reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Jutrzenka tak, każdemu kupiłam osobny stolik :tak::tak::tak::tak::tak: taki 50 na 60 cm. Jutro Wam wkleję fotki jak to wygląda w pokoiku.

A Małgosia dziś pożegnała się z łóżeczkiem szczebelkowym i teraz śpi sobie na swojej części łóżka piętrowego:tak::tak::tak::tak::tak: I tak oto dorastają mi dzieci:baffled::baffled::baffled:

Alex jak przeczytałam Twój tekst że obwąchiałam sąsiada to aż mi ciary przeszły z obrzydzenia. Zresztą teraz jak to piszę też mi przechodzą i aż mnie mdli bleeeeeeeeeeeee

Weroniczka masz takie lozko drewaniane co jedna dziecko spi wyzej a drugie ciut nizej na takie wysuwanej czesci???. Moja sisotra takie kupila po wypadku jak jeden pokoj musiala prrzeznaczyc na pokoj do cwiczen i nauki dla Danielka :-:)-(. I teraz on spi na gorze tego lozka a ten o rok mlodszy Kamil nizej :tak: to jakby co to uslyszy i jest niedaleko:tak:. Dlugo spal w pokoju z siostra i szwagrem ale teraz chce spac z bracmi wiec jedno lozka kupili takie poziomowe drugie zwykle i chlopski we trzech spia w jednym pokoju a drugi maja taki z kompem co w nim siedza w dzien.
A Mlagonia sie nie wierci, nie spada z tego lozka??

jutrzenka ja nawet teraz mam podobny
313001-0314

Jutrzenka łóżko mamy takie jak na zdjęciu. A biurka wyglądają teraz tak:

Załączniki

• Obraz 007.jpg
    Obraz 007.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 34
  • Obraz 011.jpg
    Obraz 011.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 33
  • Obraz 010.jpg
    Obraz 010.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 32
Weroniczka ta panierka to z wiorek kokosowych?? :szok::szok:. A pomysl na lozko fajny, cala trojka razem. Na gorze pewnie Stas, nizej Malgosia a Tadeczek na tej czesci wysuwanej? A na gorze jaka mala stopka wystaje.
Moja sis ma inne, to pewnie na zamowienie???

Stefcia fajowy ;-):-)

reklama
Na górze śpi Staś i to jego wielka stopa;-) A na części wysuwanej śpi Małgosia. A łóżko było kupowane na allegro :tak::tak::tak: Jedynie mąż zrobił Małgosi płotek żeby nie spadła w nocy z łóżka.

A panierka dokładnie tak jak piszesz. Zamiast bułki tartej daje się kokos.

Do góry