reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dzięki łaskawczynio :-D:tak:;-)

Pryzy-poszłaś lepić kotlety...jak Ci idzie???

kurna ale nudy-......

a....miałam sie Was zapytać czy nie orientujecie siegdzie można dostać takie osłonki jak są w tych fotelikach dla najmłodszych...-taki materiał co się naciąga zeby powstała tj.budka...szukam tego i nie mogę dostac nigdzie.

Ostatnia edycja:
ja dziś na tel.już tez kuzynka dzwoniła...i teściowa...ohhhh....aż mnie policzki pieką :szok::-D:-p

no..zostało jeszcze trochę czasu.. :tak: .-obstawiajcie...zobaczę kto ma "wielkiego nachala" i doskonały węch :-D

a mi Łukasz siedzi na kolanach i rwie jakąś kartkę papieru - mam nadzieję ze nic na niej ważnego nie było napisane:sorry2:
paula- i jak przeżyłaś? już masz łikend z jednym dzieckiem?

a Łukasz zrobił dziurę w ostatnim smoczku:szok::szok: i co my teraz zrobimy:shocked2:

Aga-pożegnacie smoczek :tak:;-) może to dobry czas...żeby Łukasz sie z nim rozstał,skoro smoczek ma "ała" to trzeba zawieść go do lekarza....:-D:-p-a stamtąd może już nie wrócić.....

dobra-ja uciekam...zgłodniałam
może wpadnę potem jak wrócę od gina-albo dam znać sms-em.

Ostatnia edycja:
reklama
Wiesz co Aga, Oliwier ma wlasnie wszystkie smoczki poprzegryzane.... nowych juz w ogole nie kupuje i sie do nich przyzwyczail...:tak: Nie bylo jakiegos specjalnego ryku.... a teraz to jak pisalam- chyba mu sie juz one znudzily, bo sam chce je porzucic....:tak:

Kasiamaj- powodzenia.... najwazniejsze aby zdrowe! :tak::tak::tak:

Do góry