reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

paula pies juz nie moze z toba wytrzymac heh a ze nie moze ci nalozyc kaganca to ucieka biedaczek hehe
sylwia m wiedzialam...solone to twoj przysmak :)
weroniczka jak mieszkalam w polsce to ciagle mnie zalewali sasiedzi z gory i udawali ze to nie oni ale ze zalewali nie tylko mnie to po wielkiej aferze z administracja w koncu znalezli usterke pod wanna.

reklama
znajac Twoj charakter stefanko to musiala byc nie lada awantura w tej administracji....:-D:-D;-)

Kacha- no wlasnie, Ty bys chciala wszystkich w ciazy widziec. Ale co racja to racja- mam jakies zachciewajki na ser bialy.....:eek::sorry: A na @ czekam, ma byc za pare dni.... no chyba ze nie bedzie.....:eek::cool:;-)

Paula- i co w koncu jadlas na obiad?:-p:-D;-):sorry:

i tu sie mylisz droga alex !! nie mialam czasu sie tym zajac a co mowic o awanturach :) sasiadka za mnie to zalatwila jak zalalo jej sasiadujacy z moja lazienka duzy pokoj !
zranilas mnie...

hej hej

Poza tym to Ty chyba pijana chodzisz bo nie pamietasz ze Paula kopca dzis stawiala, i ze Ewedja we Wloszech mieszka po przeciwnej strone buta. Ale to raczej wszystko przez to ze sie starzejesz :sorry:
:-D

od wczoraj siedze i mysle jutrzenka co mialas na mysli mowiac po drogiej stronie buta, bardzo mi sie podobalo to stwierdzenie, ale nie rozumiem po drugiej stronie od czego ??????????? ale ja kocham lapac za slowka :-D:-D:-):-):tak::tak::-p:-p:laugh2::laugh2:

hej

czytalam dzis w pracy ale mam zapieprz wiec nie odpisalam a teraz nie pamietam co i jak.

wybaczcie starej ciotce co podobnie jak Weroniczka do 30 dobija :eek::eek::eek:

od wczoraj siedze i mysle jutrzenka co mialas na mysli mowiac po drogiej stronie buta, bardzo mi sie podobalo to stwierdzenie, ale nie rozumiem po drugiej stronie od czego ??????????? ale ja kocham lapac za slowka :-D:-D:-):-):tak::tak::-p:-p:laugh2::laugh2:

Ewedja az parsknelam smiechem jak to przeczytalam :-D:-D:-D:-D.
hehehe dobrze to napisalam, napewno wszyscy by wiedzieli gdzie:-D:-D. Ty kiedys tak pisalas gdzie mieszkasz tylko dodalas ze od Rzymu jesli dobrze pamietam :-D:-D:-D:-D

i tyle, jakos podobnie jak Asia czasem nie mam nic madrego do dodania wiec wole sie oddalic.

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow

ide poczytam a potem spac.

do jutra

hej

czytalam dzis w pracy ale mam zapieprz wiec nie odpisalam a teraz nie pamietam co i jak.

wybaczcie starej ciotce co podobnie jak Weroniczka do 30 dobija :eek::eek::eek:

Ewedja az parsknelam smiechem jak to przeczytalam :-D:-D:-D:-D.
hehehe dobrze to napisalam, napewno wszyscy by wiedzieli gdzie:-D:-D. Ty kiedys tak pisalas gdzie mieszkasz tylko dodalas ze od Rzymu jesli dobrze pamietam :-D:-D:-D:-D

i tyle, jakos podobnie jak Asia czasem nie mam nic madrego do dodania wiec wole sie oddalic.

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow

ide poczytam a potem spac.

do jutra

jutrzenka zebys wiedziala ja tez sie usmialam jak nie wiem, az mnie w piersi zabolalo, ale masz racje po przeciwnej stronie buta na wysokosci Rzymu
ale jak glodna bylas to slowka zjadlas :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
co Wy tak dobijacie do tych 30 ;-)
ja to ciągle mam 18 hehe

a dla zainteresowanych:
parzyć drobno posiekane 2 plasterki (cieńkie) korzenia imbiru
min. 15 minut, poczekac az ostygnie dodać cytryny i łyżeczkę miodu (ilości na 1 szklankę) Pić ciepłe. Na zdrowie!

Oglądnęłam własnie "Galerianki" MASAKRA!

Do góry