reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ja wpadam dzisiaj jak po ogień i piszę na raty bo młoda nie spała w dzień i nie miałam kiedy się odezwać. a teraz z racji kąpieli mam kilka minut ;-)
viki gratuluję podjęcia decyzji! widzisz jak szybciutko poszło :-)
a już miałam ci pisać morał z bajki o 3 świnkach, którą czytam kindze: zawsze kierujcie się sercem ale uważajcie na to co podpowie wam głowa ;-) i choćbyście szukali dalej to i tak TEN chodziłby wam po głowie ;-)
to teraz ikea stoi przed wami otworem w urządzaniu :-D byłaś już? ;-)
asia czytałaś "samochodzika"? :-) fifi będzie miał na przyszłość ;-)
paula ja chcę ja! mam głód ciastowy ostatnio :-p
baśka ja nad tymi twoimi nazwami to po nocy nie śpię :-D kiedyś się obudziłam o 4 rano a że zasnąć nie mogłam to zaczęłam myśleć ;-) tylko nie miałam kartki pod ręką i parę mi uleciało rano :-(

z angielska (jakbyś się uparła):
bacha shop
bacha top
bacha trendy (z dowolną modyfikacją imienia)
lux styl

po polsku:
bądź na czasie
modnie i wygodnie (alex ;-))
coś dla ciebie
grosik (ze względu na niskie ceny ;-))
moda dla ciebie (ale to pospolite)
wyszukiwarka (ze względu na szeroki asortyment gdzie każdy może wyszukać coś dla siebie ;-))
modna szafa

z podpatrzonych u mnie w mieście ;-)
kop-ciuszek
tani armani :-D

to takie luźne propozycje - jak coś mi jeszcze zaświta to napiszę :tak:
chodzi o to żeby nazwa była prosta, łatwa do wymówienia (nawet dla starszych pań ;-)), zaskakiwała no i dobrze się odmieniała (bo jak powiesz? idziemy do barbara fashion? :sorry: sama nazwa ciekawa ale trudna :-()

reklama
Ranyyyyyy ja już nie wytrzymam. R wierci bo ma pare rzeczy do powieszenia a Marcel marudzi bo się boi i ciągle wisi mi na nodze

kuba tez sie boi :sorry:

A my wczoraj walczyliśmy z pokojem małego i wreszcie jest gotowy. Po niedzieli jeszcze tylko jakaś komoda na ubranka i łóżko przeniesiemy z dołu i już będzie na piko belo

to czekamy na efekty :tak:

Hehe Viki to w ramach parapetówki urządzimy zlot u Ciebie... hehe masz taką dużą działkę że w razie czego namioty rozbijemy

zgadzam sie na zlot u mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hehe zlot jak zlot ale na parapetowke to juz nawet wymyslilam. Np ja Paula i Asia spotykamy sie w Wawie i jedziemy autobusem do Viki :-D:-D:-D. Grzechotka i
Kata maja rzut beretem i impreza gotowa. ojjj ale by sie dzialo :-D:-D:-D

zgadzam sie na zlot u mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na 99% kupujemy..teraz tylko musimy zalatwic sporo formalnosci....echhh

ooo to Łodz bedzie miejscem zlotu :-), znajdz nam tylko jakies schronienie na nocleg i jedziemy.
I po cichu gratuluje zeby nie zapeszyc

Kata Ty to masz glowe :tak:, ale sypiesz propozycjami

i tyle narazie ide ale wroce

ja tez jestem! ale nie bardzo moge pisac bo juz od jakiego czasu mam tak ze jak pisze to mam jakby zwolnione tempo czyli musze czekac chwilke zeby mi literka wyskoczyla nie wiem czy dobrze wytlumczylm ?? do tego lterki jakby sie nie wystukuja i mam ten problem piszac tylko na forum bo myslalam zee too lapek ale nieeee

Witam was

Viki gratuluje wam z całego serca że wam się udało znaleź wasz wymarzony dom ;-) też czekam na foteczki

Grzechotko przykro mi czytać że Kubuś tak choruję on to się bidulek na cierpi mam nadzieje że uda wam się tego cholerstwa po zbyć

KasiaMaj ja już zapomniałam jak smakuję prawdziwe wieski miesko bo to co mamy tu to widać i czuć że pędzone aby jak najszybciej urosło a dużo płacicie u siebie za połówkę świniaka pytam z ciekawości
Przykra sprawa z twoją koleżanka mam nadzieje że wszystko będzie u niej w porządku

Sylwia u mnie też Madzia boi się wiertarki i piły mechanicznej aż się trzęsie ze strachu

Kacha jak tam twój kaszel mam nadzieje że już przeszedł ci

Nie odzywałam się bo dzieciaki siedziały w domu prawie 2 tyg. bo złapały jakąś infekcję i one mi okupowały kompa a jak mąż wraca z pracy to on przeważnie siedzi a ja wieczorami nie mam już siły nawet wam odp. bo padał na ryja dosłownie no i przeważnie wracam z pracy o 22 wiec myślę tylko o prysznicu i łóżku bo muszę rano wstać aby dzieciaki do przedszkola naszykować. Ostatnio nie mogę sobie czasu zorganizować

hej
ja się tylko witam, bo jakaś zmęczona:confused2: jestem. Łukasz dziś nie spał w dzień :no::no:
wczoraj zaczęłam pisać posta ale maluch się obudził i go nie zdążyłam nawet zapisać bo m. zajął komputer i już mi się drugi raz nie chciało pisać:zawstydzona/y:
wczoraj rozpoczęłam porządki przedświąteczne uprałam firanki., umyłam okna a dziś powiesiłam firanki już pachnie świętami:-)

nadal nie mogę znaleźć prezentu na mikołaja dla M. chrześniaka :no::no::no:

jutro więcej napiszę dziś już wysiadam........:confused2:pa

Hej!!!

Viki ok... zapamiętamy to sobie... :rofl2::-D

Kata już wysłałam szarlotkę :rofl2::-p:-D

Jutrzenka masz wyobraźnie... ale i całkiem ciekawy pomysł :-D

Anetka ja co prawda nie Kasiamaj :rofl2:ale też biorę 3 razy w roku prosiaczka z mama na pół. Zazwyczaj taki do 100kg, nie pasiony świaństwami, mięsko rewelacja, i chudziutki. za całego wychodzi zazwyczaj 500zł ;-) baaardzo się opłaca... :tak: za 250zł mam całą zamrażarkę mięcha. No i nie ma porównania z tym sklepowym ;-)

Stefanka wiem o co chodzi... może wina internetu... ;-)

Aga a ile ten chrześniak ma lat? może coś pomożemy... ;-)

stefcia może masz przeciążony komp? :sorry: albo jakieś aktualizacje się ściągają i spowalniają pracę? wiem o co ci chodzi - u mnie nieraz się tak dzieje jak np. nie wszystko się uruchomiło i coś tam w tle chodzi - nie instalowaliście ostatnio czegoś nowego?

hej
u nas niedziela minęła na odwiedzaniu-byli u nas moi rodzice a potem my pojechaliśmy do moich dziadków
i tak dzień zleciał.
ale się objadłam frytek na obiad i teraz się męczę......mój maż paraduje tu koło mnie na golasa.....:-D:-D:-D-ale się uśmiałam....mówię mu że dobrze że kamery nie mamy....i że nie ma takiej możliwości że Wy widzicie...:-D:-D:-D:-p

idę zobaczyć co działo się u Was.

reklama
Do góry