reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasia- ja kiedys czesto zamawialam z Avonu, ale teraz gdy tu mieszkam, to juz nie.... nawet nie wiem co tam teraz w katalogach jest....:sorry2:
A kremy to ja tutejsze stosowalam i od razu ulge tez przynosily,a bywalo ze strasznie sie po brzuchu drapalam.... Ale z tych polskich sie nie znam, wiec ciezko mi pomoc. Ja jedynie slyszalam, ze kosmetykow z witamina A nie powinno sie stosowac....:dry:
Paula- hi hi biedna Jula, chciala sobie w mokrych gatkach polatac, a babcia nie dala.....:-D:-D:sorry2:

reklama
i co dawało jakiś skutek??? my olewaliśmy Kubie Emolium...ale sama sobie tego nie wleję bo bym musiała całą butlę na raz wlać...żeby coś było widać :-D bo ja nie taka kruszynka i żeby sie te emolienty czy jak im tam na mnie okleiły to sporo bym musiał nalać :-D

no tak..ale tego to ja raczej tu chyba nie dostanę.....

z Kuba nie maiałam ani jednego rozstępa na brzuchu...tylko na cyckach minimalnie,mam nadzieję że teraz też tak będzie???:sorry::tak::-)

hmm dziwne rzeczy cie kreca kasiu maj
w kazdym razie ja dziekuje
dostaniesz mustela kosmetyki bo ja je z francji sciagalam a polecila mi je kolezanka ktora kupowala w polsce

reklama
moja siostra mi zawsze zachwalała oliwkę na wilgotną skórę. U niej to rzeczywiście zdało egzamin. Ja niestety dostaje dziwnych swędzących krostek po oliwkach :baffled:
ja na moją przsuszoną skórę wynalazłam mleczko Garnier z Hydro-Urea i to jedyne co mi pomaga przy mojej niesystematyczności ;-)

Stefanka wiem i dzięki :tak:

Do góry