reklama
Paula21
Grudzień '07
alex3meyer
Matka gagatka
E no to Paula brawo dla Julci....

My tez w koncu musimy sie za to wziac.... tylko jak to zrobic jak Oliwiera nocnik w d... parzy....

sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Paula super, że się udało. Twój sukces tym bardziej mnie motywuje i chyba wystartujemy od jutra
aż się boję
i jakbyś miała chwilkę to napisz proszę w skrócie te wskazówki;-)
Aga Marcel miesiąc temu pożegnał się ze smoczkiem. Sam go wyrzucił a my powtarzaliśmy mu że nieba bo przezcież wyrzucił
Kilka razy wołał do spania i jak mocno płakał to ja mu dawałam i jak tylko zasnął to wyciągałam. Po kilku dniach już przestał wołac wogóle a teraz jak pytam czy chce smoka to mówi bleeeeeee
Poszło bardzo gładko tym bardziej że Olivia ma smoka i myśałam że Marcel będzie jej podbierał
Weź Łukasza sposobem, niech sam świadomie go wyrzuci albo odda, powodzenia:-)
Kata wspólczuję koleżance:-( też dwa razy przez to przeszłam:-(
Jutrzenka ja dzisiaj spałam do 9
R zaczynał lekcje później i wziął maluchy na dół żebym ja mogła się wyspac
Pospałabym dłużej ale byłam z koleżankami na kawkę umówiona

Asiacur mój Marcel nigdy nie chorował więc nie wiem co Ci poradzic, ale szczerze Wam współczuję:-(
No, to tyle co mój mały móżdżek zapamiętał. Buziaki dla reszty:-)

i jakbyś miała chwilkę to napisz proszę w skrócie te wskazówki;-)
Aga Marcel miesiąc temu pożegnał się ze smoczkiem. Sam go wyrzucił a my powtarzaliśmy mu że nieba bo przezcież wyrzucił

Poszło bardzo gładko tym bardziej że Olivia ma smoka i myśałam że Marcel będzie jej podbierał

Weź Łukasza sposobem, niech sam świadomie go wyrzuci albo odda, powodzenia:-)
Kata wspólczuję koleżance:-( też dwa razy przez to przeszłam:-(
Jutrzenka ja dzisiaj spałam do 9

Asiacur mój Marcel nigdy nie chorował więc nie wiem co Ci poradzic, ale szczerze Wam współczuję:-(
No, to tyle co mój mały móżdżek zapamiętał. Buziaki dla reszty:-)
Hello!
U nas dzisiaj od rana Kaya wyjatkowo upierdliwa i szczerze mowiac nic mi sie nie chce...
Paula, to brawo dla Julci za pierwsze sukcesy! Na pewno sie uda calkowicie odpieluszyc
O odsmoczaniu sie nie wypowiadam, bo mloda nie uzywala nigdy....
Kurcze zycze zdrowka chorym... Wczoraj sie najadlam orzeszkow w pikantnej posypce i tak mnie zmulilo, ze cale popoludnie do wieczora zdychalam... A u Kayi moze tez zeby ida, bo normalnie przechodzi sama siebie... Dzisiaj goraczki nie ma jak narazie ale niegrzeczna jest i marudna ze szok
....
Nie chce ktos dziecka pozyczyc na pare godzin????;-) U ludzi da sie z nia wytrzymac
Jejciu ale mi burczy w brzuchu.... ide cos zjesc i kawusi sie napic, bo chyba dzisiaj zapomnialam sobie zrobic
Milego!
U nas dzisiaj od rana Kaya wyjatkowo upierdliwa i szczerze mowiac nic mi sie nie chce...
Paula, to brawo dla Julci za pierwsze sukcesy! Na pewno sie uda calkowicie odpieluszyc

O odsmoczaniu sie nie wypowiadam, bo mloda nie uzywala nigdy....
Kurcze zycze zdrowka chorym... Wczoraj sie najadlam orzeszkow w pikantnej posypce i tak mnie zmulilo, ze cale popoludnie do wieczora zdychalam... A u Kayi moze tez zeby ida, bo normalnie przechodzi sama siebie... Dzisiaj goraczki nie ma jak narazie ale niegrzeczna jest i marudna ze szok

Nie chce ktos dziecka pozyczyc na pare godzin????;-) U ludzi da sie z nia wytrzymac

Jejciu ale mi burczy w brzuchu.... ide cos zjesc i kawusi sie napic, bo chyba dzisiaj zapomnialam sobie zrobic

Milego!
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
jenyy ale mi sie nic nie chce!!!!!!!
cale szczescie jeszcze tylko 2 dni i ferie !!!!
ciesze sie bardzoo. bede siedziala non stop na BB z wyjatkiem czasu kiedy bede u alex !
weroniczka ale mialam sen!! snilo mi sie ze robilam te drozdzowki ale ciagle mi brakowalo jakis skladnikow i najlepsze jest to ze jednym z nich byla kasza jeczmienna ?!?!? i co powiecie??
cale szczescie jeszcze tylko 2 dni i ferie !!!!
ciesze sie bardzoo. bede siedziala non stop na BB z wyjatkiem czasu kiedy bede u alex !
weroniczka ale mialam sen!! snilo mi sie ze robilam te drozdzowki ale ciagle mi brakowalo jakis skladnikow i najlepsze jest to ze jednym z nich byla kasza jeczmienna ?!?!? i co powiecie??
alex3meyer
Matka gagatka
tyle powiemy, ze pojechane sa te Twoje sny....
;-) a na bb mozesz siedziec nawet jak bedziesz u alex.....

alex3meyer
Matka gagatka
nic nie robie, czekam az mi obiad zrobia.....:-) choc raz.... Widzisz , tak to jest, ze czlowiek musi w ciezka chorobe popasc, zeby mu ktos obiad zrobil....
reklama