reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

jestem jestem-choć na chwilkę :tak::-);-)
u nas już zakłady trwały-sorki że czekacie ale mieliśmy gości-i jeszcze jest moja sis.
no to tak......

na 80% Majoszka :-D:-D:-D-ale macie przeczucia :szok::-D:-p-rany jak tyle czarownic powiedziało że to cipeczka to maluch nie miał wyboru i stał sie dziewczynką :-D:-D:-D

reklama
Sylwia-też o tym myśleliśmy jak chodziłam z Kubą w ciązy i byłaby dziewczynka ale tak śmiesznie byłoby Maja Maj......a ;)

teraz tylko oby zdrowo rosła i żeby było ok!!!

Kasia ja kiedyś miałam sąsiadkę co się nazywała Paula (nie paulina) Paulus:szok: A jak bylam w ciąży z Marcelem to śmialismy się że damy mu Miron Miron..i:-D

Paula no co Ty, nie poczekasz na męża??? chociaż on i tak pewnie Cie obudzi jak się będzie do Ciebie dobierać:-D:-p

No Paula to Ty skup się i przywitaj męża tak jak trzeba;-) U mnie z libidem też na bakier tzn najtrudniej się za to zabrać ale jak już się zacznie to już co innego:-D:-D:-D

reklama
Do góry