reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzien dobry

Asia lomatko wspolczuje :szok::szok:, my dzis pospalismy do 7:30.

Stefanka blad, u mnie w wiatrolapie to przeciez wiatr huczy :-p:-p:-p

Moja nowa praleczka wlasnie jest uruchomiona na pustym wsadzie w celu jej oczyszczenia i zaraz bede robic pranie :-):-):-) ale sie ciesze, juz sie doczekac nie moglam bo mam tyle brudow ze sie w koszu nie miesci :no::no::no:. Tylko najgorsze to prasowanie potem :sorry::sorry:.

zamowilismy drewno do kominka bo codziennie palimy i juz sporo nam zeszlo, do konca roku by wystarczylo ale na cala zime nie :no:. Facet mial byc 30 min temu ale zadzwonil ze mu sie kolo w samochodzie urwalo jakis 1 km od nas i czeka na kogos kto mu to przewiezie do nas. To ma chlop pecha.

ide zrobic sobie herbatke, milego dzionka.

reklama
Hej Weroniczka, kurcze wspolczuje, wiem co czulas ja tez sobie zaraz wyobrazam najgorsze jak dzwonie do R a on nie odbiera a wiem ze powinien juz byc :no::no::no:.

hejo Asia

oglaszam ze wstalam :)
weroniczko wspolczuje!! faceci nie maja wyobrazni...
asiuu ty ranny ptaszkuu :) nie powiem ci o ktorej G wstalaa...
jutrzenko slyszalam ze wiatr to juz tam zawraca tylkoo jak sie zorienuje ze wrony juz dawno to zrobily :)

dzien dobry
a ja dzis cały dzien bede gotowac juz miesko wyjete mam zamiar zrobic gołąbki(JUTRZENKA:) ) i bigosik i jeszcze na obiadek mezusiowi mielone:))

Elcia ja tez mam dzis golabki :tak::tak::-):-), ja uwielbiam R tez i kuba tez zjada az mu sie uszy trzesa :-D:-D:-D. A czemu dla meza robisz mielone, on nie lubi golabkow ???

I musze za tydzien kupic kapuste i miesko i znowu zrobic wiecej i zamrozic bo dzis ostatnie wyjelam z zamrazalki.

kurcze ja wlasnie wrocilam z poczty bo musialam odebrac paczke.
tez bym ugotowala bigos ale nie umiem :( zawsze mi za kwasny wychodzi...
ale cos bym dobrego jutro ugotowalaaa ooo moze takie nalesniki z pieczarkami ala paszteciki ??
chyba zrobie krokiety z pieczarkami...ale nie wiem czy mozna dodac do nich grzybow bo mam duzo suszonych lesnych i nie wiem co z nimi zrobic ??

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczynki ;-)
U nas niestety zamiast być lepiej to jest coraz gorzej chyba. Już przez tą chorobę nie mam sił. Chodzę, kaszlę, duszę się i przy każdym ataku kaszlu mam wrażenie, że Młoda zaraz wyskoczy :-(Oliś też kaszle co raz bardziej i boję się (odpukać w niemalowane), żeby znowu nie przerodziło się to w zapalenie płuc. Wczoraj myślałam, że padnę na zawał, bo przez ten katar Młody dostał jakiegoś krwotoku z nosa, obawiam się, że przy czyszczeniu noska mogłam mu coś tam uszkodzić :-( Nie mam normalnie siły, na dodatek od dobrych kilku dni leje jak z cebra, wiatr straszny i ta pogoda mnie dobija, jeszcze kilka takich dni i obawiam się, że wpadnę w depresję :-( Dobrze, że chociaż Olisiowi mimo choroby humor dopisuje, bawi się w najlepsze i ma gdzieś, że od czasu do czasu jakiś glut mu z nosa wyjdzie ;-)
Życzę Wam Dziewczyny udanego i zdrowego weekendu :tak:

Do góry