reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula, mówiłam, że 3 dnia będzie przełom, aaa... Słuchaj starszych, hehehe;-);-);-)
A jakie te ochraniacze kupiłaś. Daj linka jak to z allegro,plissssssss

reklama
Paula super, że się udało. Twój sukces tym bardziej mnie motywuje i chyba wystartujemy od jutra:tak::szok: aż się boję:-D
i jakbyś miała chwilkę to napisz proszę w skrócie te wskazówki;-)

Aga Marcel miesiąc temu pożegnał się ze smoczkiem. Sam go wyrzucił a my powtarzaliśmy mu że nieba bo przezcież wyrzucił:-p Kilka razy wołał do spania i jak mocno płakał to ja mu dawałam i jak tylko zasnął to wyciągałam. Po kilku dniach już przestał wołac wogóle a teraz jak pytam czy chce smoka to mówi bleeeeeee:-D
Poszło bardzo gładko tym bardziej że Olivia ma smoka i myśałam że Marcel będzie jej podbierał:sorry2:
Weź Łukasza sposobem, niech sam świadomie go wyrzuci albo odda, powodzenia:-)

Kata wspólczuję koleżance:-( też dwa razy przez to przeszłam:-(

Jutrzenka ja dzisiaj spałam do 9:-p:-p R zaczynał lekcje później i wziął maluchy na dół żebym ja mogła się wyspac:tak: Pospałabym dłużej ale byłam z koleżankami na kawkę umówiona:-p:-D

Asiacur
mój Marcel nigdy nie chorował więc nie wiem co Ci poradzic, ale szczerze Wam współczuję:-(

No, to tyle co mój mały móżdżek zapamiętał. Buziaki dla reszty:-)

Hello!
U nas dzisiaj od rana Kaya wyjatkowo upierdliwa i szczerze mowiac nic mi sie nie chce...
Paula, to brawo dla Julci za pierwsze sukcesy! Na pewno sie uda calkowicie odpieluszyc:tak:
O odsmoczaniu sie nie wypowiadam, bo mloda nie uzywala nigdy....
Kurcze zycze zdrowka chorym... Wczoraj sie najadlam orzeszkow w pikantnej posypce i tak mnie zmulilo, ze cale popoludnie do wieczora zdychalam... A u Kayi moze tez zeby ida, bo normalnie przechodzi sama siebie... Dzisiaj goraczki nie ma jak narazie ale niegrzeczna jest i marudna ze szok:szok:....
Nie chce ktos dziecka pozyczyc na pare godzin????;-) U ludzi da sie z nia wytrzymac:-D

Jejciu ale mi burczy w brzuchu.... ide cos zjesc i kawusi sie napic, bo chyba dzisiaj zapomnialam sobie zrobic:baffled:
Milego!

jenyy ale mi sie nic nie chce!!!!!!!
cale szczescie jeszcze tylko 2 dni i ferie !!!!
ciesze sie bardzoo. bede siedziala non stop na BB z wyjatkiem czasu kiedy bede u alex !
weroniczka ale mialam sen!! snilo mi sie ze robilam te drozdzowki ale ciagle mi brakowalo jakis skladnikow i najlepsze jest to ze jednym z nich byla kasza jeczmienna ?!?!? i co powiecie??

nic nie robie, czekam az mi obiad zrobia.....:-) choc raz.... Widzisz , tak to jest, ze czlowiek musi w ciezka chorobe popasc, zeby mu ktos obiad zrobil....

reklama
Do góry