reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

jutrzenka mi podobnie jak tobie ale zaraz musze dziecko myc i klasc spac...nuda przejdzie ale co ze smmutkiem??

reklama
Kasia czytalam, szukam w necie jaki to balsam, dzieki

Stefanka moje juz wykopane, ubrane, nakarmione mlekiem i lezy w lozeczku i bajke oglada wiec u mnie dalej nuda ;-)

Aga Ty te 7 km idziesz pieszo czy jedziesz :confused:, a smutno mi bo sama jestem caly dzien a ja towarzyska kobieta jestem

chyba sobie Desperadosa otwoerze, a co przynajmniej smutki minal ;-)

dobry wieczor,

przeczytalam wszystko coscie popisaly, ale jestem dentka i nie mam sily odpisac bo tak na prawde nie pamietam dokladnie kto co napisal :-:)-:)-( przepraszam

najgorsze jest to ze u nas temp +16 a ja zdycham

pojechalismy kupic dzis malemu buty i skonczylo sie na 28, niedlugo mnie dogoni :-p:-p:-p

kurcze Paula ja tez czekam na streszczenie ksiazki bo jak mi tylko przejda bole to zaczynami odpieluchowywanie

ze smoczkiem zaczniemy pozniej, ja juz raz probowalam zabrac mu smoka do spania ale wtedy byl koszmar, a tak dzieki smokowi sam usypia w lozeczku, a jak wstaje rano to sam rzuca smoka do lozeczka i mowi SUPER,

bylismu tez dzis u D znajomego ktory ma konie, maly wylatal sie jak nie wiem, a najlepsze jest to ze zdarl sobie skore na wierzczu raczki i to dosc duza rana, ale twardziel nawet nie pokazal, dopiero ja w domu myje mu raczki a tu rana spoko nawet nie zaplakal

Jutrzenko-no i cena ok -bo ja płaciłam 13zeta
i jestem zadowolona-szybko się wchłania i już po 1 użyciu widać różnicę.
a co Cie tak zasmuciło?-jeśli można....

reklama
Do góry