reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Stefanka ale post... :szok::-D:-D:-D

Pryzy zdrowiejcie ;-):tak::-)

Sylwia
ale siniaków Marcelek nie ma po tych zderzeniach? :-D

Kacha hehe dobrze że prezes się chociaż uspokoił... bo jak by we dwoje koncertowali, to woowww... miałabyś wesoło... :-D

U mnie w piekarniku robią się rogaliki z ciasta francuskiego... :-p

paula wez mnie nie wkurzaj!! co ty na tytul perfekcyjnej pani domu pracujesz ?? lepiej bys w ramach pomocy starszym wpadla do mnie cos mi dobrego zrobic do jedzenia!!

hej
wpadłam tylko na chwilkę
bo zdycham .............
przepraszam że nie czytam ale nie mam siły
tak mi leci z nosa -jak z kranu -wściec się można :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
bierze mnie jakieś przeziębienie -a leki nie bardzo mogę....
piję herbatę z miodem i cytryną -mleko z miodem-jakieś mikstury czosnkowe........
i nic mi lepiej......:-:)wściekła/y::zawstydzona/y:

mam do Was pytanie....
czy któraś w ciąży chorowała na przeziębienie???
co brałyście żeby pomogło?????

Dobry wieczór.

Paula ja tu zdycham z pragnienia za czymś tak pysznym jak rogloki czy ciasto a ty piszesz że pieczesz. Wstręciucho i teraz będę mieć ślinotok;-);-);-):angry::angry::angry:
Stefanka witaj dziewczynko. Jak zdrówko?
Kasiamaj ja jak wiadomo homeopatia i polecam Engystol lub Oscillolococinum. Przy czym to drugie łatwiej dostępne w aptekach:tak::tak::tak::tak: i tańsze

oj weroniczka w sumie to ja sie czuje lepiej ale G dla odmiany kaszelek ma :(
no i mowie ci mnie tez paula wkurzyla tymi wypiekami!!!
a sluchaj ty robilas te gniazdka nie ?? paczki hiszpanskie?? w czym ty to smazylas ?? to na gleboki olej idzie ??

hello
ja jestem skonana, nie mam na nic sil, drugi dzien mylam okna ostatnio mylam tej babce okna uwaga ......................................w 2007 zanim bylam w ciazy, szok straszne sa te okna a jest ich co nie miara bo caly dom wielki
jeszcze jutro mnie 3 czekaja jak mi wczesniej rece nie odpadna

a no i klasycznie nikt sie o mnie nie pytal :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

I ja sie wieczorkowo przywitam.....:-)
U nas nadal nuda.....:sorry:
Chyba sie zabiore za jakies szydelkowanie......:eek:

Paula- no faktycznie, Ty to masz zaciecie do tego pieczenia.... i to nawet jak D w domu nie ma......
Kasiamaj- ja nie chorowalam.... nie pomoge.....:sorry:
Kacha- no to teraz masz! A wiesz co, ja myslalam, ze po Olisiu, ktory tak nie spal bedziesz miala spokojne dziecko.... a tu prosze bardzo......:szok::sorry:

reklama
Do góry