reklama
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
jutrzenka- a co ci tak smutno?
kasiamaj
mama 2007/2010
Aga-a co Ty jakaś "jasnowidzka" -czy cuś.....
;-)-na powietrze trzeba wychodzić.

jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Kasia czytalam, szukam w necie jaki to balsam, dzieki
Stefanka moje juz wykopane, ubrane, nakarmione mlekiem i lezy w lozeczku i bajke oglada wiec u mnie dalej nuda ;-)
Aga Ty te 7 km idziesz pieszo czy jedziesz
, a smutno mi bo sama jestem caly dzien a ja towarzyska kobieta jestem
chyba sobie Desperadosa otwoerze, a co przynajmniej smutki minal ;-)
Stefanka moje juz wykopane, ubrane, nakarmione mlekiem i lezy w lozeczku i bajke oglada wiec u mnie dalej nuda ;-)
Aga Ty te 7 km idziesz pieszo czy jedziesz

chyba sobie Desperadosa otwoerze, a co przynajmniej smutki minal ;-)
dobry wieczor,
przeczytalam wszystko coscie popisaly, ale jestem dentka i nie mam sily odpisac bo tak na prawde nie pamietam dokladnie kto co napisal :-
-
-( przepraszam
najgorsze jest to ze u nas temp +16 a ja zdycham
pojechalismy kupic dzis malemu buty i skonczylo sie na 28, niedlugo mnie dogoni

kurcze Paula ja tez czekam na streszczenie ksiazki bo jak mi tylko przejda bole to zaczynami odpieluchowywanie
ze smoczkiem zaczniemy pozniej, ja juz raz probowalam zabrac mu smoka do spania ale wtedy byl koszmar, a tak dzieki smokowi sam usypia w lozeczku, a jak wstaje rano to sam rzuca smoka do lozeczka i mowi SUPER,
bylismu tez dzis u D znajomego ktory ma konie, maly wylatal sie jak nie wiem, a najlepsze jest to ze zdarl sobie skore na wierzczu raczki i to dosc duza rana, ale twardziel nawet nie pokazal, dopiero ja w domu myje mu raczki a tu rana spoko nawet nie zaplakal
przeczytalam wszystko coscie popisaly, ale jestem dentka i nie mam sily odpisac bo tak na prawde nie pamietam dokladnie kto co napisal :-
najgorsze jest to ze u nas temp +16 a ja zdycham
pojechalismy kupic dzis malemu buty i skonczylo sie na 28, niedlugo mnie dogoni

kurcze Paula ja tez czekam na streszczenie ksiazki bo jak mi tylko przejda bole to zaczynami odpieluchowywanie
ze smoczkiem zaczniemy pozniej, ja juz raz probowalam zabrac mu smoka do spania ale wtedy byl koszmar, a tak dzieki smokowi sam usypia w lozeczku, a jak wstaje rano to sam rzuca smoka do lozeczka i mowi SUPER,
bylismu tez dzis u D znajomego ktory ma konie, maly wylatal sie jak nie wiem, a najlepsze jest to ze zdarl sobie skore na wierzczu raczki i to dosc duza rana, ale twardziel nawet nie pokazal, dopiero ja w domu myje mu raczki a tu rana spoko nawet nie zaplakal
kasiamaj
mama 2007/2010
Jutrzenko-no i cena ok -bo ja płaciłam 13zeta
i jestem zadowolona-szybko się wchłania i już po 1 użyciu widać różnicę.
a co Cie tak zasmuciło?-jeśli można....
i jestem zadowolona-szybko się wchłania i już po 1 użyciu widać różnicę.
a co Cie tak zasmuciło?-jeśli można....
jutrzenka
Kasia takie to mleczko?? a jak pachnie, ladnie
Mleczko intensywnie nawilżające NUTRI SENSITIVE NIVEA BABY - NIVEA
a my kapalismy kube w tym jak byl maly, jak pisalam pamietam ze taki sliski byl i trzeba bylo uwazac przy wyjmowaniu
Płyn do kąpieli z oliwką NUTRI SENSITIVE NIVEA BABY - NIVEA
Mleczko intensywnie nawilżające NUTRI SENSITIVE NIVEA BABY - NIVEA
a my kapalismy kube w tym jak byl maly, jak pisalam pamietam ze taki sliski byl i trzeba bylo uwazac przy wyjmowaniu
Płyn do kąpieli z oliwką NUTRI SENSITIVE NIVEA BABY - NIVEA
jutrzenka
Aga Ty te 7 km idziesz pieszo czy jedziesz, a smutno mi bo sama jestem caly dzien a ja towarzyska kobieta jestem
;-):-):-)
kasiamaj
mama 2007/2010
Jutrzenko-dokładnie takie 

pachnie fajnie.

reklama
jutrzenka
kto chce Desparedosa??? mam kilka ;-)