reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Ja bym nie liczyła na żadne figle dzisiaj z moim bo on jutro jedzie na tor jeździć na motorze i teraz o niczym innym nie potrafi ani myśleć ani mówić:sorry2:

majoszka gratki wpadlam tylko po to ze bylam bardzo ciekawa czy sie sprawdza moje przewidywania, teraz uciekam czytac i spac

Hej Laseczki ;-)
Przepraszam, że tak Was zaniedbuję, ale nie wyrabiam na zakrętach, Młoda jest wyjątkowo absorbującym dzieckiem, Olisiowi przebijają się w końcu dolne trójki, a na dodatek non stop mam jakieś wizyty u specjalistów z nim, albo do nas ludzie przychodzą :zawstydzona/y:
Kasieńko gratuluję małej cipeczki :-D Ale ja to od samego początku wiedziałam, bo tu jest chyba taka reguła, że grudniówki w kolejnej ciąży mają dziewczynki ;-) Ciekawe czy Aga się przełamie ;-) Bo jak to mówią do trzech razy sztuka, a że Aga jest czwarta to może mały mężczyzna będzie ;-)
Oliś już zaczyna nocne marudzenie, Jessi jeszcze nie śpi, kocham takie nocki (a ostatnio mam takie codziennie) :zawstydzona/y:

reklama
Po pierwsze GRATKI dla Majoszkow!!!!:tak::-)
Fatycznie jakas smieszna prawidlowosc zachodzi u Grudniowek... Ale moze nie do 3 razy sztuka, tylko kolejna dzidzia po Grudniaku bedzie odmiennej plci??? Tylko cos mamusie dziewczynek (w tym ja:zawstydzona/y:) sie obijaja w tym temacie zeby mozna bylo potwierdzic taka teze;-):-D

I dzieki za pocieche w temacie kryzysu przedszkolnego:tak:... Dzisiaj wpadlam po mloda po 3 i musialam ja budzic...nie spala dlugo i przed spaniem plakala, ale ponoc tanczyla dzisiaj i sie duzo smiala, wiec na weekend mi mimo wszystko poprawili humor:tak:... Jak ja obudzilam, to podniosla glowe, spojrzala na mnie i powitala mnie tekstem "mama, nie idem domu":baffled:
No i dalej mloda nie chce jesc, ale ostatnio zostaje z nia na popoludniowej przekasce i jakos ja zmobilizowalam, zeby z dziecmi kawalek bulki z serkiem topionym zjadla (czego w domu nie tknela nigdy), wiec mam nadzieje ze z czasem zaskoczy...

Asia, zdrowka! Ja wlasnie podobnie jak mialam z gardlem problem to wydawalo mi sie ze cos mi w nim utknelo, zwlaszcza jak tabletki na wieczor bralam i potem balam sie klasc spac, zeby mnie w nocy nie dusilo:baffled:

Hehe, no to witam w klubie niedopieszczonych;-).... Wieczorem to padamy na pysk jak sie kladziemy spac, a w dzien nie ma co liczyc na male conieco, bo chociaz moc i ochota jest, to mozliwosci brak:-D:-D:-D

Kacha, ja to sie nawet o Ciebie nie pytam dlaczego sie nie odzywasz, bo sie domyslam, ze gdybys czas miala, to na bank bys zagladala:tak: U Oliska w porzadku po tych wizytach u specjalistow????
I co? Fajnie byc mama dziewczynki nie hehe (chlopca na pewno tez ale ja nie mam porownania;-))

Milego weekendu laseczki!

Aha, kotleciki pyyycha... faktycznie ciezkko sie lepia, zwlaszcza jak jakies wieksze kawalki jajka albo pieczarki sie trafia, no i lepkie sa, ale za to bardzo delikatne i smaczne wychodza....
Dodam tylko, ze tylko 2 nam zostaly z dzisiejszej uczty;-):-)

Do góry