reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dobry wieczor

Weroniczka zdolna bestia z Ciebie KROLOWO :-D:-D

Kacha spakuj matke i na samolot ja wyslij ;-) i dawaj do nas :-D

Alex lomatko zdrowka, moze nie bierz tych antybiotykow jak to nie Twoje byly bo nigdy nic nie wiadomo, mozejestes uczulona.

jutrzenka jak chcesz to dam ci spokoj ??
ojj Stefcia jak Ty dziwnie czytasz moje posty, nie napisalam ze mi nie dawalas spokoju tylko ze liczylam na jakies nocne wariacje w zlizywaniu czegos z Jarunia a nic nie bylo ;-):-D:-D

i nie wiem co jeszcze

a my dzis bylismy z kuba w tym przedszkolu na tancach, i co..... zainteresowal sie tncem przez 10 sek :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:. A tak to zyl w swoim swiecie, sciagal wszsytkie zabawki, siedzial w domku, a Majka razem z nim bo ja rozpraszal :-D:-D:-D. Najbardziej sie usmialam jak pani rozala dzieciom chusteczki do machania w tancu a kuba wzial i biegiem do mnie leci i wola bijesz auto bijesz auto (czyt myjesz) i myl nia wszystkie samochody :-D:-D:-D:-D:-D.
Najbardziej mnie krew zalala przy wyjsciu, darl sie wnieboglosy, sciagal buty i spodnie i za chiny nie chcial isc do domu, w samochodzie wysiadal z fotelika i nie mozna go bylo przypiac :szok::szok::szok::szok:, dobrze ze byl R bo sama bym mu chyba rady nie dala :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Jak takie cyrki bede to nie bedzie chodzil, jemu wiecznie malo, bylismy prawie godzine, ja mowie papa my idziemy a on jeczy i siada tak ze go wziac nie moglam, w koncu poszlismy a on sie za zabwe z jakos dziewczynka i jej mama wzial :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Ale nic daje mu szanse, w lutym pochodze zobacze, moze w koncu zainteresuje sie tancami i bedzie spokojnie wychodzil

Co do przedszkola to ogolnie mialam wraznienie ze jest nieduze, tzn te sale dla wieksych dzieci na dole bo dla maluchow na gorze jest wiecej miesjca. Ale tam jest malo dzieci to moze im wystarcza :confused:.
Jedna rzecz jest na minus, niestety cena jak dla kuby, poniewaz nie bedie mial 3 lat nie bedzie dofinansowania od wrzesnia i musze placic za niego do konca roku jak za malucha :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: i nie wiem teraz co robic, bo to w sumie drogo, a mamy tylko 2 tyg na decyzje bo juz nie ma wolnych miejsc :szok::baffled:.
I sama nie wiem, co mam robic :sorry2::sorry2:

siedze i mysle ze powinnam prasowac ale chyba odloze to do jutra bo mi sie nie chce

A Wy co robicie laski,

jest tu ktos, rozkrecamy jakos bibke :-D

reklama
Ale na Twoją odpowiedzialność

Załączniki

• 1265150462_by_janik_500.jpg
    1265150462_by_janik_500.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 32
Dziś na trzeźwo :tak::tak::tak::tak: Ja poprostu Paula robię się znów fajna;-);-);-);-);-) Kiedyś jak miałam swoje grono przyjaciół to była duszą towarzystwa:tak::tak::tak::tak:

reklama
weroniczka taka sucha to ja jestem tylko w marzeniach!! to raczej jakis suchotnik z forum np jurzenka, paula :))
oddawaj korone !!

Do góry