ja wpadam dzisiaj jak po ogień i piszę na raty bo młoda nie spała w dzień i nie miałam kiedy się odezwać. a teraz z racji kąpieli mam kilka minut ;-)
viki gratuluję podjęcia decyzji! widzisz jak szybciutko poszło :-)
a już miałam ci pisać morał z bajki o 3 świnkach, którą czytam kindze: zawsze kierujcie się sercem ale uważajcie na to co podpowie wam głowa ;-) i choćbyście szukali dalej to i tak TEN chodziłby wam po głowie ;-)
to teraz ikea stoi przed wami otworem w urządzaniu byłaś już? ;-)
asia czytałaś "samochodzika"? :-) fifi będzie miał na przyszłość ;-)
paula ja chcę ja! mam głód ciastowy ostatnio
baśka ja nad tymi twoimi nazwami to po nocy nie śpię kiedyś się obudziłam o 4 rano a że zasnąć nie mogłam to zaczęłam myśleć ;-) tylko nie miałam kartki pod ręką i parę mi uleciało rano :-(
z angielska (jakbyś się uparła):
bacha shop
bacha top
bacha trendy (z dowolną modyfikacją imienia)
lux styl
po polsku:
bądź na czasie
modnie i wygodnie (alex ;-))
coś dla ciebie
grosik (ze względu na niskie ceny ;-))
moda dla ciebie (ale to pospolite)
wyszukiwarka (ze względu na szeroki asortyment gdzie każdy może wyszukać coś dla siebie ;-))
modna szafa
z podpatrzonych u mnie w mieście ;-)
kop-ciuszek
tani armani
to takie luźne propozycje - jak coś mi jeszcze zaświta to napiszę
chodzi o to żeby nazwa była prosta, łatwa do wymówienia (nawet dla starszych pań ;-)), zaskakiwała no i dobrze się odmieniała (bo jak powiesz? idziemy do barbara fashion? sama nazwa ciekawa ale trudna :-()
viki gratuluję podjęcia decyzji! widzisz jak szybciutko poszło :-)
a już miałam ci pisać morał z bajki o 3 świnkach, którą czytam kindze: zawsze kierujcie się sercem ale uważajcie na to co podpowie wam głowa ;-) i choćbyście szukali dalej to i tak TEN chodziłby wam po głowie ;-)
to teraz ikea stoi przed wami otworem w urządzaniu byłaś już? ;-)
asia czytałaś "samochodzika"? :-) fifi będzie miał na przyszłość ;-)
paula ja chcę ja! mam głód ciastowy ostatnio
baśka ja nad tymi twoimi nazwami to po nocy nie śpię kiedyś się obudziłam o 4 rano a że zasnąć nie mogłam to zaczęłam myśleć ;-) tylko nie miałam kartki pod ręką i parę mi uleciało rano :-(
z angielska (jakbyś się uparła):
bacha shop
bacha top
bacha trendy (z dowolną modyfikacją imienia)
lux styl
po polsku:
bądź na czasie
modnie i wygodnie (alex ;-))
coś dla ciebie
grosik (ze względu na niskie ceny ;-))
moda dla ciebie (ale to pospolite)
wyszukiwarka (ze względu na szeroki asortyment gdzie każdy może wyszukać coś dla siebie ;-))
modna szafa
z podpatrzonych u mnie w mieście ;-)
kop-ciuszek
tani armani
to takie luźne propozycje - jak coś mi jeszcze zaświta to napiszę
chodzi o to żeby nazwa była prosta, łatwa do wymówienia (nawet dla starszych pań ;-)), zaskakiwała no i dobrze się odmieniała (bo jak powiesz? idziemy do barbara fashion? sama nazwa ciekawa ale trudna :-()