reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
witam:-)

kurde wczoraj jeden chlopczyk dostał ospy wietrznej i zabral go tatus:tak:kurde ale go przez noc wysypalo , mowie wam:-p
poza tym to w gorach odwilż..ale chyba jeszcze na nartach pojezdzimy , chociaz wczoraj juz bylo srednio..oby tylko nie zamarzlo bo po lodzie dzieciaki strach puscic..

a moj damian ponoc robi najwieksze postepy, instruktorzy sa pod wrazeniem bo normalnie jezdzi jakby juz kolejny sezon mial narty na nogach..kurde a mama dumna:zawstydzona/y::sorry::-)

dzis na 11 idziemy na basen do gołębiewskiego.jesli ktoras bedzie miala kiedys okazje to polecam. jest tam na serio super!!!no a po poludniu oczywiscie narty.

i tak wogole to musze wam powiedziec ze dzieciaki są super!normalnie taką fajną grupe mamy ze szok hehe

dobra spadam na sniadanko i zycze wszystkim milusiego dzionka

hej
a ja sobie siedzę w pracy trochę się już obrobiłam
za to w domu jak przyjade to już nic mi się nie che:no::no::no: idę spać z Łukaszem:sorry:
a Łukasz to ostatnio straszny maniak komputerowy się zrobił nawet w gierki gra:szok::szok::szok:

magdalenka- fajne zdania Wiktor już składa:tak::tak:
basia- dobrze ci księgowa poradziła:tak::tak: i zdrówka dla was:tak::tak:
viki- fajnie że się dobrze bawisz:tak::tak:

a w związku z tym że będę mieć trochę czasu to będę zaglądać do was:tak::tak:

hej hej.

Dziś zapowiada się dużo lepszy dzień:tak::tak::tak::tak::tak: Jestem nawet wyspana bo dzieciaczki pięknie przespały całą noc:tak::tak::tak::tak: na zewnątrz słoneczko się budzi:tak::tak::tak::tak: a ja z rana nawet się pomalowałam:sorry::sorry::sorry:

A dziś w planach lepienie warzyw i owoców z masy solnej:tak::tak::tak::tak: bo moje dzieci są maniakami zabawy w gotowanie i ciągle produkty spożywcze zastępują sobie klockami:sorry::sorry::sorry: No a takie plastikowe to troszkę kosztują i narazie nie mam na to forsy.

Paula bardzo proszę o przepis na szyneczkę bo ja jestem maniaczką jedzenie domowej roboty:tak::tak::tak:

Wpadłam się tylko przywitać i powiedzieć że pierwszy raz się cieszę na to że będę miała mnóstwo sprzątania - jadę robić porządki na sklepie.

Jutrzenka - Dzień dobry!!:-)
Viki - super że masz fajną grupę i w ogóle że jest fajnie. Myśmy się już tyle razy wybierali do gołębiewskiego ale jakoś zawsze było nam szkoda kasy, ale może jak sklepik dobrze pójdzie. Oby... Odpoczywaj no i gratki dla Damianka za postępy
Aga - mi też za niedługo nic się nie będzie chciało robić w domu.... Łukasz mówisz maniak komputerowy?! Alex też powoli - tylko że on układa puzzle na babytv
Weroniczka - cieszę się że się wyspałaś i dziś już lepiej. Dobry nastrój to podstawa.

Uciekam. Papa

Hej!!!

Stefcia spoko, przeczytałam :-);-)

Viki gratki dla Damianka :-) masz powody do dumy :tak: bawcie się dobrze :-)

Baśka może weź tą końcówkę kolekcji... to zawsze nowy ciuch, nie? :-);-)

Weroniczka jak się zrobi to dam przepis na pewno :-):tak:
Jula właśnie się bawi plastikowym jedzonkiem. Co chwila przychodzi i mówi "mamo chcesz kanapkę?" , ''chcesz ciasio?" , "chcesz matę?" (herbatę) :-D:-D:-D
Poza tym ostatnio przy zabawie chce towarzystwa i mówi "Mamo siadaj koło Ulci":-D
Jula ma wielką torbę plastiku z Auchan za 50zł ;-) o znalazłam na allegro ale ile kasy kosztuje :szok::szok: http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=924973075

Jutrzenka rozpisałaś się :-) Auto naprawione?

Aga u nas Jula tylko spacją teledyski włącza. Poza tym nic nie potrafi... ;-)
Za to chrześniak D ma 3 lata i gra klawiaturą nawet na nią nie patrząc... :szok: Rodzice sie cieszą i chwalą, a mnie to przeraża... :no: koszmar jakiś... :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
paula- mnie też to przeraża, niby fajnie ze tak szybko wszystko łapie umie np. malować w paintcie i takie różne gierki dla małych dzieci czy kolorowanki, ale jak się domaga żeby mu włączyć komputer to mnie coś trafia. A to wszystko przez M. bo to on go tego nauczył:no::no: a teraz też ma za swoje bo Łukasz jego właśnie męczy żeby mu włączał painta :sorry:i nie wie co zrobić jak Łukasz tak się tego domaga aż płacze i czasem na niego krzyknie:sorry: a ja mówię po co mu pozwala jak potem na niego krzyczy:no::no:bezsensu. A swoje jeszcze dokładają moi rodzice jak Łukasz tak płacze to mówią "no włącz mu już ten komputer":wściekła/y:No któregoś dnia coś mnie trafi:angry:
basia- przyjemnych porządków:tak::tak:
weroniczka- to życze ci aby ten dzień cały był taki udany:tak::tak:

reklama
Aga zawsze można powiedzieć że komp nie działa albo coś... lepiej niech się uczy kredkami rysować ;-) na komputer przyjdzie jeszcze czas. ;-)
Ja w szkole jak miałam informatykę to normalnie czarna magiaaa... :-D W domu nie było komputera, rodzice dopiero kupili z rok po tym jak się wyprowadziłam ;-) ale u D był komputer... na początku co najwyżej pasjansa ustawiałam :-D:-D:-D ale z czasem połapałam co i jak... ale specem od kompa jest w domu D ;-):rofl2:

My z Julcią właśnie wczoraj nadrukowałyśmy kolorowanek i szaleństwo :-) tak się cieszyła... :-):-):-) Potem lepiłyśmmy z plasteliny :-)
Dla zainteresowanych- w Biedronie jest fajna ciastolina :tak: 5 pudełeczek na 19zł :-):tak:
Poprzednia nam się już zużyła więc kupiłyśmy nową. Ładnie pachnie :-)

Do góry