reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jutrzenko-nie możemy-lasy i tak mają mało mieszkań więc nic z tego....przenieść mogą go w obrębie nadl.czyli wszędzie na około w promilu do 50km. (tam gdzie jest teren który podlega danemu nadl.)-chyba że sam się gdzieś przeniesie-gdzie są leprze warunki i co za tym idzie lepsze stanowisko-to wtedy przechodzi do innego nadl.i może być na terenie całej PL.
Sylwia-ja też nie wyobrażam sobie żeby wanny nie było...choć mam i prysznic i wannę to zawsze wybieram wannę-no chyba że na szybko muszę....
elcia-hej.

reklama
Jutrzenka to już wszystko jasne:tak: a ja myślałam że ty szalona jakaś:-D
Elcia szyjesz sobie kieckę??
Paula a Ty co zmęczyłaś się pisaniem??:eek::-D
Weroniczka prysznic to tylko nad wanną:tak: ewentualnie obok ale nie zamiast:no:

SYLWIA wczoraj królowa mi pokazała kiecke muchy i tak mi sie spodobała ze se ja uszuje niewiem jak bede wygladac ale co tam na swieta bedzie jak znalazł
tylko niewiem co na to KRÓLOWA

Nie zmęczyłam się tylko opyliłam kanapkę teraz... i nie miałam jak pisać... :rofl2:

Ja miałam wannę ale i tak brałam w niej tylko prysznic zazwyczaj bo żeby nalać sensowną ilość wody to ciepłej w termie brakowało :eek: a poza tym lała się wieczność bo ciśnienie było koszmarne. Teraz mam prysznic i jest ok... choć raz na jakiś czas pomoczyłabym się... :tak::sorry:

A jak będę miała swój dom to na 100% wannę... :tak:

reklama
Weroniko-to u mnie podobnie-tylko że ja jak idę do kibelka to się zamykam i już....chwila spokoju :-D-czasem to sobie od..tak idę posiedzieć-bo wiem że nikt nic nie będzie chciał ode mnie :-D:-D:-D
Elcia-wpadnij do nas to sobie poleżysz :tak::-D:-pa co to za kiecka???masz ją gdzieś???żeby pokazać???

Do góry