reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dobry wieczór
a ja zła jak osa jestem...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:-J spadł aparat i lampa chyba sie walnęła bo sie nie włącza jak fotki robię :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:-i d.......chyba będzie trzeba nowy kupić.:crazy:
pojechałam dziś załatwić z tym podaniem...i też nic mi się nie udało zrobić bo nikogo nie było-zamknęli zakład -bo pracy nie mieli......:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:-jak pech to pech....
Jutrzenko-dobre rozwiązanie z tym przedszkolem.
Dotka-i co...słyszałaś jeszcze w Rmf-ce???
Aga-;-)-nie będę sama :-)

reklama
asia przepraszam bardzo a czym? :szok: tym, że kompakty nazywane są idiot aparatami? :angry: wcale nie oznacza, że ci co nimi pstrykają są idiotami (ty sobie to dopowiedziałaś bo ja tego nie napisałam :angry:) - no chyba, że sami się za takich uważają hehe
ja sama takim pstrykam...
stefa proszę bardzo. słucham... chętnie poczytam opinie innych
kasia tylko uważaj na to co będziesz kupowała bo wiesz niektórzy mogą poczuć się obrażeni :sorry:

mała to jednak jest cwaniara ;-)
położyłam ją na drzemkę w pieluszce i jak tylko się obudziła zrobiła w nią kupacza :sorry: wykorzystała moment :tak:
a potem u moich rodziców puściła bobka w majtki :sorry:
no nic... próbujemy dalej z kupką :tak:

witam z rana
spać nie mogę ale się wyspałam
chyba im mniej godzin snu dla mnie tym lepiej ;-)
zobaczymy jak będę kisła popołudniu :sorry:

stefcia miała być opinia a ty mnie poddajesz eksperymentom jak jakąś mysz :sorry:
no nic skoro zostałam wezwana do tablicy to idę...

hej dziewczynki:-)
Łukasz dziś mi się obudził o 5 rano i chciał żebym go trzymała za rękę to ja go wzięłam do łóżka bo mi się nie chciało wisieć nad łóżeczkiem:confused2:
kasiamaj - fajnie:-) a ja jak kupowałam aparat to wykupiłam ubezpieczenie od upadków:sorry:
miłego dzionka wszystkim
kata- ty ranny ptaszku

hejo

hmmm nie wiem co napisac, ostatnio jakos mnie znowu brak weny dopadl, niech sie skonczy wreszcie ta zima :sorry::sorry:

aa co do aparatow to ja jeszcze cos skrobne. Lustrzanki sa fajowe ale jak dla mnie nie do codziennego uzytku. Fajne do robienia zdjec plenerowych, wakacyjnych, jakis pozowanych. A tak na codzien chyba za skomplikowana. Nie znam sie na tym wiec moge sie mylic ale ja swojego kuby zwyklym aparatem nie zdazam sfotografowac w wersji automat :sorry::sorry: a jak bym miala jeszcze sie bawic w ustawienia switla i innych rzeczy przy kazdej fotce to co najwyzej moge sciany fotografowac :sorry::sorry:
Takze lustrzanka tak do robienia jakis wyszukanych zdjec a na codzien zwykla cyfrowka.
Jak sie myle niech ktos mnie wyprowadzi z bledu, chetnie sie dowiem czegos nowego. :tak:

milego dnia, odezwe sie potem paaaa

jutrzenka lustrzanką również możesz robić zdjęcia w trybie auto :tak:;-):-) i nie musisz nic ustawiać tylko pstrykać ;-) ona po prostu daje większą możliwość eksperymentowania
mały kupiłam do torebki i jak chodzę na spacery sama (wtedy mogę upilnować paszczaka ;-)) a lustrzanka w domu, na wyjazdach (kiedy jesteśmy oboje z t. lub kiedy nie muszę ganiać za kinią)

dzien dobry:-):-):-):-)

Katka:-):-):-);-)

Jutreznko
nie smutaj sie...skonczy sie zima...obiecuje Ci to..hihi;-)

Aga nasz Krzysiak tez o 5 sie obudził-chyba z Łukaszkiem sie zmówili...pogadał chwile,pogadał i zasnął..no i śpi jeszcze:-)

szykujecie smakołyki na jutrzejsze tłustowo -czwartkowe szalenstwo???;-)

miłego....oooooo.......:-):-):-)

Dzień dobry.
Niestety mimo wielkich chęci żeby pobyc z Wami wczoraj, niemoglam byc, bomi sie komputer wysypał :wściekła/y: najgorsze że tylko tam mam zdjęcia...wszystkie :wściekła/y:
Bede czasem się z pracy odzywać.

Buzinki

reklama
Hej.

No i nie wiem co pisać:eek::eek::eek::eek:
Dota ja jutro jadę do rodziców na pączki mojego taty a sama smażę hiszpańskie pączki:tak::tak::tak::tak::tak:

A u nas Tadeczek ma chory brzuszek. I właściwie to nie wiem co mu jest. Od dwuch dni robi wodniste kupki. Ale nie robi ich więcej niż normalnie. No i nic po za tym mu nie dolega.

A tutaj coś od Tadzia dla wszystkich grudniaczków:
http://www.broenink-art.nl/maukie2.swf

Ostatnia edycja:
Do góry