reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzień dobi :-)

byłam z młodą na poczcie odebrać t. książki
ale wózkiem pojechałam bo kałuże nieziemskie :angry:
słońce świeci co napawa mnie optymizmem bo już wiosna za progiem :-)
poczytam co tam w necie i może się za jakie sprzątanie wezmę bo młodą oddelegowałam do teściów ;-)

viki damian idzie jak burza! zdolnego masz syna i masz powody do dumy! :tak::-)
basia też byłabym za tą końcówką kolekcji ale musisz gdzieś wyeksponować je i zaznaczyć, że to nowa odzież :tak: bo niektórzy klienci to mało kumaci są i mogą się zrazić, że używana a taka droga ;-)
paula dla mnie też nie byłby to powód do dumy :sorry: małej nie dopuszczamy do kompa chyba, że chce pooglądać teledyski jak jula ;-)
fajowa ta torba z jedzonkiem :szok:
aga ja kini mówię, że komputer nie działa, brak prądu hehe :-D pewnie nie wie co to znaczy ale działa na nią ;-)

edit: paula
ponoć się kruszy ciastolina z biedrony :/

reklama
no właśnie na Łukasza mówienie ze komp nie działa nic nie daje bo on wie gdzie się go włącza:sorry: mały spryciarz ja mam na niego sposób mówię jak już chwilę porysuje albo popisze że koniec i pozwalam mu wyłączyć monitor guzikiem i nie ma problemu
ale M. ma z nim problem bo jest niekonsekwentny najpierw mówi nie nie a potem pozwala tak samo moi rodzice:sorry: Jak M. nie ma w domu to w ogóle się nie dopomina komputera:sorry: a że M. też maniak komputerowy to niestety nie chce mu się bawić z dzieckiem w inny sposób to ma:no:

ale wtedy sama też bym nie mogła skorzystać:sorry: a mój komputer ma 7 lat i strasznie długo się uruchamia i w ogóle istnieje ryzyko że przy częstym wyłączaniu może się w ogóle nie uruchomić:sorry:
poczekamy ja M. pójdzie do pracy to się skończy:tak::tak::tak:

edit. właśnie M. dzwonił, ze toczy walkę z Łukaszem wyjął wtyczkę z gniazdka i wmawia małemu że komputer nie działa i łukasz się na niego obraził:eek:

Ostatnia edycja:
:-D trzeba odwrócić jego uwagę :-D
ja to wiem i jak tak robię niestety przez większą część dnia nie ma mnie w domu i przez te kilka godzin jak przyjdę nie naprawię błędów wychowawczych innych osób:-( czasami tak bardzo chciałabym być w domu, na pewno inaczej by to wyglądało ale niestety :-(moja mama mówi że Łukasz mnie nawet słucha czemu ja się wcale nie dziwię bo ja nie robię raz tak raz tak tylko "nie" znaczy u mnie "nie" i on choć się buntuje czasem to już o tym wie:tak::tak::tak: a innym wchodzi na głowę bo sobie pozwalają:sorry:
no i moja mama bardzo lubi jak jestem w domu :sorry:ale niestety urlopu mam tylko 26 dni:sorry:

ps. no i tu macie wytłumaczenie dlaczego mnie często nie ma na bb między 15-a 21 jak Łukasz pójdzie spać:tak::tak: czasem tylko siedział ze mną jak pisałam jakiegoś posta a teraz patrzenie samo mu nie wystarcza:no:

Ostatnia edycja:
Hej Kobiałki:-)
Młoda ewidentnie chce mnie wykończyć ;-) Wrzaski do godziny 2 w nocy stały się już rutyną :tak: I to nie dlatego, że brzuszek ją boli, po prostu odpala jej się stan czuwania, a ja usilnie próbuję ją przekonać, że to nie jest pora na zabawę i nie poddaję się jej wrzaskom i leży w koszyczku. Cisza nastaje jak odpalę muzę, ale w końcu za tą muzę w środku nocy to nas współlokatorzy wyeksmitują :-pNo mówię Wam, terrorka pełną gębą, a na zdjęciach taka słodziutka jest :-D
Oliś za to dziecko anioł :-) Mój mały, kochany chłopczyk :-) Gdyby jeszcze on zaczął świrować to prędko bym osiwiała ;-)
Hehehe Aga to się nieźle macie ze swoim małym informatykiem :-D:-D:-D

aga u nas się sprawdza rozdzielka z wyłącznikiem - z gniazdka nie trzeba wyłączać tylko mogłabyś po kryjomu zrobić w listwie cyk ;-)
kacha to puszczaj sąsiadom kołysanki na full :-D

hej:-)

My niedawno z kulek wróciliśmy. Marcel się wyszalał ale był dzisiaj jakiś pechowy bo ciągle zderzał się z jakimś dzieckiem i był ryk:crazy:
Pogoda u nas smutna, szaro buro i ponuro, ja chę już wiosny a najlepiej to lata:-D

Aga no to macie problem z Łukaszem:eek: Marcel nie interesuje się kompem wogóle. Często laptop leży otwarty z zasięgu jego ręki ale małego to nie rusza na szczęście:-)

Baśka ja też postawiłabym na końcówki:tak:

Paula u nas też bida była i komputera nie było. Pierwszy sama sobie kupiłam jak już pracowałam. Robiłam akurat u cioci i ona wyłożyła dla mnie kasę a potem co miesiąc z wypłaty odciągała.

Kacha Jessi ma zabawowy charakterek po mamusi;-)

Jejciu jak mi się chce spać, idę sobie kawkę strzelić, wogóle ostatnio jestem jakas do kitu:sorry:

reklama
Hello! Jakos jeszcze dycham, ale weny na pisanie za bardzo nie mam:baffled: Nawet mowic mi sie nie chce i od kilku dni nawet do rodzicow sie nie odzywalam.... Ale przynajmniej juz mnie miesnie tak nie bola, a z kaszlem i katarem da sie jakos funkcjonowac... Tylko mi mlodej szkoda, zeby nic nie podlapala, bo R cos tez juz wczoraj niewyrazny byl... A tak ladnie na dworze, a my w domu siedzimy....
Paula, Kaya ma prawie identyczny ten spozywczy kuferek:tak:, ale w PL to zdzieraja, bo u nas za 10 CAD mozna bylo kupic (a 1 CAD to ok 2,6 zl stoi)
Viki, to super ze sobie fajnie odpoczywacie i ze Damiano taki pojetny uczen:tak:
Aga, no coz komp tez dla ludzi, byle z umiarem korzystac;-) Ja tam jestem przeciwna roznym gierkom dla dzieci zawierajaca przemoc, ale jak sie pozwoli raz na jakis czas cos edukacujnego wlaczyc, to nie mam nic przeciwko... takie czasy ze dzieciaki szybko poznaja tajniki komputerow... no coz przydatna umiejetnosc w dzisiejszym swiecie;-):-)
Kacha, a co to za roznica czy Was za muzyke po nocach, czy za wrzaski Jess wyrzuca???hehe:-p I tak sobie pomysl, co przyjemniej sluchac?;-) Przynajmniej Prezesik sie na 5tke spisuje:tak:
Dobra zmykam cos w koncu w domu porobic, bo od paru dni wszystko odlogiem lezy:baffled:

Do góry