reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Pies właśnie dostał łomot :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co za menda!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ma całą michę żarcia a zdjął mi z blatu w kuchni pudełko z rybą którą wczoraj smażyłam... Dobrze że chociaż dzieci zjadły...
Dla mnie zostały buraki... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A wyszłam tylko położyć Amelkę do łóżeczka... nie było mnie ze dwie minuty... chyba nawet nie...

darmozjad!!! ale się wkur.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
wróciłyśmy ze spacerku: ubrać ciężko, wyjść ciężko ale wracać do domu się paszczakowi nie chce :crazy:

paula może zobaczył, że za dużo gotujesz i jesz to se uszczknął :-D:-D:-D
dota czy ja dobrze widzę? twoje jajo zaczyna pękać :-p
aga świetne powiedzenie! :-D już widzę minę teściowej asi jak by to usłyszała :-D
sylwia zdrówka dla dzieciusiów :tak:

nie mam koncepcji na obiad :sorry: są jeszcze dwa hot-dogi więc chyba nic nie ugotuję :no:
ooooo muszę małą umyć bo stęka :-D

Witam was dziewczynki.

Młoda w ogóle nie pozwala mi przy kompie usiąść. Jak tylko zobaczy że siadam to rzuca się na ziemię i drze jak opętana:sorry::sorry::sorry::sorry: Tak więc już zmykam. Jeszcze tylko poproszę o przepis na te zachwalane przez was kotlety jajeczne:tak::tak::tak::tak:

Czesc :-)
Wczoraj tak sie napalilam na ten sernik, ale oczywiscie nic z tego nie wyszlo. W polskim sklepie mieli ostatnia kostke 250 gramowa... kiedy ja potrzebuje okolo 1 kg....:wściekła/y::angry: No nic, biednemu zawsze wiatr w oczy....:sorry: Ale kupilam te 250 g, starczy mi na nalesnika.

Paula- nie bij psa.....:rofl2::-D Biedny zwierzak, tez chcial sobie poucztowac jak jego pani....:-D:-D:-D
Aga- tez mi sie spodobalo to powiedzenia....:-D
Asia- no to sie masz z tesciowka.....:confused2: A co lekarz powidzial, jak Filip?
Sylwia- zdroweczka dla Twoich chorowitkow....pewnie od Gajutka cos przywlokly......:-p:-D;-)

Nie pamietam juz co mialam jeszcze pisac.... acha chyba stefance- ze te obwazanki calkiem niezle sie prezentuja:tak: Ciekawe czy tez tak smakuja.....:rofl2: ?

Alex on nie jest głodzony i dostaje na prawdę dobre żarcie :crazy: nie jakieś badziewie... poza tym jakieś psie przysmaki i inne duperele też ma...
Poza tym nie ma prawa kundel ze stołu ściągać:wściekła/y::no:
To Angole nie mają białego sera w sklepie?

Weroniczka Małgoś chyba towarzyska dziewczynka i dba o oczy mamusi :-D
A mój przepis na kotlety dam na wątku "...gotujemy" ;-)

Asia jak po kontroli? A teściowa ma tupet... :no: Aga napisała święte słowa!!! :-D

Kata wspłczuję problemu z obieraniem u nas jest ok... chętnie się ubiera, lubi być na powietrzu i chętnie wraca ;-)

Kasiamaj my już bodziaków nie używamy od kąt mała nie ma pieluch... teraz majtochy i podkoszulka :tak:

Sylwia zdrówka dla was... To mówisz u Oliwki jeszcze ząbki sie nie spieszą?
U Ameluchy pierwszy wyszedł w Walentynki :-D i widać że 3 następne będą lada dzień...

Buziaki :-)
u mnie wczoraj i dzisiaj były kotlety z żłotego ser...mają jakąś swoją tajemniczą nazwę ale zapomniałam jaką ;-)

hehehe Paula bo psy wolą zdobyczne niż podane pod noc no i oczywiście padlinke surową. Ale się uśmiałam

u nas lepiej. Pijemy napar z korzenia imbiru z cytryną i miodem - polecam !

Trzymajcie isę dziubki!

Paula, a po co mu dajesz psie żarcie, niech z Wami obiady wcina ;-):-p:-D
Asia daj znać jak po wizycie :tak:
Weroniczka moja Rozdarta ma zupełnie tak samo, jak siadam przy kompie zaczyna swoje arie :sorry:
Alex, a może Ty w ciąży jesteś, że masz zachciewajki na sernik ;-):-p
Olisiński śpi, Młoda coś tam konspiruje w leżaczku, a ja się znowu nudzę:sorry: Ale z drugiej strony wolę nudę niż by się miały mi dzieciaki na zmianę wydzierać ;-):-p:-D

Filip zdrowy:-):-):tak::tak:Jutro do żłobka, a ja do pracy z czego się najmniej cieszę...
Kacha, Ty to masz ciążową fobię:-D:-DWszystkie byś zaciążała, hehehe. A Jessi się z zębolkami pospieszyła, fiu fiu
Paula, a co zrobiłaś psu?:szok: Ale fakt, też pewnie bym się wkurzyła, jakby mi czworonóg obiad zeżarł.

reklama
paula nie bij psa bo ci reka uschnie :)) biedny chcial obiad rodzinny miec a ty go bijesz??
a co tam u was dzis ??

Do góry