Asiacur tu się z Tobą zgodzę. Ale zanim pomyślałam już było zbyt późno. Przepraszam. Jest mi głupio. I to bardzo głupio. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to że ja napisałam tylko o moich odczuciach i podkreśliłam że to są tylko moje odczucia i że nie uważam żeby którakolwiek z Was nie miała szacunku do kogoś i zostałam przez Ciebie i Kachę zaatakowana słownie. Niestety fora mają to do siebie że się na nich pisze a słowo pisane nie zawsze jest dobrze odczytane. Jeszcze raz Was przepraszam dziewczyny wszystkie. Sama się w tym pogubiłam dziś rano. I wcale nie uważam Was za głupie gródniówki i nie raz Wam o tym pisałam. A słowo panienka naprawdę nic złego nie określało. Chciałam napisać o Was beznickowo żeby nie było wiadomo kto to pisał. No ale nic popełniłam błąd i to duży i najlepiej będzie jak zniknę na jakiś czas. Jeszcze raz przepraszam.
Jutrzenko dlatego do Was nie pisałam od rana żeby nie kontynuować tego tematu bo nie chciałam już więcej się kłócić. Bo każdy może mówić jak chce i fakt ja źle ziterpretowałam słowa przy gratulacjach i dlatego napisałam to co napisałam.
Jutrzenko dlatego do Was nie pisałam od rana żeby nie kontynuować tego tematu bo nie chciałam już więcej się kłócić. Bo każdy może mówić jak chce i fakt ja źle ziterpretowałam słowa przy gratulacjach i dlatego napisałam to co napisałam.
Ostatnia edycja: