reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
no ale tylko na chwilkę wyszłam na podwórko....:-( -sierota...:tak:

Alex-z podnóżkiem nie będzie sie tak bał do tego kibelka,i potem do mycia rączek Ci sie przyda dla małego.
Jutrzenko-zapomniałam o Tobie...-kupiłam to mleczko z nivea dla dzieci intensywnie nawilżające i powiem Ci że bardzo fajna jest po nim skóra i od razu szybko wchłania.

dokupiłam dziś jeszcze Kubie majtasy w stonce ten 5-cio pak ale wziełam na 116 bo te na 110 co mu wzięłam to ma takie akurat...a tamte są troszkę lużniejsze.

a ja mam pytanie : czy wasze dzieci ssą jeszcze smoczki?

u nas smoczek poleciał do kosza w niedziele. Dzięki odkurzaczowi. Taka wymiana, za wyrzucenie smoczka dostanie do zabawy odkurzacz.
Bardzo potem płakał przy zasypianiu, ale zasnął w końcu bez. Na drugi dzień tylko poleciał zobaczyć czy może jeszcze uda się wydobyć smoczek ze śmieci i już więcej o nim nie wspominał.

I całe szczęście bo tez mieliśmy smoczek tylko do spania, ale ostatnio coraz częściej dopominał sie o smoczek w dzień.

Och żeby z pieluchami nam tak mogło pójść :-D

Filipek znów ma katar. Zielony jak trawka i kaszel mu się robi. Normalnie już nie wiem jak z tym walczyć -i psikam marimerem i odciągam. A on jak widzi fridę to uderza w straszną rozpacz. Poradźcie coś.
Poza katarem nie gorączkuje ani nic takiego. Rosną mu tylko zęby.

Biedny Filipek
Asia z doświadczeń mojej siosry: lekarze zawsze przepisywali na gluty antybiotyk, ale jak były same gluty a osłuchowo wszystko w porządku, to moja siostra nie podawała antybiotyku.
Podobno taki katar tez może być na tle alergicznym.

..to u nas trudno będzie-bo Kuba przez sen pije...i to ok pół litra.....:baffled::dry:

Kasia u nas skończyły się nocne popijawy jak smoczek z butelki został przegryziony. Nowego już nie kupiliśmy a z kubeczka Leniuszkowi nie chce się pić.

Paula gratki dla Julki

A w ogóle to ALOHA Wszystkim!

Zdrówka dla Chorowitków !
Przesyłam Wam zdrowotną energgię:

images

Ostatnia edycja:
Madziu-ale u nas Kuba z aventa pociąga.....z niekapka a tam ma plastikowy ustnik :baffled::dry:-on śpi i pije....nie wiem jak tak można ale widocznie to jest możliwe...
a jak mu nie dasz albo zabierzesz to wielki ryk i od razu pobudka.....

pomyślę...-ciężko będzie...on w nim w nocy i w dzień...jak z ulubioną zabawką wszędzie łazi....

załączyłam..i nie było widać -to skasowałam ;P

Ostatnia edycja:
Aloha :-D

Stefanka swietnie wygladasz :-D:-D

Asia drowka dla Filipka, my przy katarze to uzywamy fridy, kuba tez nie lubi i ucueka ale jakos dajemy rade. Z kroplami ostroznie, czasem jak widze ze mam bardzo zapchany nos to daje mu Otrivin. Poza tym tylko Olbas Oil :tak::tak:

Kasia uwazaj na siebie kobieto

co robicie? ja siedze sama i mi smutno i nudno :confused:

reklama
dzięki dziewczyny za odpowiedź w sprawie smoczka, spróbuję może sam wyrzuci go jakimś cudem:sorry2:
kasiamaj- a mówiłam żebyś z domu nie wychodziła:sorry2: uważaj na siebie:sorry2:

a ja mjutro nie idę do pracy bo nas totalnie zawiało i droga jest nieprzejezdna takie zaspy a do 7 rano na pewno nie odśnieżą zwłaszcza tego odcinka 7 km które mam do głównej drogi:sorry2:jestem uziemiona ... ale fajnie może uda mi się jutro pospać:sorry2: ale nie będę się napalć bo mi wyjdzie jak jutrzence:sorry2:

stefanka - Łukasz zrobił bardzo zdziwioną minę jak zobaczył twoją małpkę i cały czas powtrarza "mapa, mapa"

Do góry