reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasia- wiesz, zalezy ile tej oliwki wlejesz.... moj maly mial taka lekko moze raczej natluszczona skorke po takiej kapieli, ale nie jakas tlusta czy cos... mnie sie wydaje ze mozesz sprobowac....:tak::-)

reklama
a co te moje dwa dziki nie dotarły jeszcze do Ciebie???:-p:-p:-p
może też Cię zakręcą.....:confused::cool2:

o..a jak jesteśmy już przy zwierzakach...to jak dziś jechaliśmy do dziadków to na polu stały sarny-biedne takie po brzuch w śniegu...ciężko było im się ruszać .....w tych zaspach.

drogie to jest??? i jak to wygląda???
moze w necie znajdę..żeby wiedzieć czego szukać???

o już mam.

znalazłam fajny jeden nawet -ale cena 95zł.:szok:

Ostatnia edycja:
znalazłam też fajne do skóry atopowej....dla Kubka -tylko fakt cena spora.
ale zobaczymy-zapytam kumpelę w aptece....czy mają i jak ceny???

Paula-paaaa.
Magda-dzięki.

też zaraz bedę leciała-bo muszę trochę brzuch położyć bo mi twardnieje...:sorry2:

paulaaaa nieeeeee !!!!!!!!! masz zakaz !!
stop-704788.jpg

reklama
Witajcie wieczorową, alibo nocną porą:-)

Kasiamaj, ja też używałam mustelli, super, ale fakt - drogie. A co do kosmetyków w ciąży - to taj jak pisała Alex (?) nie można z wit. A i kwasami owocowymi. A przeciwko cellulitowi używałam i nic mi się nie stało, a tym bardziej Fifkowi. Więc jako lekarz, hehehe;-), nie widzę przeciwwskazań.

Wie ktoś, Kacha już doma? Ciekawe jak tam jej maleństwo.:-)

Do góry