reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ide i ja, juz nie mam sily siedziec

Dobranoc wszystkich :tak: i do jutra

1995.gif

Dzień dobry!

A ja już na nogach od 5.50. Ło matko, kiedy ten mój Filip zacznie wstawać o normalnej porze?Niby chodzi przed 21 spać, a przed 6 już na nogach. Wykończyć się można.

A Wy pewnie jeszcze słodko śpicie....ech...

Hej!!!

Cieszę się że was tak rozbawiłam :rofl2::-D

Asia ja na nogach od 7... aczkolwiek gdyby nie to że D szykował śmieci żeby kosz wystawić to młoda by co najmniej do 8 pospała... ;-)
Teraz mężysko pojechało na ryby :tak:a ja...

Idę bo mam zaraz klientkę na pasemka ;-):tak:

Miłego dnia!!!

A ja jestem po koszmarnej nocy. R wczoraj po pracy został naprawiać auto a kończył o 15.00. Zadzwonił do mnie ok. 20 że jeszcze mu troszkę zejdzie z tą naprawą. Więc po naszej kociej imprezce poszłam spać. Przebudziłam się o 1 a jego ciąśgle nie było. Więc zadzwoniłam raz, drugi, dziesiąty a on nie oidbierał. Przez ponad godzinę nie mogłam się z nim skontaktować. Boże co ja dziewczyny przeżywałam to Wam mówię. Do teraz na samą myśl tamtego mojego strachu serce mnie boli. Ok. 2 zadzwoniłam do siostry że nie wiem co mam robić i ona pojechała do niego na skład. A po 2 mój mąż dzwoni jak gdyby nigdy nic i mówi przepraszam kochanie że Cię budzę ale właśnie skończyłem i już wracam. Normalnie tak okropnie się rozryczałam a nogi i ręce chyba przez 10 min. mi się trzęsły. A tel. nie odbierał bo zostawił go w szatni a ja panikuję bo przecież co mogło mu się stać. No co ***** mogło się stać facetowi w środku nocy na zadupiu, na składzie budowlanym. On nie widzi powodu mojego zmartwienia.
No i w nocy w związku z tym spałam trzy godziny. Przed chwilką przysnęło mi się na 15 min. i tadek wylał mi na dywan koloru piaskowego czerwoną farbę akrylową. I teraz mam piękną różową plamę na samym środku dywanu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry