reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dota no nie wiesz?
takie coś np. OWIJKI TERMOKURCZLIWE NA JAJKA 12 sztuk, zawieszka (940830931) - Aukcje internetowe Allegro
a jajka wyglądają tak te akurat są brzydkie ;-)) ale są np. wzory łowickie, które cudnie wyglądają:
jaja.jpg

gotujesz najpierw jaja na twardo, potem je farbujesz (wedle uznania bo można ominąć ten etap) i jak wystygną nakładasz taką koszulkę na jajko, kładziesz na łyżkę i zanurzasz na moment we wrzątku
koszulka się ściąga i ładnie owija jajko :-)
czyste i szybkie ;-)
przeglądnij sobie wielkanocną gazetkę biedronki bo będą w promocji:
Wielkanocne przygotowania 1

u nas sprzedają przed świętami na rynku

reklama
CHIC @ PŁASZCZ @ TRENCZ @ KOŁNIERZ @ RED @ 4(42) - Aukcjoner.pl
WIOSNA@PŁASZCZ @TRENCZ@ MIEJSKI SZYK@CZARNY@4(42) - Aukcjoner.pl

który ładniejszy? :-D na razie jestem bez grosza na luzie ale przed świętami pewnie ruch się u mnie zrobi to zakupię ;-)

Kata ja też używam tych koszulek ale jak Julcia będzie sprytniejsza to będziemy tworzyły ;-)

Dota, Weroniczka ja mam fasolkę w zamrażarce... i chyba ją wyjmę... :sorry2::-D

U nas też w planach kupno auta ale to w okolicach wakacji... ;-)

Idzie klientka do mnie więc spadam :-)

Stala sie rzecz niebywala!:szok: Moj smoczkowy Oliwier oddal mi dzis sam smoka i zasnal w drodze do miasta bez swojego silikonowego przyjaciela.:tak: Normalnie w szoku jestem, bo on sie z nimi nigdy nie rozstaje....:no: Wczoraj wieczorem z reszta zrobil to samo przed pojsciem spac, ale myslalam, ze cos mu sie pomylilo... a tu jednak sie okazuje ze sam z siebie postanowil rzucic smoczek...:tak: Ale fajnie! Yuuuupi! Zeby tylko pieluszke sam tak odstawil....:sorry2:

Paula- ja lubie zdecydowane kolory- glosuje na czerwony.....:tak:
Kasiamaj- glosuje na cipeczke....:-D:-D:tak:
Kata- fajny pomysl z tymi koszulkami termo cos tam.....:tak::-D Ostatnio uzywalam jak bylam mala... pamietam ze ciocia z RFN przysylala....:tak::-D Dawno ich nie widzialam... musze sie rozejrzec....:tak:

Hej!

Wczoraj zima dziś u nas wiosna:-) Zwariować można, hehehe...
Alex, gratulacje dla Oliwierka. Może się jeszcze się zdziwisz jak sam zrezygnuje z pieluszki:tak::tak:
Kata, fajne te koszulki na jaja..
Kasiamaj, wiesz już coś na temat płci? Ciekawa jestem, ale nie obstawiam, bo nie mam bladego pojęcia...
Paula, czerwony fajny, ale ja bym kupiła ten ciemny. Lubię odważne kolory na kimś, ale nie na sobie:-D

Dziewczyny idąc za waszym przykładem, też posadziłam drzewo. Pomóżcie mu rosnąć. Please...

hejka
ja juz po wizycie...ale nic nie wiem..dziś tylko badanie było,ciśnienie,waga,itp.-na USG jadę jutro na 19:30 :-p-to może sie dowiem.....:confused::-)
Paula-fajny jest ten grafitowy,choć Tobie ładnie będzie w czerwieni :tak:
Alex-się okaże czy celnie obstawiasz..???:-p:-)

co porabiacie????

reklama
Dobry na wieczór.
Chłopaki się kąpią więc mam minutkę.
Paula - ja oddaję głos na ten ciemny :)
Kasiu a u Ciebie głosuję na pipkę - jak mówi mój mały i z niecierpliwością czekam na wynik usg.
Pryzy- widzisz jaka Kayulka dzielna, teraz tylko mówisz trochę tej ceny od niej skonfiskować. A jak dziewczyna chce szaleć w przedszkolu to niech szaleje, a ty się zabierz za jakiś handmade. zawsze coś, a chociaż będziesz miała zajęcie.
Weroniczka - a kto się nie cieszy jak maluszki szczęśliwe. My najbardziej...
Kata - cham to mało powiedziane, ale to że z drugiej strony jego reklama jest zasłonięta przez żywopłot i ogromne drzewo to już się nie liczy. Buc jeden...
Magda - trzeba było to twojemu mężowi kazać posprzątać. Ja bym tak zrobiła, jak miał się dzieckiem zajmować to mógł pilnować a nie ... Ale co tam nie ma się co stresować.

Uciekam. Miłego wieczorku kochaniutkie.

Do góry