reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
a my już w domku-prosiaczek w lodówce-więc jest co szamać :-D:-D:-D
może któraś ma ochotę na świeżynkę :-D:-p-to zapraszam.:tak:

kurcze moja kumpela (w moim wieku) miała dziś wypadek...wracała do domu i walnęła w drzewo...wycinali ją z samochodu-potem przyleciał helikopter i zabrał ją do szpitala woj.-nie wiem co z nią-akurat tak się złożyło że strażak który ją wycinał to też nasz kumpel ze szkoły-powiedział tyle że miała coś z nogą...i połamaną miednicę...
w jakim jest teraz stanie nie wiem....

Kuba właśnie zasypia-to mamy z J wieczorek dla siebie-no chyba zę mężuś mi padnie-bo go świnia zmęczyła :-D:-p:-p

a co Wy porabiacie???
balujecie pewnie..."ostatkowo"....:-):-):-)

Hejka :-)
Ja nic nie robie..... ogladam tv.... nuda..... Ale poczestuj Kasia swiniaczkiem.....:tak::tak: ja uwielbiam miesko.... Wiecie co, ja nie moglabym byc wegetarianka, ja po prostu kocham mieso.....:-):laugh2::sorry:

edit: Acha zapomniala jutrzence wczesniej napisac... wiesz jutrzenka, my odzyskalismy te zdiecia z twardego..... ufff, ale ulga!:)

Ostatnia edycja:
dobry dobry ;-):-)

uff padam, goscie poszli ok 21:30, kub a caly czas sie pieknie bawil, pojadal ze stolu a to chlebka, a to wedliny, potem ogorka i chipsa nawet dostal. Wyszalam sie, mial dzin dziecka bo poszedl spac bez mleka, mycia. Tylko mu ppieluche zmienilam i spodnie zdjelam :-D:-D.
Byl u nas R kolega z pracy z zona i corka 5 letnia. Kuba po prostu mnie zauroczyl. Slicznie sie bawil, nie bylo nawet sekundy zeby cos Kasi zabieral czy nie chcial dac. A jak pna klaskala czy sie wyglupiala to on tez. No mowie Wam jestem mega dumna z mojego synka

Ja teraz sobie jeszcze lampke martini na dobry sen pije i zaraz ide spac bo moje chlopaki juz spia :-)

Asia ja w tesco na tej nocy to tylko kupilam barbi dla R chrzesnicy. W carrefourze kupilam kubie 2 prezenty od mojej mamy i R drugiej chrzesnicy film i plyte z muzyka z Hannah montana. I dostalam bony na 80 zl bo przekroczylam 200 za zakupy. Warto bylo.
A reszte to wczoraj w Realu kupilysmy ale napisze jutro na zabawkach bo nie mam dzis sily

Viki jak chatka??, jest wiatrolap :-D:-D:-D,

i tyle bo mi sie nic nie chce, nie wiem czy dopije to martini bo jakos wymiekam

edit

Alex o to super, my mielismy tam malo fotek bo to byly pierwsze zdjecia jak mielismy cyfrowke, to kilka ladnych lat temu bylo i nie bylo tego az tak duzo wiec jakos to przezylam i nie oddawalismy dysku nikomu do odzyskania. Ale ciesze sie ze Wam sie udalo

Ostatnia edycja:
heloł

kurka no nie chce zapeszać....
ale dom zajebisty....

musimy sie dzis przespac z mysla o nim i jutro podejmiemy decyzje....

jutrzenka, to dom 2 letni, w zasadzie cały wykonczony..troche z zewnątrz trzeba porobic , tzn wykonczyc taras, wylozyc troche kostki itp...ale w srodku generalnie wiekszość w naszym stylu, kuchnia w zabudowie z wszystkimi sprzetami łazienki cudne parkiety, kafle itp..wszystko nasz styl.
pewnie z czasem cos pozmieniamy bo w jednym pomieszczeniu jest zrobiona pralnia a mi to generalnie nie jest potrzebne.....wolałabym tam pokoj zrobic, ale tak poza tym to super.
działka 950 m ogrodzona, przy ogrodzeniu ci ludzie posadzili rok temu 150 tuji(nie wiem czy tak to się pisze hehehe)
tak ze na serio wszystko zadbane i eleganckie.
wlascicielami sa prawnicy ktorzy sprzadają dom bo mają chorych rodziców ktorymi muszą sie opiekowac a mieszkają na drugim koncu lodzi w domu 300 m tak ze przeprowadzą sie do nich.

dom jest za łodzią, w zasadzie to taka wies troche, ale generalnie nie daleko od miejsca w ktorym teraz mieszkamy. np do szkoly damiana mielibysmy 6 min samochodem tak ze spoko.

fotek wam nie pokaze narazie ...na stronie biura jest tylko kilka ale nie oddaja w pelni rzeczywistosci.tak ze jak sie zdecydujemy to wtedy wam pokaze:-)

Ostatnia edycja:
ja juz go znalazlam :)
ale zdjecia naprawde lipne. chociaz troszkekuchni widac to fajne kolory. pozdejmujesz te paskudne firanki bedzie super !!

hehe no wlasnie stefanka, po tych zdjeciach na stronie srednio to wygląda, ale ja mialam inne fotki na mailu i byly tez z zewnatrz - bo tam nie ma.
i generalnie w rzeczywistosci wygląda to o niebo lepiej:-)

tak wogole to dzien dobry:-D

reklama
hej i ja się wreszcie pojawiłam :-D:-D:-D
brak mi troche czasu zabiegana jestem strasznie a do tego kuba znowu chory jest tym reazem zapalenie płuc :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja juz siły na niego nie mam od 15 październikja to juuz 3 antybiotyk dostalismy juz skierowanie do pulmonologa bo przeciez on przechodzi z zapalenia w zapalenie :crazy:
dzis moja mama przyjeżdza żeby z kubusiem posiedzieć przez tydz bo my juz nie możemy zwolnień brać

viki tak więc znowu nici z naszego spotkania ale trzymam kciuki za dom :-D:-D:-D
kasiamaj sto lat na urodzinki :-D:-D:-D
dla wszystkich buziaki

Do góry