reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasia chyba nie powinno się używać takich na cellulit, takich ujędrniających typu fit... Ale nawilżające to raczej swobodnie...

Stefanko mąż niestety dziś koło południa pojechał ;-) ale w sobotę znów przyjedzie :tak:
A dziecię moje.. śpi.:tak::-) Ja wyszłam do sklepu po zakupy a Julcia została z mamą moją i nie chciała założyć suchych majteczek po wpadce siuśkowej :-D tak się awanturowała i popłakała że usnęła. A chlipała ze dwie godziny przez sen... :-D
Już śpi spokojnie ;-)

hmm... poza tym właśnie rozwiesiłam własnie na suszarce malutkie galotki mojego dziecka:-D

Cudna taka dupka bez pampka... :-):-):-)

reklama
Paula-no nie chodziło mi o takie na cellulit :no: -tylko nawilżające i to np.bardzo nawilżające -bo wysycham......:-:)-p:sorry2:

a galotki...no fajne....ja zakupiłam te o których pisałam że mają w biedronie z autkami to Kuba teraz sobie zagląda w spodnie i woła o...bum-bum..:-D:-D:-D

hello

Stefanka zawsze lepiej miec jakis powod zeby sie poswiecic i kupic alho niz po prostu miec pociag do niego i musu kupowac :-p:-p.

Kasia super ciesze sie razem z Wami :tak::tak:, ja uzywalam Ziajki i nic wiecej

a ja dzis jechalam na sankach :-D:-D:-D poszlismy do R brata bo cos im tam w kompie robil, posiedzielismy do po 20 i jak wracalismy to R mnie i kube nma sankach ciagnal. Wszystko fajnie tylko waskie to oparcie w sankach i troche sobie bioderka pogniotlam ;-):-D:-D:-D

u mnie juz znowu fajnie, w kominku sie pali :tak::tak::tak:, ach jak ja to lubie, jedyna radosc z tej calej zimy :tak::tak::tak:

co robicie????????

Kasia wiem że nie o takie na celulit pytałaś ale myślę że generalnie tych nie powinno się używać.
a podobno nie wszystkie balsamy można używać :baffled::zawstydzona/y:
Dlatego napisałam co sądzę. :sorry2:
Ja używałam duuużo zwykłego kremu Nivea, oliwki Johnsona (takiej co się na mokrą skórę stosuje-rewelka) i takich ciążowych Ziaja i Perfecta-> ten lubiłam bardzo :tak:

Jutrzenka też lubię jak się pali... te płomienie zza szyby :tak::-)

Paula-i ok ;-)bo właśnie chciałam żebyście się wypowiedziały....:tak:
z tą oliwką to może być dobre...nigdy tak nie stosowałam,bo zawsze była dla mnie z tłusta...
ja też miałam właśnie tą perfecta mama na nogi.-i bardzo ją chwaliłam,taka ulga zawsze po posmarowaniu.
Jutrzenko-no ja tez miałam tą ziajkę rozstępowa.:tak:

zamawiacie kosmetyki z AVONU????
mam przyniosła katalog z racy bo taka jedna babka się tym zajmuje u nich...hmmm ciekawe rzeczy są w tym katalogu..może coś zamówię????
jakąś szminałkę.....choć używam rzadko -ale co tam.....

reklama
Jutrzenka po kąpieli nie wycierasz się ręcznikiem tylko smarujesz oliwką.:tak::-)
Woda pięknie się wchłania :tak: I dzięki temu sposobowi lepiej nawilża się skóra ;-):-)
Ja miałam taką z różowym korkiem :tak:

Kasia ja z AVONu uwielbiam perfumy bo baaardzo długo pachną. A kosmetyki typu balsamy żele pod prysznic, szampony, kremy itd jakoś w mi nie pasuja... zwłaszcza jakością choć do wybrednych nie należę. ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry