reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
KASIA mam ale zapewne niemoge pokazac:(( wiesz królowa:))
STEFCIA :))
AGA to co zapraszasz ???? ale z noclegiem chyba co????

prosze do wyboru do koloru
coś mi nie wyszło

Załączniki

• a.jpg
    a.jpg
    3,4 KB · Wyświetleń: 19
Ostatnia edycja:
Hej!!

Jak tam laseczki? Widzę, że dyskusje burzliwe: wanna czy prysznic. Ja bym chciała mieć i to i to, ale mam wannę, a i tak ostatnio to tylko prysznic, bo na więcej nie ma czasu.
Wkurzyłam się dziś jak nie wiem co.Pojechałam do księgarni po zamówione książki, a te pajace źle zamówienie zrealizowali.Jechałam przez pół miasta na darmo.
Weroniczka, mam prośbę, napisz przepis na taki chlebek, please. Oczywiście jak można go piec w piekarniku.
Elcia, a jaka ta musza sukienka??
Jutrzenka, fajny ten "wiatrołap".Przyznam się szczerze, że też nie słyszałam tej nazwy:no::no:
Alex, Stefanka, fajnie że spotknie udane.
Kasiamaj, a J. nie ma tak, że później ten dom w którym mieszkacie może przejść wam na własność, np. przez tzw. zasiedzenie?
Aga, zasiadłaś do kompa i co? Pewnie mąż się obudził;-)O pojawiła się, hihi.A co tam załączyłaś bo nic nie widać?

dobra to ja załatwiłam faceta...:-p
ballo069.gif

i drinki
561.gif
858.gif
692.gif
560.gif
862.gif

dla każdej coś-do wyboru i koloru....:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p:cool::cool::cool::cool:

Edit-Asiu-nie....;(
mają mało lokali..a dużo ludzi,i tak Ci co pracują w biurze nie przysługuje im lokal-a jak już mają w bloku -to muszą płacić czynsz.albo mieszkają we własnym lokum.

reklama
wiecie co, ja kilka dni temu zrobiłam sobie nowe suwaczki i cały czas myślę zmienic, nie zmienic, zmienic, nie zmiemnic......:eek:

ja poprosze pasoe z soczkiem pomarańczowym;-)

Do góry