reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ojej dota ja myślałam, że to będzie smoczysko a tu taki miluszek :-)
aga super!
weroniczka u nas też słonko. zaraz myję włosy i mykamy
kasia nie mam koncepcji, zaraz zajrzę w zamrażalnik ;-)

reklama
Dzień dobry
Aga okropnie sie siedzi w ciszy i samotności. Żeby Ci szybko czas zleciał.
hehe pewnie sie Łukaszkowi coś przyśniło, a krzyczał jeszcze śpiąc. Witor tez raz tak miał.
I gratuluje wypełnienia planu :tak::tak::tak:
Pewnie nikt nie myśli że to taksz szybko wszystko się dzieje ... ta 30tka taki odległy miał to byc czas....
Kata, nie iwem czy słyszałas w ogóle cos o filmie. To o zagubionych nastolatkach, które się sprzedają za nowe dżinsy lub komórkę. Generalnie cała treść wkurzająca, ale myślę że warto obejrzeć, w celach edukacyjnych.
Pryzy w miksturce można dobrac odpowiednie dla siebie proporcje, więcej cytryny albo więcej miodu i mniej imbiru. Bo im więcej imbiru tym ma wyrazistszy smak i jest bardziej piekący i rozgrzewający. I na prawde gorąco polecam!
Zdrowiej!
Kasia bardzo proszę. Zyczę super obiadowego i pysznego pomysłu :tak: a jak juz na niego wpadniesz to podeślij hehe ;-)
Dota klikamy :tak:

Miłego dnia Kobietki! :*

magda słyszałam różne opinie i wiem o czym film jest dlatego chciałam poznać twoją opinię :tak: tak jak piszesz: w celach edukacyjnych (tym bardziej, że mam córę :sorry:)
dota następne stadium chyba po 80 kliknięciach no nie? :-) bynajmniej tak wyczytałam. ale fajowa zabawa! :-) ciekawe jaką niespodziankę nam szykujesz :-)

Weroniczko-oooo...Twój obiadek bardziej mi przypadł do gustu :-)-ale mnie sie nei chce bułeczek robić :-p-może zaliczę biedronkę???-o albo może bułki czosnkowe???-hmmm....
Anetko-witaj ;-)-co Ty zrobiłaś z Dotkowym jajem.....:-D:-p-teraz jakiegoś kocura będzie miała...nie wiem czy Frodzio obecny go zaakceptuje :szok::-D
Magda-;-)
Kata-zaglądaj zaglądaj....:-p-może coś mi podpowiesz???
hmm.jakoś na mięso chyba dziś ochoty nie mam....-więc odpada.:-)

Hejka z rana....:-)
Ogarniamy sie i lecimy troche na dwor....:-)
Kata- szukam i szukam swoich wczesniejszych postow ale nie wiem o co chodzi z tym trzymaniem kciukow....:sorry::sorry:
Aga- nalesnik byl....:tak::-D

Milego dzionka!

no i jestem:tak:biore sie do pisania;-)

ale Wy macie wyobraznie....matko:-D to kotek malutki,teraz dorasta....taki maly rudzielec:-)

Aga oby tak Ci zostalo z tym brakiem objawow ciązowych:tak:no i z tą wyplate-super,ze przelewy poszły,to najwazjniejsze!

Madzia fajny ten przepis:tak:zakupie dzis skladniki i bede sobie piła...brzmi zachecająco apetycznie!:-)

Alex Ty to tylko latasz i latasz...a propos sernika-to moze jak bedziesz w Polsce to upieczesz:tak:mniam!lubie sernik:tak:

Kata smok??????oj za duzo ksiazek czytasz:-D:-p a co Ty tak myjesz wlosy i na dwór??? Ty nam nie zachoruj czasem...

Kasia pewnie zalicza biedronke-to nie przeszkadzam:-p

Weroniczko ja mialam kiedys podobnie z nogą i u mnie to był nerwoból...po kiiku dniach przeszło:tak:

Pryzy
sama nie wiem od kiedy...ale zobacz juz nie ma jajka,jest kicia:)
Noo Anetka co u Was?zdrowi? i dziekuje za decydujace
klikniecie:-)

jeszcze z porannnych gadułek brakuje nam Pauli i Jutrzenki:tak:
dziewczyny u Was okej????????????;-)

a my idziemy jutro na bilans dwulatka...hihii...jak to mowią lepiej pozno....:-)

czujecie wiosne????otworzyłam wszystkie okna i czuc,czuc wiosne:tak:

Ostatnia edycja:
kasia nie będę oryginalna i pójdę w ślady asi teściowej: zrobię cycki z kury :-D
alex no wspominałaś coś o ciąży :-p ale odczytałam: chciałabym a boję się ;-) dlatego nie wiem jak kibicować :-)
dota wszystkie jaja jakie do tej pory widziałam były smocze :-p zresztą widziałaś kota wykluwającego się z jaja? :-D
wyjdę jak wyschnę ;-)
edit: jeszcze jedno: dlaczego wabi się fredzio skoro to samiczka? :-D może lepiej fredzia? ;-)

Ostatnia edycja:
upppssss.masz racje Katka;-)na poczatku to było jajo i nie wiadomo było jaka płeć...myslałam,ze chłopiec bedzie:-D
zaraz zmienie:tak: udanego spacerku!
my tez zaraz idziemy

reklama
no i się nacieszyłam ciszą i spokojem, nalazło się ludzisków po pity:angry: narazie wyszli ale to pewnie nie koniec tych pielgrzymek:sorry:

dota- rzeczywiście późno macie ten bilans:tak: też otworzyłam okno i u mnie też wiosną zapachniało:tak::tak:

jeść mi się chceeeeeee

Do góry