elcia12
Grudniowa mama Oliwii
hej dziewczynki hej hej
podczytuje was regularnie bo nigdy w zyciu bym was nie doczytała pozniej jestem z wami na bierzaco i co mam cos skrobnac to zawsze cos wyskoczy
u nas nic nowego dale tak samo
KATA dzieki ze pytasz narazie poprawy nie widze znowu chrapie i ma gdzies tam daleko gluty juz niewiem co robic mam juz dosyc
VIKI super ze juz wiekszosc przeprowadzki za wami ciesze sie z wami
MAJOSZKA gratuluje hihihih cipeczki hihihihi gratki corusi dbaj o was i oby ból głowy przeszedł
ASIA kurcze współczuje ze znowu Fifi ma gluty kurcze u nas tez ciagle cos juz mam naprawde dosyc niewiem czemu tak wszystko łapie
GRZECHOTKA ja tez miała zaczac diete ale nie mam siły moze od nastepnago tygodnia zobaczymy a łózko u nas tez juz zmienione juz spory kawałek czasu temu
WERONICZKO ale mnie zszokowałas w życiu bym ciebie o to nie podejrzewała
((
DOTA hihih to bedziesz czekałą na panów tak??? hihihih
dla reszty bandy cmok cmok i usciski gorace
STEFANKAAAAA HELOŁŁŁŁŁ
podczytuje was regularnie bo nigdy w zyciu bym was nie doczytała pozniej jestem z wami na bierzaco i co mam cos skrobnac to zawsze cos wyskoczy
u nas nic nowego dale tak samo
KATA dzieki ze pytasz narazie poprawy nie widze znowu chrapie i ma gdzies tam daleko gluty juz niewiem co robic mam juz dosyc
VIKI super ze juz wiekszosc przeprowadzki za wami ciesze sie z wami
MAJOSZKA gratuluje hihihih cipeczki hihihihi gratki corusi dbaj o was i oby ból głowy przeszedł
ASIA kurcze współczuje ze znowu Fifi ma gluty kurcze u nas tez ciagle cos juz mam naprawde dosyc niewiem czemu tak wszystko łapie
GRZECHOTKA ja tez miała zaczac diete ale nie mam siły moze od nastepnago tygodnia zobaczymy a łózko u nas tez juz zmienione juz spory kawałek czasu temu
WERONICZKO ale mnie zszokowałas w życiu bym ciebie o to nie podejrzewała
DOTA hihih to bedziesz czekałą na panów tak??? hihihih
dla reszty bandy cmok cmok i usciski gorace
STEFANKAAAAA HELOŁŁŁŁŁ