reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hejka!

Viki, gratulacje.:tak::tak:
Jutrzenka, Ty to pomysłowa jesteś,ho ho...
Paula, no to będziecie mieli co jeść i Kasiamaj też, heheh...
Grzechotka, zdrówka dla Kuby.
Kata, czytałam, ale daaaaaaaaaawno temu. I chętnie przypomnę sobie. Pamiętam filmy lepiej niż książki.
Aga, u nas cały weekend bez popołudniowej drzemki. Miałam dość.

Nie wiem co jeszcze. Jutro już poniedziałek. Nie chce mi się iść do pracy jak nie wiem co.A w pon. i wt. czeka mnie zapierdziel jak nie wiem.

reklama
kata ja mam 4 giga ramu wiec to nie komp! i dzieje mi sie tak tylko na forum...jak chce napisac dluzszego posta to po chwili sie to zaczyna dziac...nie wiemco to moze bycc ale sie wkurzamm
anetka i kal.aga fajnie ze wpadlyscie dac znac co u was :))

no to poczytałam
i tak....z tego co pamiętam
Alex-to wpadaj poczęstujesz się.
Jutrzenko-ciesze sie że imprezka udana-i jak brzusio???
Viki-oby wszystko było ok :tak:-trzymam kciuki.-fajnie że znależliście coś co Wam się podoba.
Grzechotko-dzięki za życzenia-zdrówka dla Kubusia.
Stefanko-w końcu niedziela-to mogłaś sobie pospać :-D:-p
Sylwia-jak wiercenie-już Marcel się nie boi???
Baśka-dziękuję-tak miałam wczoraj ur.fajnie że pokój zrobiony.
Anetko-to teście kupowali-ale mogę zapytać-może J wie ile dali...jak wróci z dołu to zapytam -już wiem...świnka była "domowa"od gospodarza -chudziutka-4 zł kg.w sumie wyszło ok.700zł za całego.łącznie z zabiciem.
Aga-u Was już święta...kurna a ja w polu...tyle jest do zrobienia....a ja mam leżeć-brrrr.
Asiu-życzę Ci lekkiego tygodnia w pracy.

Ostatnia edycja:
kasia maj a ja mam miec ciezki tydzien w pracy ?? jak mozesz ?? placzeeeeeeee
a ze swinek to moge morska zalatwic tylko :))
mdli mnie na widok urbanskiej...to chyba jej zaleta co jutrzenka hhhe

Ostatnia edycja:
Witam z wieczorka:-)

Marcel miał strasznie marudny poranek ale później już się rozkręcił na szczęście:-) Popołudniu pojechaliśmy do sklepu i mi akumulator piardł:szok::wściekła/y: Na szczęście R miał jechac z bratem na lekcje więc był swoim samochodem i mi naprawił bo jakby go nie było to ugrzęzłabym tam na dobre bo jak się okazało nie wzięłam tel:wściekła/y:
Jak dobrze, że ten dzień już się kończy:sorry:

Stefanka
ja to samo mam na gg:wściekła/y:
Kasiamaj sprzątenie nie zając, nie ucieknie, Ty lepiej leż:-)
Viki suuuuuuper, pewnie już chciałabyś się przeprowadzic?;-):-)
Kata hehe tani armani:-D:-D:-D:-D:-D
Asia a ja ciągle jakoś nie potrafię sobie wyobrazic Ciebie biegającą przed tablicą:-D Jak pomyślę o nauczycielu to kajarzą mi sie Ci z mojej szkoły czyli "starsi" a my przecież ciągle takie młode:-D
Jutrzenka przecież muszą podkręcic nerwową atmosferę, żeby więcej smsów było
Paula wpadłabyś może zrobic mi odrosty??;-) Jutro idę młodego opitolic, pewnie znowu będzie ryk:sorry: ale już muszę bo mu grzywka do oczu wchodzi a spinką przecież nie przypnę:-D
Aga no właśnie, ile chrześniak ma?? I ile masz czasu??

huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wygrala muchaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
viki juz ide...

a mnie dalej boli aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa
krzycze glosniej niz Stefanka ze szczescia ;-). Kurde boje sie ze to jakas grypa, R jadl caly dzien to co ja i jemu nic nie jest :no:

Viki jak wrazenia po Metrze???

reklama
Do góry