reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Czesc:-) Tylko sie witam i juz lece troszke ogarnac... zajrze pozniej....:-)

Paula- ale to nie Twoj wrobel? Czy szukasz dodatkowego zrodla dochodu? :-D;-)
Baska- bedzie dobrze....:-) Ja w kazdym razie trzymam mocno kciuki za Twoj interes....:tak:
Viki- a to juz przeprowadzka tuz tuz.....:-) Fajnie! Tylko to pakowanie... znam ten bol....:sorry2:
Grzechotka- Milosz sie bije, czy Kubusia bije?
Kasia- koniecznie daj znac jutro po usg... umieram z ciekawosci.....:tak::-)
Pryzy- a jak Ty sobie czas zapelniasz jak Kaya w przedszkolu? Ja to chyba nie znalazlabym sobie miejsca....:sorry2: No ale kiedys bede musiala Oliwiera dac w koncu gdzies.....:baffled: Juz sie boje.....:sorry2:

No i wszystkim milego dnia:-)

reklama
Kasia ja mam rozdrabniacz elektryczny ;-) Ale takiego na kolbkę też możesz użyć ;-)

I ja Ci mówię że Majoszka będzie :-d:-D:-D

Baśka no właśnie ludzie ślepe... u nas pod salonem był sklep spożywczy i ludzie do sklepu włazili i pytali którędy do salonu :-D a obok były nasze drzwi...

Pryzy no "bliżej niż dalej" ;-) ale i tak długo... :-D

Grzechotka nawet się nie obejrzysz jak syn Ci będzie opowiadał kto z kim i kiedy i po co... :-D

Alex musiałaś wygadać że to mój wróbel?:wściekła/y::-p:laugh2: ;-) Znaczy mój i nie mój...

Amelucha śpi wię relaks... :-D

Ostatnia edycja:
hejka:-):-)

ładnie sie smiac z kolezanki:crazy: dni mi sie pokreciły...hihi:-D:-Dstarosc...

ja tez obstawiam małą Majoszke:tak:

nie chce mi sie pisac...raz moge,niee??? wysprzatałam domek....zaraz spacerek a potem idziemy spaciu:-)

pozdrawiam i miłego dnia lseczki zycze:tak::-):-):-)

Boże jaka ja dziś nie wyspana jestem. Oczy mam tak spuchnięte i czerwone jakbym całą noc nie spała a przecież zaraz pop YCD poszłam spać. I nawet yerba mate mi nie pomaga.

A przed chwilką był u mnie kurier i byłam pewna że przyniósł mi mydełka które zamawiała. Ale patrzę na adresata a tam Stasio, Tadzio i Małgosia. No i gdyby nie to że jest napisana nazwa użytkownika allegro to nie wiedziałabym od kogo ta paczka. A tak moja dzieciaki dostały duże pudło od dziadka. Ale nie wiem co w nim jest bo niepozwoliłam Tadeczkowi otwierać. Musi poczekać aż Staś wróci z przedszkola. Ale będzie miał niespodziankę.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: Jak ja lubię jak moje dzieci się cieszą:tak::tak::tak:

Weroniczka chyba każdej mamie serce się cieszy jak dzieci szczęśliwe :-) no i napisz co smyki od dziadziusia dostały :-)

A ja wczoraj szperałam po allegro i znalazłam sobie płaszczyk na wiosnę... normalnie się pochorowałam na niego i jak coś więcej zarobię to go od razu kupię :-D

Ostatnia edycja:
co porabiacie dziołchy???
ja już mam wszystko przygotowane do kotlecików-podduszone,poszatkowane,stoi i czeka aż J wróci z pracy to dokończę.też zrobię z jakąś surówką.
Paula-zmieliłam to w takim robocie kuchennym na kolbkę-super fajnie się poszatkowało :tak:;-)
Weronika-ciekawe co w tej paczce siedzi...???
Kacha
-a co u Was???-bo nic nie piszesz?

hehehehe-dziewczyny...widze że może jakiś zakładzik trzeba obmyśleć????

kto tu stawia na cipeczkę a kto na siusiaka......(sama jestem ciekawa) :-D:-D:-D

ale u nas dziś pięknie-otworzyłam balkon i nawet powiewu wietrzyku...nic..tylko pięknie słonko grzeje.
od razu ma sie lepszy humor.

młody bajki ogląda-a ja najlepiej poszłabym spać.

a miałam Wam powiedzieć że młody dziś poszedł do kąta..za karę...ale postał tam dwie sekundy i od razu przyleciał do mnie i mówi..."Tulać"...i buziaki mi dawał żebym -chyba sie już nie gniewała na niego??? cwana mała bestyjka :happy:

teraz jak nie słucha -to mówię że jak będzie niegrzeczny to do kąta pójdzie...a on Krzyczy...nienienienie..."gźieczy"być"

witam czwartkowo

magda u mnie tak samo: raz to raz to, ale przeważnie otwieram okienko do odpowiedzi w nowym oknie i jest dobrze
szkoda, że w szybkiej odpowiedzi nie ma emotek :-( myślałam, że po zmianie dadzą :-(
jak zdrówko dziś?
aga to już chorobą na finiszu ;-) a jaką masz przeglądarkę, że ci muli?
pryzy fajnie, że kajucha się powoli przyzwyczaja :tak:
paula ale się uśmiałam z tej aukcji :-D niezły kolo :rofl2: widziałam kiedyś bałwana roztopionego w szklanej butelce :-D
pochwal się co tam upolowałaś? :rofl2:
kasia ja też zawsze sprawdzam paragony :tak: nagminnie oszukują w carrefourze i tesco :wściekła/y: na szczęście rzadko chodzę ;-) jaki masz dzisiaj dobry humorek :-)
hihi widzisz! może u ciebie też wystarczy jedno stanie w kącie :-)
ja obstawiam siusiaczka :zawstydzona/y: bo jaka ładna byłaś taka jesteś :-)
basia jaki chamski facet :wściekła/y: kurna, następnym razem to wyjdź z nim i niech ci pokaże w którym miejscu :angry:
jutrzenka do usłyszenia :-p
grzechotka przyjdzie czas, że będziesz chciała aby kubuś pomilczał :-)
dota to co ja mam powiedzieć :rofl2: nie dość, że starsza jestem to jeszcze sklerotyczka :tak:

wróciłam sobie z obchodu. mała wyrosła ze wszystkich spodni :szok: ma przed kostkę i na wiosnę muszę jej dokupić :sorry2:
kupiłam muffiny (po co piec :rofl2::-p) i jakieś tabletki sobie na przemianę materii bo u mnie z tym baaaardzo kiepsko :-(
młoda u teściów więc relaksik :happy:

fajny sposób ozdabiania pisanek ziarenkami:
835_big.gif
835_5069_big.gif

a wy tradycyjnie dekorujecie?
ja kupuję koszulki termokurczliwe :-)

Ostatnia edycja:
Kata-hej ;-)
ale masz fajne jajeczka :-D:-D:-D-ciekawy sposób :tak:-my malujemy farbkami i tez koszulki.:tak:
a no jakoś tak mi dziś humorek dopisuje....i wara mi go psuć :wściekła/y::-D-jadę dziś w miasto,rozejrzeć sie za kaloszami dla Kuby wczoraj w Olsztynie patrzyłam ale chyba ich pogięło za zwykłe gumiaki bez ociplenia w zwykłym sklepie chcieli 43zł.:szok::szok::szok:
wpadnę dziś do Boti albo Ray-a...może tu coś będzie????
a potem na wizytę.

z tym staniem w kącie-może poskutkuje??? albo i nie bo pomyśli sobie jestem niegrzeczny przytulę sie i dam buziaka i mami przejdzie....

reklama
Do góry