reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej!

To i ja się witam wtorkowo :-D

Dota, ale Ty się newsami raczysz przy kawie:szok:
Kasiamaj, to dobrze, że Kubie już lepiej. :tak::tak:

Chyba zrobię dziś naleśniki, choć nie powiem, żeby mi się chciało.

hejo i ja sie witam

dzis tylko egoistycznie napisze cos o mnie i splywam, a co raz nie mozna :-p:-p

dzwonilam do panstwowych przedszkoli, tych dwoch co moge zalatwic miejsce. W miejskim w miescie 320 plus komitem 250 na rok.
A w gminnym niedaleko nas w dordze do R pracy, tam gdzie bym najbardzoej chciala to 250 plus komitet :tak:. Tylko niestety nie wiadomo czy bedzie grupa, kaza skladac a jak sie okaze ile bedzie 4 i 5 latkow to bede wiedzieli czy jest grupa.
Takze postanowilam ze podpisze umowe z tym prywatnym, poswiece ta stowe na wpisowe i zloze podania do tych panstwowych. Jak bedzie grupa w tym gminnym to tam posle kube, ewentualnie dio tego drugiego panstwowego. Ale zostawei sobie furtke w tym prywatnym w razie czego.

i tyle narazie ode mnie

milego dnia paaaaaaaa

Asia u nas tez dzis naleśniki:tak: moje dziecko bardzo je lubi...a powiedz z czym robisz??? moze zgapie od Ciebie;-)

Jutreznka jestem pewna,ze podejmujesz słuszną decyzje...Ty nasz egoistko..hihi:-p:-p

Elkaaaaaaaa:-p

wlasciwie to u nas dwie Elki....hiihi czyli Elusie?:-p

Ostatnia edycja:
witam sie wtorkowo i zmykam tak sie dzis czuje jakby czołg po mnie przejechał:((((mała dała czadu w nocy a ja byłam twarda i nie wziełam jej do nas ...... az zT sie pogryzłam .....

Dota, najczęściej robię z jabłkami i cynamonem, czasem z powidłami śliwkowymi a rzadko z serem.
Elcia, tak trzymać. Trzeba być twardym nie miętkim.
Jutrzenka, no to jak was przyjmą do wszystkich to będziesz miała dylemat:-p. Mam nadzieję, że dostaniecie się tam, gdzie byłoby dla Was, a przede wszystkim dla Kuby najlepiej.:tak::tak:

reklama
alex ale ja jednak klamalam bo zapomnialam ze musze pojechac do weston w czwartek a to w odwrotnym kierunku hehe wiec chyba piatek ?? pasuje ??
a ja juz bylam u lekarza a teraz sie zbieramy gdzies na szopnig :))
odgrzalam drozdzowki i sa jak swiezutkie znowu !!!!!

Do góry