reklama
Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
Stefanka yeah

Weroniczka
Klub grudniówek'07
Stefa błagam ja już pomysłów nie mam bo codziennie łapię sny moim chłopaczkom i wymyślam o czym są. A ja wiadfomo zawsze musi być o czymś innym

jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
ejj pijaczki
macie tego Desperadosa ale to juz ostatnio
macie tego Desperadosa ale to juz ostatnio

Weroniczka
Klub grudniówek'07
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
weroniczkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jutro masz takie plan
Stas : snilo mu sie ze mial magiczny samochodzik i on go zabral do miasteczka zrobionego z czekolady.
Tadzio : snilo mu sie ze robil ciasteczka i nagle przyszla do niego myszka mowiaca ludzkim glosem i okazalo sie ze myszka uwielbia gotowac i nauczyla go robic myszkowe ciasteczka ( krakersy )
Malgosia : snilo jej sie ze mamusia rozmawiala z mikolajem w sprawie prezentow dla dzieciakow
no to teraz mozesz cos wymyslic dla mnie !!!!!!!!!
jutro masz takie plan
Stas : snilo mu sie ze mial magiczny samochodzik i on go zabral do miasteczka zrobionego z czekolady.
Tadzio : snilo mu sie ze robil ciasteczka i nagle przyszla do niego myszka mowiaca ludzkim glosem i okazalo sie ze myszka uwielbia gotowac i nauczyla go robic myszkowe ciasteczka ( krakersy )
Malgosia : snilo jej sie ze mamusia rozmawiala z mikolajem w sprawie prezentow dla dzieciakow
no to teraz mozesz cos wymyslic dla mnie !!!!!!!!!
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Stefanka no to niech Ci się przyśni że Twój J jest cały ubrany w czekoladę i żeby go odzyskać musisz go wylizać

Ale żeby było fajniej to ta czerkolada wcale nie tuczy

jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))

reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Hmmmmm. To w takim razie on będzie migdałkiem w tym rafaello

Tytlko wtedy faktycznie możesz go zjeść. Ale przecież zawsze możesz się obudzić